• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
arkadaşlar merhaba
bugün test sonuçlarımı aldım. tiroid hormonu baya az çıkmış. yine test yapacaklar fakat hiç duymamıştım az çıkanı genelde yüksek çıktığını duymuştum. az olması ile ilgili bilgisi olan var mı?
Canım benimki de 0.227 çıktı doktor normal dedi sorun yok dedi

Canım benim sana da bir oglan çıktı :halay::KK68:
 ayy ağzın bal yesin  İnş Önce saglikli olsun tabi ama Bı kızım var birde küçük bir adamım olsun cok isterım allah biliyor ya hep dua ediyorum dediğin cıkarsa mujdeni verırım :) Rabbim önce sağlık versin sonrada herkesin gönlüne göre versin inşallah

Hanımlar yine kanamam oldu soluğu dr da aldım kanama alanı görün müyor dedi bebiş iyi ama nerden geliyo o zaman çok korktum ya kahverengi bu kez fazla olunca koktum böle olan varmı içinizde
Canim bende de kanama var kahverengi devam ediyor birbucuk hafta oldu. Kanama alanim duruyordu en son hastaneye gittigimde. Carsamba bakalim bi sonraki kontrolum. Belki senin de en son bi kalmistir o kanamayla bitmistir dr da dolayisiyla birsey gorunmemis olabilir

Anladım kızımda cok siddetlı sekilde tecrübe ettiğim için bulantısı olanları cok iyi anlıyorum bende de olmamasını diliyorum ama olsada geçici bir surec ve Çabuk geçiyor :) sevgiler
Olmaz canim umarim sen de :) olanlarin da gecer insallah bir an once tabi benim de :) sevgiler :)

Canim bende de kanama var kahverengi devam ediyor birbucuk hafta oldu. Kanama alanim duruyordu en son hastaneye gittigimde. Carsamba bakalim bi sonraki kontrolum. Belki senin de en son bi kalmistir o kanamayla bitmistir dr da dolayisiyla birsey gorunmemis olabilir
Ne bilim kanama alanı yok dedi belki de değin gibi olmuştur inşl bir an önce geçer çok can sıkıcı allah kimseye yaşatmasın

Ya herkesin mide bulantısı var bende hiç birşey yok doktor randuvusunada çok var acaba erken gitsem mi offf olsa bi dert olmasa bi dert ilk hamileliğim biraz tedirginim

Back