- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.321
Kızlar selam tekrar, başım çok ağrıyor aynı zamanda burnum kanamış normal mi boşuna mı telaş yapıyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam tekrar, başım çok ağrıyor aynı zamanda burnum kanamış normal mi boşuna mı telaş yapıyorum?
Kızlar tuhaf rüyaları devam eden var mı aranızda ?
Ya herkesin mide bulantısı var bende hiç birşey yok doktor randuvusunada çok var acaba erken gitsem mi offf olsa bi dert olmasa bi dert ilk hamileliğim biraz tedirginim
Tuhaf ruyalar hamilelikten mi yadun ruyamda gorduklerimi anlatsam gulersiniz valla.yorgun kalktim yataktan resmen ruyalari yasamis gibiydimKızlar tuhaf rüyaları devam eden var mı aranızda ?
Cnm kızım Temmuz sonu 3 olucak inş onda cok olmuştu simdilık yok ama olur mu sonra bilmiyorum İnş sıkıntılı surec ler Çabuk geçer gerçi o surec ler hiç bitmiyor boyut değiştiriyor :) Rabbim saglık versin kuzulara5816bursa selam kızın kaç aylık? Benim de kızım vae 10 aylık ve çektiğim bulantı istifrayı bir ben bilirim bir Allah çok feciydi
Selam kizlar çok yorgun hissediyorum kendimi . Oğlumu emzirmeye devam ediyorum sanirim o yüzden . Onda hic boyle olmamistim .
Aleyküm selam 1gr enerjim yok ben de kızımı emziriyorum
Rüyamda babamın başka kadından 7 çocuğu varmış bunu görüyorum hani 1 değil 2 değil 7
Evet tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ben dr
Ben sabaha kadar pembe dizi izliyorum rüyamda Bitmek bilmeyen arkası yarın tadında rüyalarTuhaf ruyalar hamilelikten mi yadun ruyamda gorduklerimi anlatsam gulersiniz valla.yorgun kalktim yataktan resmen ruyalari yasamis gibiydim
Baş ağrısı ve burun kanaması normal. Damarlardaki kan akışı arttığı için burundaki damarlar ince olduğundan çatlıyor. Hamilelikte normal.Kızlar selam tekrar, başım çok ağrıyor aynı zamanda burnum kanamış normal mi boşuna mı telaş yapıyorum?
Kizin kaç aylik cnm .Allah yardimcimiz olsun
Kızlar bunlar acaba toksoplazma testi sonuclarimi Eki Görüntüle 1980623
Canım kız çıktıCnm rica etsem banada bakarmisin sat 25 ocak yas 36 ama 37 olucak dogdugunda :)
Ay caniiimmm insaAllah Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir paşan olsun insaAllah en salih olanından ayy ağzın bal yesin  İnş Önce saglikli olsun tabi ama Bı kızım var birde küçük bir adamım olsun cok isterım allah biliyor ya hep dua ediyorum dediğin cıkarsa mujdeni verırım :) Rabbim önce sağlık versin sonrada herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım benim kız çıktı sana aynen ben de martin 2 sinde hamile kaldığımı düşünüyorum yumurtlama takibi yaptim 1 inde pik oldu 2 sinde çat 1.de ilişki oldu sadeceKuşum banda bakarmısın sat 15 şubat yaş 30 martın 2 sinde hamile kaldığımı düşünüyorummm :))