- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya sorayım salı günü muanem var ama öncesinde arayacağım. alltan bir yan etki olmaz değilmi yavrunada![]()
biz aynıyız demek senle benimde 4. haftada hamileliğimi öğrendiğim gibi başladı ve pazar günü şıp diye kesildi arada oluyor ama nefes aldım buna şükür diyorum. ben bulantım var diyince herkes yok artık çok erken psikolojiktir diyordu ee geçmesi de mi psikolojik![]()
Yok canim sıkıntı olmuyor hatta alttan daha çabuk etki gösteriyormuş yatarken yarım saat önce kullanıyorum hiç bir yan etkisi Yok bebeğe de zararı Yok icin rahat olsun sor canim benim 200 mg hattaEvet ya sorayım salı günü muanem var ama öncesinde arayacağım. alltan bir yan etki olmaz değilmi yavrunada![]()
Su her sey ben bilirim diyenlere nasıl sinir oluyorum var ya bi onlar biliyorlar erkenmis psikolojikmis onlara ne ya bulaniyor iste yalan mi soylicez![]()
Sorma arkadaşım yok psikolojik yok ilk hamileliğin yok ne demek kokuyor falan şu ben daha önce anne oldum o yüzden hepimiz aynıyız olayları benim çok sinirimi bozuyor herkes farklı bünyelere sahip herkesin hamileliği kendine dimi ama ? umarım bizim çocuklarımız bu mahalle baskısı olayını ve ben bilirimcileri atlatmış olurlar :) benimde şıp diye gitti bu arada :) yatıp kalkıp şükrediyorum vallaha geçtiğine![]()
ay birde hamilelik ağır mı geldi diyip kahkah gülenler yok mu yahu herkese hafifte bir bana mı ağır millet 9 ay bulantı çekiyor biz 3 ay çekmişiz çok mu? bizde hamilelik geçirdik hemde kaç kişiyle uğraştık evimizin işini de yemeğini de yaptık yatak yüzü görmedik misafirde ağırladık türlü türlü şeyler bakalım ilerde neler duycaz. valla ben milletin ağız kokusunu yeterince çekiyorum evimin işi az köşede dursun 12 saat sandalye tepesinde dünya sesin içinde çalışmak kolay mı? birde ben dışarıya da çıkıyorumbu aylar biraz ayrıcalık gösterdiler bulantı kusmadan dolayı çıkmadım ama iyi günler de gelecek elbet hadi bakalım dicekler
![]()
en büyük sorun o geçmiyor maalesef şekerde atsam ağzımı boşta bırakmasam yok geçmiyor.Kızlar agzinizdaki tat gecti mi yada gecirmek icin ne yapmam lazım
hicbilmiyorum canim tam anlamiyla aciklamadi sadece ilk 3 ay ilac vermiorum suan bebeginede bi zarari yok mantarin dedi 12 haftadan sonra ilac vericek galiba bende Allahtan cok kasinti yok dayanabiliyorumneden ilaç vermedi devletteki doktor bana fitil verdi hemen. sirkeli su kaşıntıyı gideriyor ama o içindeki pıhtılar geçmedikçe kaşıntının da sonu yok ki? doktorun neden ilaç vermediği konusunda bişi dedi mi? ben karın ağrısından berbatım bugün bende de mantar var fitili kullanınca akıntım kaşıntım geçti zaten sürekli sirkeli suyla da yıkıyorum.
ben toplu ütü yapmam katlar kaldırırırm kıyafetleri giyeceğimiz zaman ütülerim diğer türlü ütülesem de saolsun eşim pek dağınık yine düşürür kırıştırır hadi baştan ütüle.
ÖYLE YAPMAK LAZIM ASLINDA KIŞLIKLARI KALDIRIRKEN ÖYLE KALDIRAYIM :d
ay dimi girmeyeli baya oldu hastaydı diye hatırlıyorum en son boğazı mı ne ağrıyordu.MinikKelebegimm uzun zamandır yazmıyor herşey yolundadır inşallah bugün aklıma geldi merak ettim
kışlıkları da mı ütülüyordunben vakumlu hurçlara koyuyorum yerde kaplamıyor tavsiye ederim
![]()
Merhaba herkese, 9+4'ten selamlar :) Herkese güzel, keyifli, sağlıklı bir hamilelik diliyorummmm![]()
Aaa evet şimdi farkettim bendeMinikKelebegimm uzun zamandır yazmıyor herşey yolundadır inşallah bugün aklıma geldi merak ettim