• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar çok huysuzum elimde değil.. Eşim neden beni artık sevmiyorsun demeye başladı. Ne yapcam ben :sinirli:
Arkadaşlar merhaba umarım bebişler ve siz iyisinizdir.
Bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum; günlerdir bir şey yazamıyorum çünkü 4-5 gündür inanılmaz bir öksürüğüm var ciğerlerim ve karnım ağrıyor resmen öksürmekten ve geceleri uyku uyuyamıyorum sağolsun günlerdir kayınvallideme bırakıyor sabahları eşim o bakıyor bütün gün ama nasıl geçecek bu öksürük ıhlamur içmekten artık içimde ağaç oldu midem bile almıyor var mı sizin bu konuda tecrübeleriniz? yada ne yapabilirim ?

canım kuru hava cok azdırıyor öksürüğü..ben sık sık uyuduğun oturdugun odayı nemlendirmeni tavsiye ederim...misal oturduğun koltuğun yanına bir çaydanlık kaynar su koy..aldıüın nefes nemlensin.ikincisi göğsünü sıcak tut..göğsüne sık sık sıcak havlu koy derim sıcak iyi geliyor...miden bulanmazsa bol bol soğan kokla..soğan güçlü bir antibiyotik özellikle solunum yoluna o keskin koku cok iyi geliyor..ıhlamutdan bıktınsa elma kabugu kaynatıp içersin belki...hamileliğe bir zararı yok diye biliyorum ama bir kontrol et tabii...şimdilik aklıma gelenler bunlar...özellikle hava nemlendirmeyi dene bak nasıl rahat edeceksin..gecmiş olsun arkadaşım..

canım kuru hava cok azdırıyor öksürüğü..ben sık sık uyuduğun oturdugun odayı nemlendirmeni tavsiye ederim...misal oturduğun koltuğun yanına bir çaydanlık kaynar su koy..aldıüın nefes nemlensin.ikincisi göğsünü sıcak tut..göğsüne sık sık sıcak havlu koy derim sıcak iyi geliyor...miden bulanmazsa bol bol soğan kokla..soğan güçlü bir antibiyotik özellikle solunum yoluna o keskin koku cok iyi geliyor..ıhlamutdan bıktınsa elma kabugu kaynatıp içersin belki...hamileliğe bir zararı yok diye biliyorum ama bir kontrol et tabii...şimdilik aklıma gelenler bunlar...özellikle hava nemlendirmeyi dene bak nasıl rahat edeceksin..gecmiş olsun arkadaşım..

Çok sağol yaaa şuan hemen kalkıp su kaynatıyorum :) ıhlamuru bol elmalı yaptım ama yine de yeni fikirlere açığım yeter ki geçsin :(

Canım öksürük için siyah turpun içini oyup 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun, bi süre sonra turp suyunu saliyo agzina kadar doluyo, onu içebilirsin çok iyi gelir.. Ya da taze zencefili bir tatli kaşığı olacak sekilde rendeliyosun yine bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyosun bu da çok çok etkili.. Ama bu dediklerim hamilelikte yapilir mi yine de netten arastir istesen.. Bu arada ihlamur hamilelikte en masum cay olmasına rağmen fazlasi zararli diye biliyorum.. Abartma yani..

Aile hekimim ıhlamuru bolbol iç sorun olmaz dedi ama haklısın canım yaa...ve turp olayını annem yapıyordu daha önce ama hiç aklıma gelmemiş bak bir araştırayım hemen netten çok sağol fikrin için...

Bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum; günlerdir bir şey yazamıyorum çünkü 4-5 gündür inanılmaz bir öksürüğüm var ciğerlerim ve karnım ağrıyor resmen öksürmekten ve geceleri uyku uyuyamıyorum sağolsun günlerdir kayınvallideme bırakıyor sabahları eşim o bakıyor bütün gün ama nasıl geçecek bu öksürük ıhlamur içmekten artık içimde ağaç oldu midem bile almıyor var mı sizin bu konuda tecrübeleriniz? yada ne yapabilirim ?
Cnm gecmış olsun oncelıkle bal ve limonu karıştır oksuruge cok iyi geliyor inş faydası olur birde keçiboynuzu pekmezi allah şifa versin

Cnm gecmış olsun oncelıkle bal ve limonu karıştır oksuruge cok iyi geliyor inş faydası olur birde keçiboynuzu pekmezi allah şifa versin

Canım gittim doktora mikrobik değil diyor ve bu yüzden hiç ilaç falan vermesi onun yerine ıhlamur iç bolbol dedi doğal yollardan geçsin dedi ama artık sinir krizi geçiricem ve eşimde geceleri benim yüzümden uyuyamıyor deliricez :KK43:

gece uyumadan odayı kapıyı filan kapat..yere veya sana yakın bir sehpaya falan kaynar çaydanlık koy..bir diğerini de eşinin tarafına koy istersen..buhar kaplasın üstünüzü..ama daha kolay uykuya dalarsın..en azından sular soğuyana kadar uyur gidersin belki :))

Masallah öncelikle
herkese iyi akşamlar. bugün kontrolümüz vardı.3 kilo almışım daha şimdiden şaka gibi..:KK43: midem bulandıkça kuru ekmek bulandıkça tost derken olacağı buydu.bu arada bebiş 2,2 cm.kalp atışımız dakikada 178 miş:))
Masallah kuzuya bizde cuma gıdıcez kalp atışlarını duymak için bende kilo aldım kesin Masallah iştahım acık :) bulantım da cok yok simdilık ama sorun etmiyorum inş gerı veririz allah saglık versin de

Meraba kızlar
Bnde bugün artan 3 gündür lekelenmem dolayısıyla doktorumu aradım hemen gel bekleme dedi bi anda korktuk ve gittik miniğimizi gördük kalp atışlarını da doktorum sağlıklı kese de de bi sorun yok bebekte de dedi kan tahlili verdi orda da bi sorun gözükmedi anlam veremedik lekenmeye dinlen bol bol dedi temizlik yasak.pazartesi büyük bi temizlik yapmıştım ondan oldu sanırım bi dahaki kontrol 3 hafta sonra sanırım 2 li testte yapılır bugün bi atraksiyonlu geçti bnm için
Geçmiş olsun canım.. Bırakın şu temizliği Allah aşkına.. Canınızdan kıymetli mi, bu zamanlar bi daha geri gelmez.. Inşallah cabucak geçer lekeler...

gece uyumadan odayı kapıyı filan kapat..yere veya sana yakın bir sehpaya falan kaynar çaydanlık koy..bir diğerini de eşinin tarafına koy istersen..buhar kaplasın üstünüzü..ama daha kolay uykuya dalarsın..en azından sular soğuyana kadar uyur gidersin belki :))
Umarım olur şimdi kaynatıp hemen oturduğumuz odaya sephaya koydum zaten :) hadi ben neyse de eşim sabah işe gidiyor uykusuz olunca okulda çocuklarla başetmek daha zor onun için :)

Kızlar benim de geçen hafta başladı bulanti ve hafif pis bi baş dönmesi ya milletin açken midesi bulanir benim yemek yiyince sanki saatlerce bişey yemesem sorun olmicak yemek yemek istemiyorum hic ve ağzımda acı tat zehir gibi bide bugün kızlar minik minik sancılar var kasiklarimda korkutmuyor ama düşündürüyor

Back