• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kizlar. dun kanuniye gittim. d vitamini ve tokoplasma yi yapmiyorlarmis. rubella ve tam idrar testini orda yaptirdim. İkili test ucin randevular doluymus. ayrintili da yapmiyorlarmis. testler icin oraya gitmeyi düşünen varsa bilginiz olsun istedim

ayrintili ultrasonu devlette yaptirmak istiyorum ama neresi yapar biliyor musunuz. dogum icin baya para gerekevek bu gibi pahali testleri devlette yaptırayim diyorum. erkenden randevu almak lazim.

20. haftalarda. devlette yaptirmak icin erkenden randevu almak gerekiyor ama.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi tsk. ben kiz hissediyorum ama bakalim hayirlisi

anladım canım baya varmış 10 hafta ben yine ararım özel hastanemi hastanenizde ayrıntılı ücret ne kadar diye sorarım olmadı 100-150 arasıysa hiç devletle randevuyla uğraşmam. dün devlete gittiğimde orda 2li test için berbat bir hastaneye gönderiyorlarmış ordan randevu al dediler ben bir kere gitmiştim doktorları berbattı:KK43:devletle uğraşmak çok zor:KK14:

Selam kizlar çok yorgun hissediyorum kendimi . Oğlumu emzirmeye devam ediyorum sanirim o yüzden . Onda hic boyle olmamistim .
Benim de kızım 17 aylık ve emziriyorum ve yorgunum gerçi peşinde koşmaktan da yoruluyorum , gece 10 kez kalkıp emzirdiğim için de yorgun ve zombi uyanıyorum. Özetle yorgunum.

Kızlar bunlar acaba toksoplazma testi sonuclarimi Eki Görüntüle 1980623
Evet, şu an aktif değiller, güzel sonuç.

Günaydın kızlar benim diyet listem bu
Teşekkürler, gayet makul geldi bana.

merhaba kizlar. dun kanuniye gittim. d vitamini ve tokoplasma yi yapmiyorlarmis. rubella ve tam idrar testini orda yaptirdim. İkili test ucin randevular doluymus. ayrintili da yapmiyorlarmis. testler icin oraya gitmeyi düşünen varsa bilginiz olsun istedim
Eğitim araştırmalarda erken randevu almak lazım, çok kalabalıklar. Herkes 5.-6. Haftadan ileriki tüm testler için kayıt yaptırıyor.

Kızlar doktordan çıktım. Benim bebis bu kez de 5 gün daha büyük çıktı :)) Her gelişimde bi 5 gün daha büyük çıkıyor. Ayrıca cinsiyet sordum ısrarla söylemedi inatçı çıktı benim doktor :) 11+5 dedi. Bu gidişle Ekim annesi olucam :D Kan uyuşmazlığı ile ilgili kritik bir durumum vardı testi tekrarladi doktor. İkili testi de yaptık.

Back