2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben bugun fetal doppler yani kalp atışı dinleme aleti sipariş verdim normalde 120 TL bugünluk 100 e düşmüş biraz erken ama dayanamadım işte. InsaAllah Rabbim kullanmak nasip eder minigimin pit pitlarini duymak nasip eder insaAllah

Canım nasıl bir cihaz ultrasonografi gibi mi ? ben acemi bir anne adayı olarak bu tarz olaylardan hiç haberim yok sizin sayenizde öğreniyorum :)

Hanimlar sali gunu devlet hastanesine gittim canliydi. Bugun kendi doktorumda kontrolum vardi ve kalbi durmus bebegimin. Belki de son sansimdi. Dunyam yikildi.
Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sana cnm benm üzülme inş daha iyi olacak herşey allahtan .belirtileri varmiydi hissettiğin için mi tekrar kontrole gitmek istedin

Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum
Canim moralini bozma fitil vermedi mi onu kullan hiç Çan'ını sikma benim de lekelenmem yada hiç kanamam olmadığı halde doktor önlem amaçlı progegstan verdi kullanıyorum hiç üzülme bebeklerimizi iyi olsun yeter

Canim moralini bozma fitil vermedi mi onu kullan hiç Çan'ını sikma benim de lekelenmem yada hiç kanamam olmadığı halde doktor önlem amaçlı progegstan verdi kullanıyorum hiç üzülme bebeklerimizi iyi olsun yeter
HİÇ birsey vermedi ya baska doktora giderim belki bilmiyorum

neden aldın ki canım kendini daha çok telaş yaptıracaksın bebeğin yerini bulmak kolay değil 1 gün bulursan 2 gün bulamıcaksın daha çok telaş olacaksın.birde 12. haftadan sonra kullanılıyor diye biliyorum öncesi zararlı olduğunu okumuştum seneler önce. özel hayata saygı bebeğini zırt pırt rahatsız edeceksen iptal et bence:KK66:
Yok yok zaten 12 13 haftadan sonra duyuluyormus ben indirimde olduğu için aldım kuzum ama ben beni biliyorum ki daha çok telaş yaparım en azından arada çok nadir iyi ce merak edince dinlerim

Hanimlar sali gunu devlet hastanesine gittim canliydi. Bugun kendi doktorumda kontrolum vardi ve kalbi durmus bebegimin. Belki de son sansimdi. Dunyam yikildi.
Rabbim sabır versin çok üzüldüm anlatamam.. Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla yerini doldursun insAllah

HİÇ birsey vermedi ya baska doktora giderim belki bilmiyorum
Başka doktora da git canim ben iki doktora gittim bir devlet bor özel. Devletteki doktorun mukemmel çıktı bana anlattı niye kullanmam gerektiğini ve bebeğe bir zararı Yok icin rahat etsin diye imkanın varsa bence git başka doktora da

Cnm sagol allah razı olsun ilaç vermedi ya acaba baska doktora mı gitsem
Tatlım içine sinmiyosa gidebilirsin ama eger doktor gerek görmediyse de vardır bir bildiği diyorum.. Sen dinlenmene bak ve dikkat et bakalım herhangi bir lekelenme olacak mi.. Burda genelde kahverengi lekelenme yasayan arkadaşlar var, benim bildiğin kırmızı kanamaydı ama çok şükür çabucak geçti.. Oyuzden hiç stres yapma..

Ssvd mi dusunuosun nedn. Ben de istiyrm galiba.

evet.istiyorum.ins olur. benim ilk sezryanim cok zorlu gecmisti..simdi iki cocukla hepten zor olur. hem bebek icin hem kendim icin istiyorum..yine sezeryan olsam bile en azindan son ana kadar anne karninda kalmis olur bebegim. diger turlu 38. haftada hemen aliyorlar ya sicacik rahat yatagindan birden alinmasin istiyorum ya. denemek istiyorum o yuzden. sonu ne olur bilmem

Back