2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Sorma arkadaşım yok psikolojik yok ilk hamileliğin yok ne demek kokuyor falan şu ben daha önce anne oldum o yüzden hepimiz aynıyız olayları benim çok sinirimi bozuyor herkes farklı bünyelere sahip herkesin hamileliği kendine dimi ama ? umarım bizim çocuklarımız bu mahalle baskısı olayını ve ben bilirimcileri atlatmış olurlar :) benimde şıp diye gitti bu arada :) yatıp kalkıp şükrediyorum vallaha geçtiğine

Evet ya sorayım salı günü muanem var ama öncesinde arayacağım. alltan bir yan etki olmaz değilmi yavrunada
Yok canim sıkıntı olmuyor hatta alttan daha çabuk etki gösteriyormuş yatarken yarım saat önce kullanıyorum hiç bir yan etkisi Yok bebeğe de zararı Yok icin rahat olsun sor canim benim 200 mg hatta

Su her sey ben bilirim diyenlere nasıl sinir oluyorum var ya bi onlar biliyorlar erkenmis psikolojikmis onlara ne ya bulaniyor iste yalan mi soylicez

ay birde hamilelik ağır mı geldi diyip kahkah gülenler yok mu yahu herkese hafifte bir bana mı ağır millet 9 ay bulantı çekiyor biz 3 ay çekmişiz çok mu? bizde hamilelik geçirdik hemde kaç kişiyle uğraştık evimizin işini de yemeğini de yaptık yatak yüzü görmedik misafirde ağırladık türlü türlü şeyler bakalım ilerde neler duycaz. valla ben milletin ağız kokusunu yeterince çekiyorum evimin işi az köşede dursun 12 saat sandalye tepesinde dünya sesin içinde çalışmak kolay mı? birde ben dışarıya da çıkıyorum bu aylar biraz ayrıcalık gösterdiler bulantı kusmadan dolayı çıkmadım ama iyi günler de gelecek elbet hadi bakalım dicekler

Allah yar ve yardımcımız olsun ben de bazen merdiven çıkmak da bile zorlanıyorum yorgunluktan

hicbilmiyorum canim tam anlamiyla aciklamadi sadece ilk 3 ay ilac vermiorum suan bebeginede bi zarari yok mantarin dedi 12 haftadan sonra ilac vericek galiba bende Allahtan cok kasinti yok dayanabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…