2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
zeynepleyya zeynepleyya canım ne güzel en azından kahvaltı yapabiliyorsun ,badem v.s yiyebiliyorsun bulantısı olanlar gibi olsan ne olcak çok şükür ki iyisin. benim az önceki öğlen öğünüm tuzlu ayran ve çubuk kraker mesela

sabunlu suyla bile silsen mis gibi olur canım ya da aspirins diye deterjanlar oluyor onunla da silebilirsin. sakın porcöz falan kullanma kim verdi o akılı:KK64:duvarda el izi oluyor bizim hele mutfağın pirizlerinin çevresinde falan:işsiz:birde salonda tv ünitesinin koltukların arkasını ya da çerçevelerden dolayı toz oluyor duvar kararıyor onları siliyorum ben mis gibi pırıl pırıl oluyor:KK200:
Cok sagol canim evde aspirin var onunla olur o zaman. AYy sorma benim komşum akıl verdi senin dediğini deneyeceğim prizlerin oralar ve özellikle mutfak duvarı berbat tesekkurler tekrardan

Merhaba progestan kullananlar varmı ağızdan yan etkileri sizde ne oldu bn çok halsiz baş dönmesi gözlerimi açamıyorum bnm.Gibi yaşayanlar ne yapıyorsun uz:(

Merhaba progestan kullananlar varmı ağızdan yan etkileri sizde ne oldu bn çok halsiz baş dönmesi gözlerimi açamıyorum bnm.Gibi yaşayanlar ne yapıyorsun uz:KK43:
Progestan agizdan alınca yan etkisi daha çok hissediliyormuş canim bende kullanıyorum ama doktorum fitil olarak kullan dedu agizdan kullanınca bas donmesi oluyor sarhos gibi oluyor insan

Kızlar bugünlerde baş dönmesi çok olmaya başladı eğilip kalkarken biseyle uğraşıp kalkarken falan kısa süreli baş dönmeleri oluyor normal mi acaba kaygilanmalimiim

Arkadaslar gunaydin,bende daha sali gunu duydum bebegin kalp atislarini ancak gecen carsamba ve bu sali carsamba hafif lekelenmelwr gordum pecetemw gelen,iki aksamdirda cok siddetli adef sancilarim oluyor,tup bebekle tedavi oldum,cok korkuyorum acaba dusukmu yapicam diye kalp atisini gordugum gunde oldu lekelenme ama sukur gorduk,kaygilarim cok,kimsenin yasamasini isfemem ama bu durumu bilen yada geciren varmi,doktor yatak istirahati verdi,raporluyum ogretmenim okula da gitmiyorum artik,beklemekten baska carem yok,burda bulanti ,istah gibi problemleri gorunce allahim insallah bizde bunlara gecelim artik ddiyorum,hepinizin saglikLa dogum yapmasini dileeim allahimdan,rabbim yardimciniz olsun...
Cok gecmis olsun lekelenme bircogumuzda olan sey. Sen bol bol dinlen fazla ayaga kalkma. Biliyorum bu bekleyis insani cok geriyor ama unutma senin stresin yavruna da yansiyor. İns hersey yolunda gider sen rahat olmaya calis

arkadaslar benim dünki kanamadan sonra bir süre kahve rengi akintim oldu simdi normal sarı renge döndü akıntım kanama alanı kapanmıs mi demek oluyor bu
Canim kanama alanin varsa orasi yok olana kadar ara ara gelir endiselenme sakin. Bende de oyle ilk hamileligimde de yasamistim. Bol bol yatmalisin

Bahardan mıdır yoksa hamilelikten midir ben de uyanamıyorum bi türlü

ikiside üst üste geldi ama hamileliğinki daha çok

Cok sagol canim evde aspirin var onunla olur o zaman. AYy sorma benim komşum akıl verdi senin dediğini deneyeceğim prizlerin oralar ve özellikle mutfak duvarı berbat tesekkurler tekrardan

rica ederim canım sil mis gibi olsun.

