2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar en sevmediğim insan tipine dönüştüm:KK45:dakika ağzı boş durmayan yemese öleceğini sanan insanlar vardır ya onlar gibiyim. ağzımdaki metalik tadı almamak için durmadan bişiler yiyorum:KK53:

Slm kızlar bakın ne buldum kk de çok olmuş seneler evvel biri paylasmis siz de hesaplayiverin bakalım bana oğlan çıkıyo

kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.

benim 2 yıllık, eşimin de taze çıktı. o zaman erkek.. e ama dudağımdaki sivilceler? erör verdim :KK47:

Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum

Çin takvimi rus takvimi derken şimdide kan değişimi mi :) herkes doğum ayını da yazmış o neden tam doğum günümüzde mi değişiyor kanımız? bir 9-10 hafta sonra öğreneceğiz bakalım gerçekleri hayırlısıyla.

Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum
Canım kanaman lekelenmen var mı peki? Bende iki hafta önce vardı kese etrafında öyle bi alan ve kanamam vardı geçti çok şükür.bir sonraki kontrolumde Dr geçmiş kanama alanı dedi.bol bol dinlen canım,sırt üstü yatırın kötu dusunme gecer ins.

Canım kanaman lekelenmen var mı peki? Bende iki hafta önce vardı kese etrafında öyle bi alan ve kanamam vardı geçti çok şükür.bir sonraki kontrolumde Dr geçmiş kanama alanı dedi.bol bol dinlen canım,sırt üstü yatırın kötu dusunme gecer ins.
Cnm leke yada kanama yok doktorda sordu yok yani İnş gecer Rabbim yardımcımız olsun

Tiroid mevzularını iyi bilen var mı?
Geçen hafta tsh değeri 0.06 çıkınca detaylı test istediler. T3 ve t4 normal çıktı tsh da 0.11 olmuş. Anladığım kadarıyla tsh değeri düşükse tiroid hızlı çalışıyormuş.
Bilginiz var mı? Hemen ilaç da kullanmak istemiyorum çünkü.

Geçen hafta tsh değeri 0.06 çıkınca detaylı test istediler. T3 ve t4 normal çıktı tsh da 0.11 olmuş. Anladığım kadarıyla tsh değeri düşükse tiroid hızlı çalışıyormuş.
Benimde cok düşük cıktı ama ilac vermedi dr umarım bir zararı yoktur.

Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gittim
Canım cok gecmiş olsun.Bol bol uzan dinlen dr progestan verdi mi sana .Bende bursadayım bu arada hangi dr gidiyorsun
Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gittim cnm sagol allah razı olsun sen nereye gidiyorsun

Slm kızlar bakın ne buldum kk de çok olmuş seneler evvel biri paylasmis siz de hesaplayiverin bakalım bana oğlan çıkıyo

kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.
Bu durumda benim 1 eşimin kanı 2 yıllık, yani kııızz:KK46:Ay çok merak ediyorum hangisi tutacak diye..

ben varım canım ve kullanman lazım ilaç benim çok şükür 2 senedir normal seyrediyor ben ilaçla birlikte dereotuda yiyordum ama sanırım hamilelikte dereotu fazla tüketilmemeli. sizde de hipertoidi olabilir. ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım dediğim gibi son 2 senedir düzene girdi benim 0,004 çıktığı bile oldu tshın

bende haşimato var yani tiroidin yavaş çalışması durumu. hamilelik öncesinden beri takipteydim, hamilelikte de şu an her ay tahlillerim yapılıyor. endokrinoloji branşında iyi bir doktor bul ve gerekli görürse takipte kal. ben de ilaç kullanıyorum hatta kullanmak zorundayım. hamilelikte bir zararı yok. sana da gerekli görürse verecektir zaten. ilaç kelimesi gözünü korkutmasın, kullanmamak bazı durumlarda daha riskli çünkü.

Back