2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yeni fiyatlari bilmiyorum da 4 sene once 150-200 arasi bisi verdim ben o da uygun yer aradim. 300-400 falan olabilir. ssvd icin pahali oldugu icin testlere cok para vermekde halletmek istiyorum. bebekten sonra 1-2 yil da ise ara vercem.ama hakikatrn devlet icin ugrasmak lazim baya
Ssvd mi dusunuosun nedn. Ben de istiyrm galiba.

Ben suyun içine biraz limon sıkıyorum o şekilde içiyorum artık kızlar deneyin isterseniz:) benim bulantım son sürat devam ediyor 1aydır gerçekten çok kötü bi durum resmen yemek yemekten soğudum

canım iyi ki söyledin bunu aklıma gelmemişti
hemen bende suyumun içine limon damlatıcam...

Günaydın güzel anne adayları :KK200: Bende de aşırı bulantı ve tiksinme yok çok şükür ama şöyle bi durum var kendi pişirdiğimi yiyesim gelmiyor. Canm bir şey çekiyor örneğin kek çekti geçen özene özene yaptım pişerken kokusu beni mahvetti yiyemedim Hemen hemen her şeyde oluyor bu hep kuru ve tuzlu şeyler yiyesim var çok saçma geliyor bu durumlar ama umarım bi an önce geçer :bicak:

Günaydın güzel anne adayları :KK200: Bende de aşırı bulantı ve tiksinme yok çok şükür ama şöyle bi durum var kendi pişirdiğimi yiyesim gelmiyor. Canm bir şey çekiyor örneğin kek çekti geçen özene özene yaptım pişerken kokusu beni mahvetti yiyemedim Hemen hemen her şeyde oluyor bu hep kuru ve tuzlu şeyler yiyesim var bi de hiç çok saçma geliyor bu durumlar ama umarım bi an önce geçer :bicak:

CANIM SENİN doğum bilgin yanlış mı :) o günlerde olsak keşke :D

Arkadaslar gunaydin,bende daha sali gunu duydum bebegin kalp atislarini ancak gecen carsamba ve bu sali carsamba hafif lekelenmelwr gordum pecetemw gelen,iki aksamdirda cok siddetli adef sancilarim oluyor,tup bebekle tedavi oldum,cok korkuyorum acaba dusukmu yapicam diye kalp atisini gordugum gunde oldu lekelenme ama sukur gorduk,kaygilarim cok,kimsenin yasamasini isfemem ama bu durumu bilen yada geciren varmi,doktor yatak istirahati verdi,raporluyum ogretmenim okula da gitmiyorum artik,beklemekten baska carem yok,burda bulanti ,istah gibi problemleri gorunce allahim insallah bizde bunlara gecelim artik ddiyorum,hepinizin saglikLa dogum yapmasini dileeim allahimdan,rabbim yardimciniz olsun...
Cnm bende senin gibiyim tüp tedavisiyle kaldım bende üçüncü kez oldu sonuncu baya yoğundu pazartesi okuldan dr nasıl yetiştim bilemezsin o korkuyu ii bilirim çok şükür bebiş etkilenmemişti son iki gündür de damla damla leke geliyor kahverenginde sende korkma içini ferah tut Allah'ın dediği olur verecek olan o ilaç kullanıyormusun

canim akintin beyaz yumsak parcali parcaliysa ve kasintin varsa mantar olmussundur buyuk ihtimal bendede ayni durum var doktora gittim ama ilk 3 ay ilac veremem dedi suan icin bebegede zarari yokmus zaten sirkeli suyla silmek ise yariyormus
neden ilaç vermedi devletteki doktor bana fitil verdi hemen. sirkeli su kaşıntıyı gideriyor ama o içindeki pıhtılar geçmedikçe kaşıntının da sonu yok ki? doktorun neden ilaç vermediği konusunda bişi dedi mi? ben karın ağrısından berbatım bugün bende de mantar var fitili kullanınca akıntım kaşıntım geçti zaten sürekli sirkeli suyla da yıkıyorum.

arkadaslar benim dünki kanamadan sonra bir süre kahve rengi akintim oldu simdi normal sarı renge döndü akıntım kanama alanı kapanmıs mi demek oluyor bu

arkadaslar benim dünki kanamadan sonra bir süre kahve rengi akintim oldu simdi normal sarı renge döndü akıntım kanama alanı kapanmıs mi demek oluyor bu
canım tam anlamıyla kapanmış ya da kapanmamıştır biz bişi diyemeyiz ama kanamanın şimdilik durduğunu düşünebilirsin ama sen yine çok yorma yat dinlen bir süre daha inşallah tekrarı olmaz

Kızlar gece yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. hastanede dogumlara giriyodum resmen dogum anini gordüm ruyamda. cok tuhaftı hic oyle videoda izlemedim bilinçaltı olsun ama masallah sirayla doguma giriyodu bayanlar tosun gibi doguruyolardı masallah :)

Kızlar gece yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. hastanede dogumlara giriyodum resmen dogum anini gordüm ruyamda. cok tuhaftı hic oyle videoda izlemedim bilinçaltı olsun ama masallah sirayla doguma giriyodu bayanlar tosun gibi doguruyolardı masallah :)
Hamile kadın cok ruya gorurmüş Öyle dıyor Çevremde yaslı teyzeler falan :) ben de Bı kız görüyorum Bı erkek sabaha kadar aklıma turlu türlü seyler geliyor :) gecıcı bir durum oldugunu düşünerek kendimi rahatlatmaya calışıyorum

Back