- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.761
Benim de ama temizlik yapıcam akşama misafır var emri vaki yaptılar sagolsun lar şimdiden yoruldum![]()
Ben misafir kabul etmiyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ama temizlik yapıcam akşama misafır var emri vaki yaptılar sagolsun lar şimdiden yoruldum![]()
Çok yorma kendini yine de pasta falan yapma canim cayın yanına hazır kek al gec yorulmaBenim de ama temizlik yapıcam akşama misafır var emri vaki yaptılar sagolsun lar şimdiden yoruldum![]()
Eşim dıyo kaç kere kibarca reddettim hiç oralı olmadılar artık napayım dıyo aynı yerde çalışıyorlar normalde olsa zaten sıkıntı olmaz ama durumumu biliyorlar insan düşünür kadın hamile bide kızı var ama maalesefBen misafir kabul etmiyorum valla
cevabin icin tesekkurler canim evet ilac kullaniyorum sabah 2 aksam 2 estrofem gunde 2 ampul progestan vitamin birde hibor kan sulandirici kullaniyorum,kanama kesildi ama korkutan agrilar canim yaa cok siddetli cunku,sana da bana da kimseye bu korkulari yasatmasin allahim saglikla kucaklamayi herkese nasip etsin insallah..Cnm bende senin gibiyim tüp tedavisiyle kaldım bende üçüncü kez oldu sonuncu baya yoğundu pazartesi okuldan dr nasıl yetiştim bilemezsin o korkuyu ii bilirim çok şükür bebiş etkilenmemişti son iki gündür de damla damla leke geliyor kahverenginde sende korkma içini ferah tut Allah'ın dediği olur verecek olan o ilaç kullanıyormusun
Esım ben gelirken bıseyler alırım dedi aynen öyle yapıcam dolabı bile acınca midem bulanıyor kek falan yapamam zaten kusura bakmazlar herhalde hava cok guzel kızı arabasına koyup dolasırız biraz diyordum olmadı İnş yarın guzel olurÇok yorma kendini yine de pasta falan yapma canim cayın yanına hazır kek al gec yorulma
canım çoluk çocuk yoksa sadece salonunu topla toz al mutfağın banyon toplu olsun yeter. diğer odalarını kilitle kimse girip çıkmasın. valla ben çalıştığım için hep öyle yapıyordum. evliliğimin ilk zamanları gelen giden oluyordu diğer odalara yayıntıları atıyordum kilitliyordum kapısınıEsım ben gelirken bıseyler alırım dedi aynen öyle yapıcam dolabı bile acınca midem bulanıyor kek falan yapamam zaten kusura bakmazlar herhalde hava cok guzel kızı arabasına koyup dolasırız biraz diyordum olmadı İnş yarın guzel olur
canım çoluk çocuk yoksa sadece salonunu topla toz al mutfağın banyon toplu olsun yeter. diğer odalarını kilitle kimse girip çıkmasın. valla ben çalıştığım için hep öyle yapıyordum. evliliğimin ilk zamanları gelen giden oluyordu diğer odalara yayıntıları atıyordum kilitliyordum kapısınıhele şimdi hamileyiz artık keyfimiz ne zaman olursa o zaman temizlik yaparız
En guzelı Öyle yapmak iki cocugu var birde benim kızım etti 3 artık düşünün evin halini :) tuvalete camasır suyu doktum ben supurene kadar durur yıkarım sonra bu sayede ev temizlenir işte :) fazlalıkları odaya koyup kılıtlıycem guzel fıkır :) kızımda yardım ediyor sırtım yere gelmez artıkcanım çoluk çocuk yoksa sadece salonunu topla toz al mutfağın banyon toplu olsun yeter. diğer odalarını kilitle kimse girip çıkmasın. valla ben çalıştığım için hep öyle yapıyordum. evliliğimin ilk zamanları gelen giden oluyordu diğer odalara yayıntıları atıyordum kilitliyordum kapısınıhele şimdi hamileyiz artık keyfimiz ne zaman olursa o zaman temizlik yaparız
Amin cnm inşl aynı sancılar bende de var ara ara oluyo ama ben çözdüm galiba gaz sancı yapıyor bende çıkarabilirsek ne ala rahatım sende dikkat et gaz sancısıdır inşl diğer türlü rahim büyüyor ufak tefek sancılar normal deniyor ama şiddetli ise kesinlikle dr git cnm geçmiş olsun inşl en kısa zaman da geçer bunlarcevabin icin tesekkurler canim evet ilac kullaniyorum sabah 2 aksam 2 estrofem gunde 2 ampul progestan vitamin birde hibor kan sulandirici kullaniyorum,kanama kesildi ama korkutan agrilar canim yaa cok siddetli cunku,sana da bana da kimseye bu korkulari yasatmasin allahim saglikla kucaklamayi herkese nasip etsin insallah..
çalışınca valla kendimce bulduğum yöntemdiEn guzelı Öyle yapmak iki cocugu var birde benim kızım etti 3 artık düşünün evin halini :) tuvalete camasır suyu doktum ben supurene kadar durur yıkarım sonra bu sayede ev temizlenir işte :) fazlalıkları odaya koyup kılıtlıycem guzel fıkır :) kızımda yardım ediyor sırtım yere gelmez artık![]()
ben toplu ütü yapmam katlar kaldırırırm kıyafetleri giyeceğimiz zaman ütülerim diğer türlü ütülesem de saolsun eşim pek dağınık yine düşürür kırıştırır hadi baştan ütüle.Benim ev elli altı valla bi ütü var tavana ulaştı![]()
Valla biz kv yan yana oturduğumuz için her an tetikte oluyoruz su an umre de Allah tan rahatım ıkı haftadır ama cumartesi geliyorlarçalışınca valla kendimce bulduğum yöntemdibirde ilk evlendiğimde akrabamızla aynı apartmandaydık çat kapı gelirlerdi ee işten gelmişiz karı koca almışız battaniyelerimizi tv keyfi yapıyoruz zaarr zil çalıyo ben hemen koşar apartopar kucağıma alır odaya atar gelirdim
her an her oda toplu olamıyor malesef kilitlemek en güzel yöntem
sabunlu suyla bile silsen mis gibi olur canım ya da aspirins diye deterjanlar oluyor onunla da silebilirsin. sakın porcöz falan kullanma kim verdi o akılı
benimde gözüm perdelerde eşim evde olduğu bir haftasonu yıkayacam o assın boydan kısayım uzanmayayım diyorum geçen ay pencerelerimi sildim geçen hafta buzdolabımı temizledim pek işim kalmadı tam bahar temizliğine hamile kaldıkValla biz kv yan yana oturduğumuz için her an tetikte oluyoruz su an umre de Allah tan rahatım ıkı haftadır ama cumartesi geliyorlarben kızımda 7 aylıkken bile cam silerdim perde takardım inş allah saglık verirse yine kendi işimi kendim yaparım
Ohh mis cnm senın temizlik bitmiş valla darısı bize ben hiçbir şey yapmadım daha cam silmiştim yağmurdan yine aynı oldubenimde gözüm perdelerde eşim evde olduğu bir haftasonu yıkayacam o assın boydan kısayım uzanmayayım diyorum geçen ay pencerelerimi sildim geçen hafta buzdolabımı temizledim pek işim kalmadı tam bahar temizliğine hamile kaldıkay birde kışlıkları kaldırmak var
![]()
Bahardan mıdır yoksa hamilelikten midir ben de uyanamıyorum bi türlükızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değilşu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum
![]()