- 11 Ocak 2012
- 209
- 135
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.681
Kızlar çok huysuzum elimde değil.. Eşim neden beni artık sevmiyorsun demeye başladı. Ne yapcam ben
Arkadaşlar merhaba umarım bebişler ve siz iyisinizdir.
Bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum; günlerdir bir şey yazamıyorum çünkü 4-5 gündür inanılmaz bir öksürüğüm var ciğerlerim ve karnım ağrıyor resmen öksürmekten ve geceleri uyku uyuyamıyorum sağolsun günlerdir kayınvallideme bırakıyor sabahları eşim o bakıyor bütün gün ama nasıl geçecek bu öksürük ıhlamur içmekten artık içimde ağaç oldu midem bile almıyor var mı sizin bu konuda tecrübeleriniz? yada ne yapabilirim ?
canım kuru hava cok azdırıyor öksürüğü..ben sık sık uyuduğun oturdugun odayı nemlendirmeni tavsiye ederim...misal oturduğun koltuğun yanına bir çaydanlık kaynar su koy..aldıüın nefes nemlensin.ikincisi göğsünü sıcak tut..göğsüne sık sık sıcak havlu koy derim sıcak iyi geliyor...miden bulanmazsa bol bol soğan kokla..soğan güçlü bir antibiyotik özellikle solunum yoluna o keskin koku cok iyi geliyor..ıhlamutdan bıktınsa elma kabugu kaynatıp içersin belki...hamileliğe bir zararı yok diye biliyorum ama bir kontrol et tabii...şimdilik aklıma gelenler bunlar...özellikle hava nemlendirmeyi dene bak nasıl rahat edeceksin..gecmiş olsun arkadaşım..