• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
insallahh birsey olmaz bebegime neden böyle oldu anlamadim hicbirseyim yoktu aksam guzel guzel dua alip yattim sabah tuvalette kan gölü gördum resmen herseye ragmen bebegim benimle insallah birsey olmaz böyle ne kadar endiseyle bekleyecegim peki ne zaman gecer kanama
Her an herşey olabiliyor işte canım allah korusun Benin halamın gelini 3-4 ay adet olur gibi kanama görürdü hamileliklerinde o dönemde hep yattı
Bebeğin de kesen de güzelse korkma inşallah ama hiç ihmal etme tuvalet dışında kanaman azalana kadar kalkma canım benim dikkat et kendine

Tebrik ederim canim nice yıllara inşallah bebislerinizle.
Ay bende cinsiyetini cok merak ediyorum nedir o cok sevdigim tatlidan uzaklastiran beni :KK76: bi bakıma iyi oldu tabi o ayrı bir turlu birakamiyordum tatliyi :super:

Günaydın kızlar
bir garip oblomov bir garip oblomov canım nice güzel senelere... :KK68:
kızlar bende oğlumda çok tatlı yerdim hatta bi keresinde o kadar yemişim ki tatlı görmeye tahammül edememiştim bi süre
Bu hamileliğimde sürekli ekşi tüketiyorum
Ya kızlar birde ben hiç sağlıklı beslenmiyorum sizin yazdıklarınızın yanından bile geçmiyorum yumurta ceviz hiç birini görmek dahi istemiyorum maalesef
Hiç bir kuruyemişi yiyemiyorum 12. Haftadan sonra inşallah tiksinmelerim de biter hepsinden yerim bol bol

teşekkür ederim kızlar:KK200:

Canim cok gecmis olsun. Ben de iki hafta evel komtrole gittigimde doktor kanama alani var sakin ayaga kalkma demisti. Dedigini yaptim hep yattim Allahtan görmus de haberdardim. Iki gun sonra lavaboya kalktigimda icimden birsey akti bi baktim
Pembe taze kan nasil korktum hemen hastaneye gittim o kanama alani rahim agzina dogru ilerlemis. Kese sukur duruyordu kalpatislari da yerinde demisti. 12 gun oldu bak o kanamadan sonra sonra hep az az kahverengi geldi. Ozellikle sabahlari. O kanama alani bosaliyor biliyorum ondan icim rahat sen de bol dinlen. Bugun kontrolum var ins gelismelerden haberdar ederim. Kanama alani 3,5 cm di kuculmus mu ben de cok merak ediyorum. Ama icin ferah olsun ilk kizimda da yasadim ben bunu 2 hafta fln surmustu
Yanlış alıntıladın canım

Pazartesi başladı çok fazlaydı gittim kanama alanı görünmüyor dedi progestan iğne verdi günde iki kez onu vuruluyorum bakalım baya azaldı ama böle idrarla bi kaç damla geliyo kahverengi bakalım yarına kadar geçmezse gidicem tekrar
Canım benim ilk hamileliğimde 3 ay kanamam oldu kanama alanın yoktu ama sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu doktor ilaç dahi vermemişti öyle yavaş yavaş geçti kendiliğinden

bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz:KK200::oops: ayrıca kursumun bir tanesi bugün bitiyor:KK70:bir tanesine haftaya:KK68:evime geç gitmeyeceğim rahatlarım inşallah:KK70:
Cnm evine bir omur huzur mutluluk dilerim Rabbim bebışinle eşinle uzun bir ömür nasip etsin sevgiler

Dunden beri basım agrıyor midem sanki agzına kadar dolu yatmak dinlemek istiyorum ama maalesef kızım sureklı bıseyler istıyo yaramazlık yapıyor iki tane olunca ne yaparım dusunmeye basladım sımdıden cuma günü kalp atışlarını duymak için gıdıcez inş heyecanla bekliyorum bir yandan da :)

Dunden beri basım agrıyor midem sanki agzına kadar dolu yatmak dinlemek istiyorum ama maalesef kızım sureklı bıseyler istıyo yaramazlık yapıyor iki tane olunca ne yaparım dusunmeye basladım sımdıden cuma günü kalp atışlarını duymak için gıdıcez inş heyecanla bekliyorum bir yandan da :)
InşaAllah cuma günü güzel haberler le gelirsin cnm

anladım canım baya varmış 10 hafta ben yine ararım özel hastanemi hastanenizde ayrıntılı ücret ne kadar diye sorarım olmadı 100-150 arasıysa hiç devletle randevuyla uğraşmam. dün devlete gittiğimde orda 2li test için berbat bir hastaneye gönderiyorlarmış ordan randevu al dediler ben bir kere gitmiştim doktorları berbattı:KK43:devletle uğraşmak çok zor:KK14:
yeni fiyatlari bilmiyorum da 4 sene once 150-200 arasi bisi verdim ben o da uygun yer aradim. 300-400 falan olabilir. ssvd icin pahali oldugu icin testlere cok para vermekde halletmek istiyorum. bebekten sonra 1-2 yil da ise ara vercem.ama hakikatrn devlet icin ugrasmak lazim baya

yeni fiyatlari bilmiyorum da 4 sene once 150-200 arasi bisi verdim ben o da uygun yer aradim. 300-400 falan olabilir. ssvd icin pahali oldugu icin testlere cok para vermekde halletmek istiyorum. bebekten sonra 1-2 yil da ise ara vercem.ama hakikatrn devlet icin ugrasmak lazim baya

ÖZEL LABORUTVARLARDA daha uygun oluyor araştırın derim hastaneler baya pahalı

Canım benim ilk hamileliğimde 3 ay kanamam oldu kanama alanın yoktu ama sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu doktor ilaç dahi vermemişti öyle yavaş yavaş geçti kendiliğinden
İnşl öyle olur ya benim tüp bebek olunca zaten progestan kullanıyordum fitil olarak lekelenme olunca iğneye geçtim iki üç gündür iğne oluyorum çok ağır iğneside oturtamıyorum sonrası kötü bebiş ii olsunda ben gerekirse Doğuma kadar kullanırım çok teşk ederim içimi rahatlattın saol

Birdaha ki randevum 15 mayıs ta daha çok var :) tek istediğim sağlıkla kucağıma almak cinsiyetini bile merak etmiyorum acelem yok ne zamn gösterirse
Daha çok varmış ıkılı test yapıldı o zaman tabiki öncelik saglikli olması Rabbim saglık la kucağına alıp sevmek nasip etsin

Selam herkese. Ikili test ne zaman yapıliyordu ilk olarak. Benim de cuma günü randevum var. Insallah durumumuz iyidir. Ben 2 kilo verdim. Bulanti beni mahvetti.

Dun hamile pantolonu aldım ilk defa :)) göbeğim sıkmasın diye bugün ise giderken onu giydim ama daha bu pantolonlar bize göre değilmiş cunku göbek tam çıkmayınca bu sefer pantolon sanki düşüyor gibi :)) ilerleyen aylarda giyersek daha iyi olur sanki

canım onların ayarlamalı olanları var, böyle belinde lastik ve düğme falan oluyor. Karnın büyüdükçe ona göre ayarlıyorsun, o tarz bişey daha mantıklı oluyor, her aya hitap ediyor. Alırken ona dikkat etmekte fayda var.

Back