- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.361
Kızlar benim bulantilarim azaldı sanki hiç bulanmiyo diyemem tabiki aciktigimda bulaniyo ama aç kalmamaya çalışıyorum ve bulantı olmuyo geçiyor mu acaba bulantilar sizlerde durum ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel cnm çok sevindim senin adına benimde bugün randevum var inşaAllah herşey yolundadırKızlar doktordan çıktım. Benim bebis bu kez de 5 gün daha büyük çıktı :)) Her gelişimde bi 5 gün daha büyük çıkıyor. Ayrıca cinsiyet sordum ısrarla söylemedi inatçı çıktı benim doktor :) 11+5 dedi. Bu gidişle Ekim annesi olucamKan uyuşmazlığı ile ilgili kritik bir durumum vardı testi tekrarladi doktor. İkili testi de yaptık.
maşallah de canım maşallah senin minigineKızlar doktordan çıktım. Benim bebis bu kez de 5 gün daha büyük çıktı :)) Her gelişimde bi 5 gün daha büyük çıkıyor. Ayrıca cinsiyet sordum ısrarla söylemedi inatçı çıktı benim doktor :) 11+5 dedi. Bu gidişle Ekim annesi olucamKan uyuşmazlığı ile ilgili kritik bir durumum vardı testi tekrarladi doktor. İkili testi de yaptık.
Ben riskli gebelik olduğu için eğitim ve araştırma hastanesinde devam ediyorum canım. Perşembe günü öğleden sonra çıkar sonuç dedi canım.maşallah de canım maşallah senin minigine2li test sonucu hemen belli oluyor mu?
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.Ne güzel cnm çok sevindim senin adına benimde bugün randevum var inşaAllah herşey yolundadır
güzel haberlerle dön inşallah canımNe güzel cnm çok sevindim senin adına benimde bugün randevum var inşaAllah herşey yolundadır
Ay maşallah minnağına senin gözün aydın canımKızlar doktordan çıktım. Benim bebis bu kez de 5 gün daha büyük çıktı :)) Her gelişimde bi 5 gün daha büyük çıkıyor. Ayrıca cinsiyet sordum ısrarla söylemedi inatçı çıktı benim doktor :) 11+5 dedi. Bu gidişle Ekim annesi olucamKan uyuşmazlığı ile ilgili kritik bir durumum vardı testi tekrarladi doktor. İkili testi de yaptık.
Sende hayırlı haberler alırsın inşallah canımNe güzel cnm çok sevindim senin adına benimde bugün randevum var inşaAllah herşey yolundadır
anladım canım ultrason ölçümleriyle kan değerlerini birlikte değerlendiriyorlar dimi. o nedenle bekletiyorlardır. ultrason için yorum yaptı mı doktorun ense boyu şu kadar burnu şöyle vs diye birde cinsiyet belli olan bile varmış arkadaşımın bebişinin görünmüş. sırf cinsiyet için bile yaptırabilirim heyecanlandım bayaBen riskli gebelik olduğu için eğitim ve araştırma hastanesinde devam ediyorum canım. Perşembe günü öğleden sonra çıkar sonuç dedi canım.
Benimde öyle geçmedi ama eskiye göre azaldıKızlar benim bulantilarim azaldı sanki hiç bulanmiyo diyemem tabiki aciktigimda bulaniyo ama aç kalmamaya çalışıyorum ve bulantı olmuyo geçiyor mu acaba bulantilar sizlerde durum ne
InşaAllah canım nasıl heyecanlıyım yaSende hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Amin inşaAllah cnmHayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.
InşaAllah cnm inşaAallahgüzel haberlerle dön inşallah canım![]()
canım benim aklına ne takılırsa gel sorKızlar hepinize merhaba:) bende 4.5 haftalik hamileyim kasım değil ama aralık annesi olucam insallah:) grup aktif olunca sormak istedim, ayak parmaklarım da kasılmalar oluyor yani seyirme gibi. Bu tarz bi şey yasayan oldu mu acaba aranizda
maşallah canım demek erken döllenme olduselam kızlar bende bugün kalp atışlarını duydum...acayip hoş değişik bir duyguymuş...
ben 8 haftalığım diye hesaplarken 9 haftalık dedi doktorum...
23 mm olmuş benim fasulye :) :)
2li testte mi yoksa normal ultrasonda mı gördü canım doktorSelam kızlar şimdi doktordan geldim, erkek gibi dedi doktorumuz :)) kesin değil ama öyle gibi gözüküyor dedi:) çok enteresan yahu :)))