2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben misafir kabul etmiyorum valla
Eşim dıyo kaç kere kibarca reddettim hiç oralı olmadılar artık napayım dıyo aynı yerde çalışıyorlar normalde olsa zaten sıkıntı olmaz ama durumumu biliyorlar insan düşünür kadın hamile bide kızı var ama maalesef :(o kadar çok iş var ki nerden baslasam diye oturdum tel oynuyorum :)

Cnm bende senin gibiyim tüp tedavisiyle kaldım bende üçüncü kez oldu sonuncu baya yoğundu pazartesi okuldan dr nasıl yetiştim bilemezsin o korkuyu ii bilirim çok şükür bebiş etkilenmemişti son iki gündür de damla damla leke geliyor kahverenginde sende korkma içini ferah tut Allah'ın dediği olur verecek olan o ilaç kullanıyormusun
cevabin icin tesekkurler canim evet ilac kullaniyorum sabah 2 aksam 2 estrofem gunde 2 ampul progestan vitamin birde hibor kan sulandirici kullaniyorum,kanama kesildi ama korkutan agrilar canim yaa cok siddetli cunku,sana da bana da kimseye bu korkulari yasatmasin allahim saglikla kucaklamayi herkese nasip etsin insallah..

Çok yorma kendini yine de pasta falan yapma canim cayın yanına hazır kek al gec yorulma
Esım ben gelirken bıseyler alırım dedi aynen öyle yapıcam dolabı bile acınca midem bulanıyor kek falan yapamam zaten kusura bakmazlar herhalde hava cok guzel kızı arabasına koyup dolasırız biraz diyordum olmadı İnş yarın guzel olur

Esım ben gelirken bıseyler alırım dedi aynen öyle yapıcam dolabı bile acınca midem bulanıyor kek falan yapamam zaten kusura bakmazlar herhalde hava cok guzel kızı arabasına koyup dolasırız biraz diyordum olmadı İnş yarın guzel olur
canım çoluk çocuk yoksa sadece salonunu topla toz al mutfağın banyon toplu olsun yeter. diğer odalarını kilitle kimse girip çıkmasın. valla ben çalıştığım için hep öyle yapıyordum. evliliğimin ilk zamanları gelen giden oluyordu diğer odalara yayıntıları atıyordum kilitliyordum kapısını:KK48:hele şimdi hamileyiz artık keyfimiz ne zaman olursa o zaman temizlik yaparız

canım çoluk çocuk yoksa sadece salonunu topla toz al mutfağın banyon toplu olsun yeter. diğer odalarını kilitle kimse girip çıkmasın. valla ben çalıştığım için hep öyle yapıyordum. evliliğimin ilk zamanları gelen giden oluyordu diğer odalara yayıntıları atıyordum kilitliyordum kapısını:KK48:hele şimdi hamileyiz artık keyfimiz ne zaman olursa o zaman temizlik yaparız

Benim ev elli altı valla bi ütü var tavana ulaştı :D

En guzelı Öyle yapmak iki cocugu var birde benim kızım etti 3 artık düşünün evin halini :) tuvalete camasır suyu doktum ben supurene kadar durur yıkarım sonra bu sayede ev temizlenir işte :) fazlalıkları odaya koyup kılıtlıycem guzel fıkır :) kızımda yardım ediyor sırtım yere gelmez artık :halay:

cevabin icin tesekkurler canim evet ilac kullaniyorum sabah 2 aksam 2 estrofem gunde 2 ampul progestan vitamin birde hibor kan sulandirici kullaniyorum,kanama kesildi ama korkutan agrilar canim yaa cok siddetli cunku,sana da bana da kimseye bu korkulari yasatmasin allahim saglikla kucaklamayi herkese nasip etsin insallah..
Amin cnm inşl aynı sancılar bende de var ara ara oluyo ama ben çözdüm galiba gaz sancı yapıyor bende çıkarabilirsek ne ala rahatım sende dikkat et gaz sancısıdır inşl diğer türlü rahim büyüyor ufak tefek sancılar normal deniyor ama şiddetli ise kesinlikle dr git cnm geçmiş olsun inşl en kısa zaman da geçer bunlar

