- 18 Mart 2017
- 236
- 263
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.841
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık bebeğimi hissedebiliyorum canım ve senin haftalarindayken birkaç kez hisseder gibi oldum burada da sormuştum o zaman hisseden var mı diye :) Şimdi belirgin hissediyorum. Bebeğim burdayım diyorKizlar bugun is cikiso esimle market alisverisi yaptik yururken icimde birseyin hareket ettigini hissettim bir cok kez rahim olabilir mi buyuyor ya hissedilir mi acaba garip bir duyguydu. Onu dusunerek yurumedim ama 2 3 defa oldu sonra dikkat ettim yine olduegilince hissedenler vardi ya bende yuruyunce hissettim
Ay benimde kafam karisti gamzeli de benden 1 gun onde ben yarin 9+4 olcam onunda 5 olmasi lazim degil mi 10 haftalik olcam yazmisultrasona gore mi gidiyorlar acaba askinda daha erken onun icin daha cok degisecek
bende bir ara hisseder gibi oldum ama bi yerde okuduğum yazıda anneler hissettiklerini söyleseler de bu kadar erken hissedemezler yazıyordu. ben de ikna oldum bağırsak hareketi olduğuna karar verdim.Ben artık bebeğimi hissedebiliyorum canım ve senin haftalarindayken birkaç kez hisseder gibi oldum burada da sormuştum o zaman hisseden var mı diye :) Şimdi belirgin hissediyorum. Bebeğim burdayım diyor
Nasıl hissediyorsun cnm ne gibi tam kaç haftalıksınBen artık bebeğimi hissedebiliyorum canım ve senin haftalarindayken birkaç kez hisseder gibi oldum burada da sormuştum o zaman hisseden var mı diye :) Şimdi belirgin hissediyorum. Bebeğim burdayım diyor
Kaçıncı gebeliğin canım?bende bir ara hisseder gibi oldum ama bi yerde okuduğum yazıda anneler hissettiklerini söyleseler de bu kadar erken hissedemezler yazıyordu. ben de ikna oldum bağırsak hareketi olduğuna karar verdim.
11+7 yim canım. Böyle çok zayıf güçsüz vuruş gibi.. Özellikle sırtüstü uzanıp elimi minigimin olduğu o yere koydugumda avucumun altında hissediyorum.. Ama son iki gündür hareket halindeyken de hissediyorum. Dün işyerinde yere comelip bişey alırken ve bugün yürürken hissettim. Benim üçüncü gebeligim, ikinci evladım olacak inşallah.. İlk gebeligimde besbucuk aylıkken hissettim. Ama ikinci ve üçüncü çok erken hissediliyormus. İlk hamileliği olanlar için bişey diyemem ama aramızda benim gibi ikinci üçüncü gebeliğini yaşayan varsa bebisleri hissetmeniz yakındırNasıl hissediyorsun cnm ne gibi tam kaç haftalıksın
ilk gebeliğim sonra ki gebeliklerde daha önce hissediliyormuş sanırım. ben tam olarak nasıl bişey hissedeceğimi de bilmediğim için öyle düşündüm.Kaçıncı gebeliğin canım?
11+7=12+0 oluyor sanırım. Ay benim minnagim onüçüncü haftasına mı girmiş11+7 yim canım. Böyle çok zayıf güçsüz vuruş gibi.. Özellikle sırtüstü uzanıp elimi minigimin olduğu o yere koydugumda avucumun altında hissediyorum.. Ama son iki gündür hareket halindeyken de hissediyorum. Dün işyerinde yere comelip bişey alırken ve bugün yürürken hissettim. Benim üçüncü gebeligim, ikinci evladım olacak inşallah.. İlk gebeligimde besbucuk aylıkken hissettim. Ama ikinci ve üçüncü çok erken hissediliyormus. İlk hamileliği olanlar için bişey diyemem ama aramızda benim gibi ikinci üçüncü gebeliğini yaşayan varsa bebisleri hissetmeniz yakındır
MaşaAllah ne güzel cnm inşaAallah bizde o günleri görürüz cinsiyetten çok hareketlerini hisstemek için sabırsızlanıyorum11+7 yim canım. Böyle çok zayıf güçsüz vuruş gibi.. Özellikle sırtüstü uzanıp elimi minigimin olduğu o yere koydugumda avucumun altında hissediyorum.. Ama son iki gündür hareket halindeyken de hissediyorum. Dün işyerinde yere comelip bişey alırken ve bugün yürürken hissettim. Benim üçüncü gebeligim, ikinci evladım olacak inşallah.. İlk gebeligimde besbucuk aylıkken hissettim. Ama ikinci ve üçüncü çok erken hissediliyormus. İlk hamileliği olanlar için bişey diyemem ama aramızda benim gibi ikinci üçüncü gebeliğini yaşayan varsa bebisleri hissetmeniz yakındır
Senin hamilelik takvimini göre aramızda 3 gün var ama ben bugün 10+6 yım11+7=12+0 oluyor sanırım. Ay benim minnagim onüçüncü haftasına mı girmiş
Benim ilk gebeligimde sabah saat 10 gibi evde kanepede uzanıp tv izlerken (tabi çalışmıyorum o sıralar) nasıl daldiysam artik benim bebiş öyle bir tekme attı ki yüreğim ağzıma geldi 19 yaşındaydım o zamanlar ve cok korkmuştumilk gebeliğim sonra ki gebeliklerde daha önce hissediliyormuş sanırım. ben tam olarak nasıl bişey hissedeceğimi de bilmediğim için öyle düşündüm.
Canım ben ultrasona göre söylüyorum. Erken döllenme dedi doktor. Sat ile uyuşmuyor. Benim bebis buyukmus biraz. Ne kadar büyükse artik 4 santim tirtilim Buradaki takvim satla ultrason arası bişey ayarlayamadim Salı günü kontrolum vardı 11+5 dedi doktor artık her neyseSenin hamilelik takvimini göre aramızda 3 gün var ama ben bugün 10+6 yım
süpermiş ya. bakalım bizim ne anılarımız olacak yavas yavas tekme atsın korkutmasın :)Benim ilk gebeligimde sabah saat 10 gibi evde kanepede uzanıp tv izlerken (tabi çalışmıyorum o sıralar) nasıl daldiysam artik benim bebiş öyle bir tekme attı ki yüreğim ağzıma geldi 19 yaşındaydım o zamanlar ve cok korkmuştum
süpermiş ya. bakalım bizim ne anılarımız olacak yavas yavas tekme atsın korkutmasın :)
Ben küçüktüm pek bişey anlamiyordum ilk bebegimde.. Belki de o yüzden çok geç ve güçlü bir tekme ile anca hissedebildim Bence sen de 1 ay gibi bir süre içinde hissedersin canım.. 16. hafta gibi mümkün bence..MaşaAllah ne güzel cnm inşaAallah bizde o günleri görürüz cinsiyetten çok hareketlerini hisstemek için sabırsızlanıyorum
Canım buradaki takvimle Dr mun takvimi uyumsuz o yüzden :)Seninle Doğum tarihlerimiz aynı nasıl 11. Hafta da oluyorsun ben mi yanlış hesaplıyorum ki yarın tam 10 haftalık olcam bugün 9+6
MinikKelebegimm uzun zamandır yazmıyor herşey yolundadır inşallah bugün aklıma geldi merak ettim