Tünaydın arkadaşlar :)
Umarım bebişler ve siz çok çok iyisinizdir :) bugün Manyas havası çok güzel bulantılarım bitti şükür kalktım evimi temizledim, dün sizden aldığım taktiklerin çoğunu uyguladım ve çok iyi geldi hepinize çok çok teşekkür ediyorum :) ayrıca bugün ekstra mutlu olmamın sebebi bebiş için yeni kitaplar sipariş ettim kıyafet yerine bolbol kitap alıyorum kendimde anaokulu öğretmeni olduğum için şimdiden biriktirmeye başladım :D

sebnemcan sebnemcan canım kaçıncı haftadasın.birde kendiliğindenmi kesildi bulantın yoksa bahsettiğin öneriler bulantılarla ilgilimiydi.bana da bi deseniz ölücem vallahi :KK43:
Canım kendiliğinden kesildi ama benim 4. haftadan beri devam ediyordu bulantım çok erken başlamıştı yani şuan 9. haftadayım :) Sadece nelerin midemi bulandırdığını anladım onlardan uzak duruyorum ve aç kalmamaya çalışıyorum arada oluyor ama haftada bir falan ...

sebnemcan sebnemcan canım kaçıncı haftadasın.birde kendiliğindenmi kesildi bulantın yoksa bahsettiğin öneriler bulantılarla ilgilimiydi.bana da bi deseniz ölücem vallahi :KK43:
Kızlar benim bulantı dramamine le geçti ilacı bulantı başlamadan günde 3 kere alıyorum ve aç kalmamaya çalışıyorum gece bile kalkıp tok tutacak bişey yiyorum ki sabah kalktığımda bulanma sin diye benim geçen ilaç bitti ne yedim sem kustum yani ilaç gerçekten etkili dr um günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi denemenizde fayda var geçmiyor ya kolay kolay o bulantilar yoksa bende geçmedi yani

Canım kendiliğinden kesildi ama benim 4. haftadan beri devam ediyordu bulantım çok erken başlamıştı yani şuan 9. haftadayım :) Sadece nelerin midemi bulandırdığını anladım onlardan uzak duruyorum ve aç kalmamaya çalışıyorum arada oluyor ama haftada bir falan ...

Benim de Allah'a şükür neredeyse bitti diyeceğim kıvama geldi bulantılar. 6 haftalık başladı aynı sizin gibi yaklaşık 5 hafta sürdü. Umarım yavaş yavaş herkesin geçer de şöyle ağız tadıyla Yen'i şeyler konuşmaya başlarız :)

biz aynıyız demek senle benimde 4. haftada hamileliğimi öğrendiğim gibi başladı ve pazar günü şıp diye kesildi arada oluyor ama nefes aldım buna şükür diyorum. ben bulantım var diyince herkes yok artık çok erken psikolojiktir diyordu ee geçmesi de mi psikolojik:KK48:

Benim de Allah'a şükür neredeyse bitti diyeceğim kıvama geldi bulantılar. 6 haftalık başladı aynı sizin gibi yaklaşık 5 hafta sürdü. Umarım yavaş yavaş herkesin geçer de şöyle ağız tadıyla Yen'i şeyler konuşmaya başlarız :)

İnşallah canım topiğimizdeki tüm güzel annelerin geçsin bulantıları çünkü kabus gibi geçiyor günler insan hamilelikten soğuyor resmen bana öyle olmuştu ağlama krizine falan giriyordum ama şükür Allahıma şuan iyiyim dikkat etmekte çok önemli tabi ama umarım herkes iyi olur...

biz aynıyız demek senle benimde 4. haftada hamileliğimi öğrendiğim gibi başladı ve pazar günü şıp diye kesildi arada oluyor ama nefes aldım buna şükür diyorum. ben bulantım var diyince herkes yok artık çok erken psikolojiktir diyordu ee geçmesi de mi psikolojik:KK48:
Su her sey ben bilirim diyenlere nasıl sinir oluyorum var ya bi onlar biliyorlar erkenmis psikolojikmis onlara ne ya bulaniyor iste yalan mi soylicez :KK47:

Back