2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
zeynepleyya canım ne güzel en azından kahvaltı yapabiliyorsun ,badem v.s yiyebiliyorsun bulantısı olanlar gibi olsan ne olcak çok şükür ki iyisin. benim az önceki öğlen öğünüm tuzlu ayran ve çubuk kraker mesela

Cok sagol canim evde aspirin var onunla olur o zaman. AYy sorma benim komşum akıl verdi senin dediğini deneyeceğim prizlerin oralar ve özellikle mutfak duvarı berbat tesekkurler tekrardan

Merhaba progestan kullananlar varmı ağızdan yan etkileri sizde ne oldu bn çok halsiz baş dönmesi gözlerimi açamıyorum bnm.Gibi yaşayanlar ne yapıyorsun uz

Merhaba progestan kullananlar varmı ağızdan yan etkileri sizde ne oldu bn çok halsiz baş dönmesi gözlerimi açamıyorum bnm.Gibi yaşayanlar ne yapıyorsun uz
Progestan agizdan alınca yan etkisi daha çok hissediliyormuş canim bende kullanıyorum ama doktorum fitil olarak kullan dedu agizdan kullanınca bas donmesi oluyor sarhos gibi oluyor insan

Kızlar bugünlerde baş dönmesi çok olmaya başladı eğilip kalkarken biseyle uğraşıp kalkarken falan kısa süreli baş dönmeleri oluyor normal mi acaba kaygilanmalimiim

Cok gecmis olsun lekelenme bircogumuzda olan sey. Sen bol bol dinlen fazla ayaga kalkma. Biliyorum bu bekleyis insani cok geriyor ama unutma senin stresin yavruna da yansiyor. İns hersey yolunda gider sen rahat olmaya calis

arkadaslar benim dünki kanamadan sonra bir süre kahve rengi akintim oldu simdi normal sarı renge döndü akıntım kanama alanı kapanmıs mi demek oluyor bu
Canim kanama alanin varsa orasi yok olana kadar ara ara gelir endiselenme sakin. Bende de oyle ilk hamileligimde de yasamistim. Bol bol yatmalisin

Bahardan mıdır yoksa hamilelikten midir ben de uyanamıyorum bi türlü

ikiside üst üste geldi ama hamileliğinki daha çok

Cok sagol canim evde aspirin var onunla olur o zaman. AYy sorma benim komşum akıl verdi senin dediğini deneyeceğim prizlerin oralar ve özellikle mutfak duvarı berbat tesekkurler tekrardan

rica ederim canım sil mis gibi olsun.

Tünaydın arkadaşlar :)
Umarım bebişler ve siz çok çok iyisinizdir :) bugün Manyas havası çok güzel bulantılarım bitti şükür kalktım evimi temizledim, dün sizden aldığım taktiklerin çoğunu uyguladım ve çok iyi geldi hepinize çok çok teşekkür ediyorum :) ayrıca bugün ekstra mutlu olmamın sebebi bebiş için yeni kitaplar sipariş ettim kıyafet yerine bolbol kitap alıyorum kendimde anaokulu öğretmeni olduğum için şimdiden biriktirmeye başladım

Kızlar hafta arttıkça bulantı artıyor mu yaa çok kötüyüm sabahtan beri okul işkence ye dönüştü bana durmadan kusuyorum çok fenayım

sebnemcan canım kaçıncı haftadasın.birde kendiliğindenmi kesildi bulantın yoksa bahsettiğin öneriler bulantılarla ilgilimiydi.bana da bi deseniz ölücem vallahi
Canım kendiliğinden kesildi ama benim 4. haftadan beri devam ediyordu bulantım çok erken başlamıştı yani şuan 9. haftadayım :) Sadece nelerin midemi bulandırdığını anladım onlardan uzak duruyorum ve aç kalmamaya çalışıyorum arada oluyor ama haftada bir falan ...

sebnemcan canım kaçıncı haftadasın.birde kendiliğindenmi kesildi bulantın yoksa bahsettiğin öneriler bulantılarla ilgilimiydi.bana da bi deseniz ölücem vallahi
Kızlar benim bulantı dramamine le geçti ilacı bulantı başlamadan günde 3 kere alıyorum ve aç kalmamaya çalışıyorum gece bile kalkıp tok tutacak bişey yiyorum ki sabah kalktığımda bulanma sin diye benim geçen ilaç bitti ne yedim sem kustum yani ilaç gerçekten etkili dr um günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi denemenizde fayda var geçmiyor ya kolay kolay o bulantilar yoksa bende geçmedi yani

Benim de Allah'a şükür neredeyse bitti diyeceğim kıvama geldi bulantılar. 6 haftalık başladı aynı sizin gibi yaklaşık 5 hafta sürdü. Umarım yavaş yavaş herkesin geçer de şöyle ağız tadıyla Yen'i şeyler konuşmaya başlarız :)

biz aynıyız demek senle benimde 4. haftada hamileliğimi öğrendiğim gibi başladı ve pazar günü şıp diye kesildi arada oluyor ama nefes aldım buna şükür diyorum. ben bulantım var diyince herkes yok artık çok erken psikolojiktir diyordu ee geçmesi de mi psikolojik

Su her sey ben bilirim diyenlere nasıl sinir oluyorum var ya bi onlar biliyorlar erkenmis psikolojikmis onlara ne ya bulaniyor iste yalan mi soylicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…