Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese. Ikili test ne zaman yapıliyordu ilk olarak. Benim de cuma günü randevum var. Insallah durumumuz iyidir. Ben 2 kilo verdim. Bulanti beni mahvetti.
Kizimda 9 ay agzimda demir tadi vardi. Bu sefer sadece acı bir tad var. Umarım 9 ay surmez. Allah yardımcımız olsun
Ne çabuk değişiyoruz ya masallah bize gogusler büyüdü gpbuş çıktı hemen burdayım demeye başladı minikCANIM BENİMDE bel kalınlaşma var minnak göbiş bende de var pantalon düğmem açık geziyorum
Ne çabuk değişiyoruz ya masallah bize gogusler büyüdü gpbuş çıktı hemen burdayım demeye başladı minik
kızlar merhaba ayıptır söylemesi ishal olmuşum sancım var sizce ne yapmalıyım nasıl geçer ??
Sağol canım ya deneyim bakayım inş geçer sancı yaptı çok yapatates haşlama pirinç lapası kuru kahveye limon sık oda keser
cok tesekkur ederim insallah bir an önce toparlarim bebegim benimle güçlü yavrum benim o vazgecmedi bende insallah dikkat edecegim
Öğrendiğim iyi oldu bir daha ondan alırım :))canım onların ayarlamalı olanları var, böyle belinde lastik ve düğme falan oluyor. Karnın büyüdükçe ona göre ayarlıyorsun, o tarz bişey daha mantıklı oluyor, her aya hitap ediyor. Alırken ona dikkat etmekte fayda var.
İkili test 11 hafta ile 14. Hafta arasında yapılıyor canimSelam herkese. Ikili test ne zaman yapıliyordu ilk olarak. Benim de cuma günü randevum var. Insallah durumumuz iyidir. Ben 2 kilo verdim. Bulanti beni mahvetti.
Merhaba bulantı varken nasıl aldın 5 kiloyumerhaba anneler 8+1 deyim 70 kiloydum 5 kilo aldım şimdiden doktorum dikkat etmen lazım çok almışsın dedi bulantım sürekli var ama kusma olmuyor nasıl beslenmeliyiz bilen varsa burda teşvik etsek birbirimizi
Zeytin yedim bol ekmekle :)ara öğün saati hadi yiyin gari
aynen canım şişlikmiş 54 oldum diyordum şişlik inince yine 52ye düşmüşümMerhaba bulantı varken nasıl aldın 5 kiloyu
Bol protein bol su kalsiyum sebze meyve ekmekten uzak dur bi faydası yok
Ben ilk öğrenince 2 kilo almıştım ama o kilodan ziyade şişlik oluyor senind bi kısmı büyük ihtimal öyledir
Aldığım kiloyu hemen vermiştim bulantılar başlayınca
Bu ara bulantımı bastırayım diye sürekli ekmek yiyorum hatta yağlı olandan adını vermim sırf o ekmekten aldım kiloyu farkındayım ama şuan pek umursamıyorum başka bişey yiyemiyorum çünkü yemek yiyemiyorum domates salatalık zeytin peynir ve meyve tek yediğim bunlar
1 kase yoğurt içinde salatalıkla birlikte mideye inmiştirara öğün saati hadi yiyin gari
Normal Türk kahvesine tatlı kaşığına koy ve üstü e uc beş damla limon damlat onu ye hemen ishalgecerkızlar merhaba ayıptır söylemesi ishal olmuşum sancım var sizce ne yapmalıyım nasıl geçer ??