2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben bugün 9+4üm Rabbime emanet yavrum:nazar: hiç bişi olmaz canım içini ferah tut vardır bunda da bir hayır de.bence bu korkunla yüzleşmen gerekiyormuş Rabbim bunu nasip etmiş randevun iptal olmuş
Hastane yi aradım 21 deydi randevum 9+1 olacaktık Dr 25 inde geliyormuş o güne randevu almaya çalışın dedı o günde nasip olursa 9+5 olacağım Allahım o gün gidip bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etsin insaAllah

Ayyy beynim yandı esin daha bu senesinde yeni olduğu için erkek mi çıkıyor acaba canım gerçekten kendi bilgim değil alıntı olunca yardimci olamadım kusura bakma Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah sağlıkla sihhatle
Önemli değil canım, âmin rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip eder insallah

öncelikle kendini negatife şartlama arkadaşım.. sırf sen değilsin ki bu talihsizliği yaşayan..ve her hamilelikte aynı şey olsa insan ırkı üremezdi değil mi? :) sen gene de elinden geleni yap zaten yapmışsın..baktın illa olmuyor demrk böylesi hayırlısıdır belki de... elimizden birşeyin gelmediği noktada Allaha bırakmaktan başka çaremiz var mı? yok :) içini ferah tut...herşey iyi geçecek...
Amin kuzumAllah razi olsun içimi rahatlattin. İnsaAllah bu sefer herşey güzel olacak Rabbim in izniyle icimde sebebini bilmediğim çok şükür bir rahatlık var. Ama zaman zaman da tedirginliği m artıyor Rabbim emanet kuzularimiz

Hastane yi aradım 21 deydi randevum 9+1 olacaktık Dr 25 inde geliyormuş o güne randevu almaya çalışın dedı o günde nasip olursa 9+5 olacağım Allahım o gün gidip bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etsin insaAllah
İnşallah canim cuma hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah duyarsınız

Canım sıkma canını doktora gidince ne oluyor ki takip işte yoksa bebeğe bi etkisi olmuyor doktor kontrolünün 3 kardeşiz annem sadece Doğuma hastaneye gitmiş :)
Doğru canım haklısın Allah razı olsun ya gerçekten içimi rahatlattiniz hepiniz çok iyi geldi bu cuma vakti siz benim içimi rahatlattiniz Rabbim De sizlerin içini ferah latsin insaAllah

E hadi şekerpare yazdın oraya, şimdi nolacak?? Daha kahvaltı yapmamıştım gidip şekerpare bulmam gerekecek :KK71:

Benim de başladı onu istiyorum bunu istiyorum dönemim. Bi de aklıma gelen şeyi bütün gün yiyorum o komik oluyor. Şimdi artık akşama kadar şekerpare yerim:halay:
Kız yazık bize :)) Yazarken benim de canım çekti. Eşim bugun evde aradım şekerpare yap dedim gelirken alsan ben yapmayı bilmiyorum dedi :D Canim bişey isteyince aklım başımdan uçuyor gibi :) Hakkınızı helal edin kızlar yazmış bulundum bı kere :D

Kızlar rüyamda erkek bebek gördüm eşimde var bizim bebeğimizmis o kadar güzel ki anlatamam yüzüme bakıp gülüyordu resmen onu kucağıma aldım salladım uyuttum ve üzerine açık yeşil bir battaniye örttüm hayir olsun insaAllah
Maşallah canım. Cinsiyet genelde ne görsen öyle oluyor. Ben de oğlumda mavi kundağa sarılı bir bebek görmüştüm.. Üzerine örttüğün yeşil örtü de hayırlı bir evlat olacağına delalettir inşallah.. Şimdiden gözün aydın.

Cinsiyetle alakası olabilir mi acaba
Yanakları çenemi hiç saymıyorum canım oralar aldı başını gidiyor ama alnımda ki ayrı bi olay
Cildim komple pul pul oldu aman yazdıkça kendimden soğudum
Ya kızlar hamileyken erkek teni kadına kötü kokar oğluma hamileyken eşimi görmeye tahammülüm yoktu
Şimdi yine aynı ee bi de oğlum var oda aynı oldu öyle üzülüyorum ki vicdan azabı çekiyorum :cry:
Ama elimde değil ben oğlumu çok seviyorum :cry:
Ben de aynıyım canım. O büyük aşk benim tirtilimin gazabına uğradım. Eşimi oğlumu parcalayasim var :D Eşim beni neden artık sevmiyorsun bile dedi bir ara.. Her şey kokuyor ama en kötüsü eşinin ve çocuğunun kokmasi.. Maalesef bende de var canım..

Ben de aynıyım canım. O büyük aşk benim tirtilimin gazabına uğradım. Eşimi oğlumu parcalayasim var :KK70: Eşim beni neden artık sevmiyorsun bile dedi bir ara.. Her şey kokuyor ama en kötüsü eşinin ve çocuğunun kokmasi.. Maalesef bende de var canım..
Ayy çok özür dilerim ama çok sevindim yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı

Doktora geldık kaç saattir bekliyoruz ya perişan olduk valla guya özel :KK43:
ben özelde ilk sırayı alıyorum canım yoksa giren çıkmıyor en az 15 en fazla 25 dk duruyorlar içerde.tavsiye ederim bu saatlere kalma birde ağırlar aciller arada operasyonlar oluyor.devlette randevu almak zor ama muayene olmak kolaydır çünkü taş çatladın 10 dk durur içeri giren birde 4-5 kişi birden alıyorlar:KK48:

Ben de aynıyım canım. O büyük aşk benim tirtilimin gazabına uğradım. Eşimi oğlumu parcalayasim var :KK70: Eşim beni neden artık sevmiyorsun bile dedi bir ara.. Her şey kokuyor ama en kötüsü eşinin ve çocuğunun kokmasi.. Maalesef bende de var canım..
ay bende mi gariplik var acaba ben süt dökmüş kedi gibiyim ya ota b.ka kavga çıkaran ben:KK45:hatta ben dün eşime dedim neden sarılmıyon sevmiyon mu beni diye:bicak:

Back