- 18 Mart 2017
- 236
- 263
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.341
Günaydın kızlar. Doktordayim. Dua edin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım :)evet canım bunlar![]()
rica ederim canım doktora gösterdin mi? bir çoğuna bağışıklığın varçok teşekkür ederim canım :)
bana da bakar misin. sat 2 subat. yas 31 dogdugunda 32 olcamCanım kız çıktı![]()
kaçıncı haftada giriliyor ayrıntılıyaayrintili ultrasonu devlette yaptirmak istiyorum ama neresi yapar biliyor musunuz. dogum icin baya para gerekevek bu gibi pahali testleri devlette yaptırayim diyorum. erkenden randevu almak lazim.
kontrolün mü vardı canım? hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar. Doktordayim. Dua edin :)
dualarımız seninle :))Günaydın kızlar. Doktordayim. Dua edin :)
Caniiimmm erkek çıktıbana da bakar misin. sat 2 subat. yas 31 dogdugunda 32 olcam
kaçıncı haftada giriliyor ayrıntılıya
20. haftalarda. devlette yaptirmak icin erkenden randevu almak gerekiyor ama.
ismetbeyinbiricikhanimi tsk. ben kiz hissediyorum ama bakalim hayirlisi
Benim de kızım 17 aylık ve emziriyorum ve yorgunum gerçi peşinde koşmaktan da yoruluyorum , gece 10 kez kalkıp emzirdiğim için de yorgun ve zombi uyanıyorum. Özetle yorgunum.Selam kizlar çok yorgun hissediyorum kendimi . Oğlumu emzirmeye devam ediyorum sanirim o yüzden . Onda hic boyle olmamistim .
Evet, şu an aktif değiller, güzel sonuç.Kızlar bunlar acaba toksoplazma testi sonuclarimi Eki Görüntüle 1980623
Teşekkürler, gayet makul geldi bana.Günaydın kızlar benim diyet listem bu
Eğitim araştırmalarda erken randevu almak lazım, çok kalabalıklar. Herkes 5.-6. Haftadan ileriki tüm testler için kayıt yaptırıyor.merhaba kizlar. dun kanuniye gittim. d vitamini ve tokoplasma yi yapmiyorlarmis. rubella ve tam idrar testini orda yaptirdim. İkili test ucin randevular doluymus. ayrintili da yapmiyorlarmis. testler icin oraya gitmeyi düşünen varsa bilginiz olsun istedim
Hayırlıhaberler alırsın canım inşallahGünaydın kızlar. Doktordayim. Dua edin :)
Ayben canım bana da erkek çıktı ben de kız hissediyorum hayırla sağlıcakla gelsinler De insaAllah20. haftalarda. devlette yaptirmak icin erkenden randevu almak gerekiyor ama.
ismetbeyinbiricikhanimi tsk. ben kiz hissediyorum ama bakalim hayirlisi
Canım kız çıktı![]()
Canim bana da bakarmisin sat subat yas 34Caniiimmm erkek çıktı![]()