• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
5816bursa 5816bursa selam kızın kaç aylık? Benim de kızım vae 10 aylık ve çektiğim bulantı istifrayı bir ben bilirim bir Allah çok feciydi
Cnm kızım Temmuz sonu 3 olucak inş onda cok olmuştu simdilık yok ama olur mu sonra bilmiyorum İnş sıkıntılı surec ler Çabuk geçer gerçi o surec ler hiç bitmiyor boyut değiştiriyor :) Rabbim saglık versin kuzulara

Selam kizlar çok yorgun hissediyorum kendimi . Oğlumu emzirmeye devam ediyorum sanirim o yüzden . Onda hic boyle olmamistim .

Kızlar bunlar acaba toksoplazma testi sonuclarimi Screenshot_2017-04-11-01-32-04.png

günaydın kızlar

Kızlar selam tekrar, başım çok ağrıyor aynı zamanda burnum kanamış normal mi boşuna mı telaş yapıyorum?

canım baş ağrısı ve burun kanaması normalmiş korkma. 2 hafta önce hapşururken benimde burnum kanadı kağıt mendilde kan görünce korktum ama kan akışı fazla olduğu için normal olduğunu okudum. bende birde migren var şimdiye kadar tutmadı inşallah bundan sonrada olmaz

Kızlar bunlar acaba toksoplazma testi sonuclarimi Eki Görüntüle 1980623

evet canım bunlar:KK16:

ayy ağzın bal yesin  İnş Önce saglikli olsun tabi ama Bı kızım var birde küçük bir adamım olsun cok isterım allah biliyor ya hep dua ediyorum dediğin cıkarsa mujdeni verırım :) Rabbim önce sağlık versin sonrada herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ay caniiimmm insaAllah Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir paşan olsun insaAllah en salih olanından :KK68:

Kuşum banda bakarmısın sat 15 şubat yaş 30 martın 2 sinde hamile kaldığımı düşünüyorummm :))
Canım benim kız çıktı sana :KK200::KK68: aynen ben de martin 2 sinde hamile kaldığımı düşünüyorum yumurtlama takibi yaptim 1 inde pik oldu 2 sinde çat 1.de ilişki oldu sadece :KK48:

Back