- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.661
Zeytin yedim bol ekmekle :)
bende öyle bol ekmekle yesem keşke
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kase yoğurt içinde salatalıkla birlikte mideye inmiştir![]()
ohh yarasın minnoşa![]()
amin yarasın kocaman olsunlar inşallahbende 2 ceviz süt içtim yarasın kuzulara
zeytin tuzlu ya korkuyorum yemeğeZeytin yedim bol ekmekle :)
Canım ilerleyen zamanlarda sola yatmak daha sağlıklı diyolar çünkü sağ tarafta hem büyük atardamar hem de toplardamar varmış ve yatınca baskı olduğu için bebeğe giden kan azaliyomus.. Ama ben simdiden alıştırıyorum kendimi hep sola yatiyorum.. Rahat da oluyo aslinda..ilaclarimi aldim yattim simdi gercekten cok korktum Allahim k8mseye yasatmasin böyle bir korkuyu simdi ara ara kontrol ediyorum kanamam durdu hafif kahve rengi akinti var belki cok az di sabaha kadar yattigimdan birden kalkinca vajinada birriktiginden gözüme fazla görünmüs olabilir bi kac tane kan pihtisida dusurdum ama hastanede bebegimi görünce kalbinide dinleyince dünyalar benim.oldu sag tarafima dogru yattim yatis pozusyonu önemli mi acaba
Başka bişeyler yiyemiyorum ki evet tuzlu yemek son aylarda bayağı sorun oluyorzeytin tuzlu ya korkuyorum yemeğeşöyle bol ekşili yeşil zeytin bulursam yiyeyim bari özledim
Canım hamilelik ve sonrası çok zorlu bi süreç.. Vücudumuzda biçok değişim oluyo ve haklı olarak özellikle eşimizden anlayış, fedakarlık bekliyoruz.. Ama diğer taraftan eşimiz için de hayatlarında yeni bi dönem başlıyo.. Bizler anne olarak daha farkındayız herşeyin, onlar sadece garip düşünceler içinde.. Kimbilir onlar da neler yaşıyorlar içlerinde.. Huysuzlugun hormonlardan olabilir, belki de zaman zaman karşıdan beklediğin ilgiyi göremiyorsundur, ama şu an bi mucize yaşıyoruz ve bu zamanları olabilen en güzel şekilde geçirelim.. İnsanın kendini bilmesi güzel birşey, bak sen ne güzel huysuzum diyosun, o anlarda frenlemeyi denedin mi hiç kendini? Git mesela sebepsiz yere sarıl eşine op, bi süre sonra o da aynısını sana yapicaktir.. Bunu siklastirdikca bence huysuzlugun da azalir.. Ben mesela kedi gibiyimdir, bütün akşam boyunca eşime illa arada gider bi sürünürüm, eger bi sure yapmazsam bu sefer o gelir yanıma, oyle oldu mu bayılıyorumKızlar çok huysuzum elimde değil.. Eşim neden beni artık sevmiyorsun demeye başladı. Ne yapcam ben![]()
Yemekten hic tiksinmedim ben aksam cok guzel yiyorum. Sadece parfum deterjan ter kokusu vs dis kokulardan cok tiksindim ama o da geciyor yavas yavasBaşka bişeyler yiyemiyorum ki evet tuzlu yemek son aylarda bayağı sorun oluyor
Yarım limon sıkıp yedim valla
Ya canım birde ben hiç tencere yemeği falan yemiyorumbu durum da çok canımı sıkıyor
Senin tiksinmelerin yok demi
Canım öksürük için siyah turpun içini oyup 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun, bi süre sonra turp suyunu saliyo agzina kadar doluyo, onu içebilirsin çok iyi gelir.. Ya da taze zencefili bir tatli kaşığı olacak sekilde rendeliyosun yine bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyosun bu da çok çok etkili.. Ama bu dediklerim hamilelikte yapilir mi yine de netten arastir istesen.. Bu arada ihlamur hamilelikte en masum cay olmasına rağmen fazlasi zararli diye biliyorum.. Abartma yani..Arkadaşlar merhaba umarım bebişler ve siz iyisinizdir.
Bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum; günlerdir bir şey yazamıyorum çünkü 4-5 gündür inanılmaz bir öksürüğüm var ciğerlerim ve karnım ağrıyor resmen öksürmekten ve geceleri uyku uyuyamıyorum sağolsun günlerdir kayınvallideme bırakıyor sabahları eşim o bakıyor bütün gün ama nasıl geçecek bu öksürük ıhlamur içmekten artık içimde ağaç oldu midem bile almıyor var mı sizin bu konuda tecrübeleriniz? yada ne yapabilirim ?
Doktora gitmedin mi canim bence senin hastaligin ilac kullanmadan gecmicek usutmussundur basit bir grip nezle gibi gelmedi banaArkadaşlar merhaba umarım bebişler ve siz iyisinizdir.
Bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum; günlerdir bir şey yazamıyorum çünkü 4-5 gündür inanılmaz bir öksürüğüm var ciğerlerim ve karnım ağrıyor resmen öksürmekten ve geceleri uyku uyuyamıyorum sağolsun günlerdir kayınvallideme bırakıyor sabahları eşim o bakıyor bütün gün ama nasıl geçecek bu öksürük ıhlamur içmekten artık içimde ağaç oldu midem bile almıyor var mı sizin bu konuda tecrübeleriniz? yada ne yapabilirim ?
Ay ne güzel maşallah benim de bir an evvel geçsin inşallah en kötüsü tiksinmekYemekten hic tiksinmedim ben aksam cok guzel yiyorum. Sadece parfum deterjan ter kokusu vs dis kokulardan cok tiksindim ama o da geciyor yavas yavas
Geçmiş olsun bazen sebepsiz olabiliyor lekelenmeler bende ilk hamileliğimde 3 ay olmuştu çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadımMeraba kızlar
Bnde bugün artan 3 gündür lekelenmem dolayısıyla doktorumu aradım hemen gel bekleme dedi bi anda korktuk ve gittik miniğimizi gördük kalp atışlarını da doktorum sağlıklı kese de de bi sorun yok bebekte de dedi kan tahlili verdi orda da bi sorun gözükmedi anlam veremedik lekenmeye dinlen bol bol dedi temizlik yasak.pazartesi büyük bi temizlik yapmıştım ondan oldu sanırım bi dahaki kontrol 3 hafta sonra sanırım 2 li testte yapılır bugün bi atraksiyonlu geçti bnm için
Benim en korktugum sey yemekten tiksinmekti cok sukur olmadi. Insallah en kisa zamanda seninde tiksinmen gecerAy ne güzel maşallah benim de bir an evvel geçsin inşallah en kötüsü tiksinmek
Denedim çok şükür durdu canım allah razı olsun çok sağolNormal Türk kahvesine tatlı kaşığına koy ve üstü e uc beş damla limon damlat onu ye hemen ishalgecer
Doktora gitmedin mi canim bence senin hastaligin ilac kullanmadan gecmicek usutmussundur basit bir grip nezle gibi gelmedi bana