En guzelı Öyle yapmak iki cocugu var birde benim kızım etti 3 artık düşünün evin halini :) tuvalete camasır suyu doktum ben supurene kadar durur yıkarım sonra bu sayede ev temizlenir işte :) fazlalıkları odaya koyup kılıtlıycem guzel fıkır :) kızımda yardım ediyor sırtım yere gelmez artık :halay:
çalışınca valla kendimce bulduğum yöntemdi:KK48:birde ilk evlendiğimde akrabamızla aynı apartmandaydık çat kapı gelirlerdi ee işten gelmişiz karı koca almışız battaniyelerimizi tv keyfi yapıyoruz zaarr zil çalıyo ben hemen koşar apartopar kucağıma alır odaya atar gelirdim:KK48: her an her oda toplu olamıyor malesef kilitlemek en güzel yöntem

çalışınca valla kendimce bulduğum yöntemdi:KK48:birde ilk evlendiğimde akrabamızla aynı apartmandaydık çat kapı gelirlerdi ee işten gelmişiz karı koca almışız battaniyelerimizi tv keyfi yapıyoruz zaarr zil çalıyo ben hemen koşar apartopar kucağıma alır odaya atar gelirdim:KK48: her an her oda toplu olamıyor malesef kilitlemek en güzel yöntem
Valla biz kv yan yana oturduğumuz için her an tetikte oluyoruz su an umre de Allah tan rahatım ıkı haftadır ama cumartesi geliyorlar :( ben kızımda 7 aylıkken bile cam silerdim perde takardım inş allah saglık verirse yine kendi işimi kendim yaparım

sabunlu suyla bile silsen mis gibi olur canım ya da aspirins diye deterjanlar oluyor onunla da silebilirsin. sakın porcöz falan kullanma kim verdi o akılı:KK64:duvarda el izi oluyor bizim hele mutfağın pirizlerinin çevresinde falan:işsiz:birde salonda tv ünitesinin koltukların arkasını ya da çerçevelerden dolayı toz oluyor duvar kararıyor onları siliyorum ben mis gibi pırıl pırıl oluyor:KK200:

Valla biz kv yan yana oturduğumuz için her an tetikte oluyoruz su an umre de Allah tan rahatım ıkı haftadır ama cumartesi geliyorlar :KK43: ben kızımda 7 aylıkken bile cam silerdim perde takardım inş allah saglık verirse yine kendi işimi kendim yaparım
benimde gözüm perdelerde eşim evde olduğu bir haftasonu yıkayacam o assın boydan kısayım uzanmayayım diyorum geçen ay pencerelerimi sildim geçen hafta buzdolabımı temizledim pek işim kalmadı tam bahar temizliğine hamile kaldık:KK70:ay birde kışlıkları kaldırmak var:skandal:

benimde gözüm perdelerde eşim evde olduğu bir haftasonu yıkayacam o assın boydan kısayım uzanmayayım diyorum geçen ay pencerelerimi sildim geçen hafta buzdolabımı temizledim pek işim kalmadı tam bahar temizliğine hamile kaldık:KK70:ay birde kışlıkları kaldırmak var:skandal:
Ohh mis cnm senın temizlik bitmiş valla darısı bize ben hiçbir şey yapmadım daha cam silmiştim yağmurdan yine aynı oldu :(

kızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değil :KK64:şu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum:KK43:
Bahardan mıdır yoksa hamilelikten midir ben de uyanamıyorum bi türlü

valla enerjinize hayran kaldım.Bizim evde bayan var hafta içi hergün öğlene kadar duruyor,ben bırak kendim yapmayı ona bile yaptıramıyorum ne temizlik ne yemek.benim kızları okula gönderiyor ütü ,süpürge tamam karşılıklı oturuyoruz saati gelene kadar :((( dün dr ekstra folic asit yazmadı premesis dışında midem çok kötü olduğu için..benpremesisi folıc sanıyordum ama değil dedi dr çok azmış onda folıc oranı

Back