2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam herkese. Ikili test ne zaman yapıliyordu ilk olarak. Benim de cuma günü randevum var. Insallah durumumuz iyidir. Ben 2 kilo verdim. Bulanti beni mahvetti.

Kizimda 9 ay agzimda demir tadi vardi. Bu sefer sadece acı bir tad var. Umarım 9 ay surmez. Allah yardımcımız olsun

2li test 11-14. haftalar arasında yapılıyormuş. 9 ay sürerse yandım resmen kendimden iğreniyorum ya su içmeye tiksinir oldum tükürüğüm fazlalaşacak bu tat sürekli ağzımda olacak diye

merhaba anneler 8+1 deyim 70 kiloydum 5 kilo aldım şimdiden doktorum dikkat etmen lazım çok almışsın dedi bulantım sürekli var ama kusma olmuyor nasıl beslenmeliyiz bilen varsa burda teşvik etsek birbirimizi

Poplinn P pasa66 ve diğer kanaması olan kızlar, çok geçmiş olsun. zor bir durum..
umarım biraz dinlenerek ve ilaç desteğiyle geçer, bebişlerimiz de sağlığıyla gelir bizlere.
cok tesekkur ederim insallah bir an önce toparlarim bebegim benimle güçlü yavrum benim o vazgecmedi bende insallah dikkat edecegim

merhaba anneler 8+1 deyim 70 kiloydum 5 kilo aldım şimdiden doktorum dikkat etmen lazım çok almışsın dedi bulantım sürekli var ama kusma olmuyor nasıl beslenmeliyiz bilen varsa burda teşvik etsek birbirimizi
Merhaba bulantı varken nasıl aldın 5 kiloyu
Bol protein bol su kalsiyum sebze meyve ekmekten uzak dur bi faydası yok
Ben ilk öğrenince 2 kilo almıştım ama o kilodan ziyade şişlik oluyor senind bi kısmı büyük ihtimal öyledir
Aldığım kiloyu hemen vermiştim bulantılar başlayınca
Bu ara bulantımı bastırayım diye sürekli ekmek yiyorum hatta yağlı olandan adını vermim sırf o ekmekten aldım kiloyu farkındayım ama şuan pek umursamıyorum başka bişey yiyemiyorum çünkü yemek yiyemiyorum domates salatalık zeytin peynir ve meyve tek yediğim bunlar

aynen canım şişlikmiş 54 oldum diyordum şişlik inince yine 52ye düşmüşüm

selam herkese birkaç gündür bakamadım buraya..bugün doktor kontrolü vardı..doktor kesede hareketlenme var dedi ama sesini duyamadık..istersen vajinal bakalım dedi, yok dedim istemem..o zaman haftaya gel gene dedi tamam dedim..kan tahlillerini kalp sesini duyana kadar yaptırmıycam dedim tamam dedi..eşim diyor ben de gördüm kese içinde pıt pıt hareketler vardı dedi...hayırlısı artık bekliycem..sizler iyisiniz inşallah..hepinize kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…