• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benim premesis plus canım zencefilli zaten öncesinde zencefilli şekerle bastırırdım. gerçi yoğunlukla da alakalı sanırım birde benim normalde de erken bitecekse demek ki dün mesela hiç bulantım olmayınca folic trio aldım bu sabahta onu aldım hala yok yani

maşallah canım sanırım bünye meselesi , hiç bulantı kusma olmadan hamilelik dönemini geçirenler de varmış, vardır bir hayır diyorum ne yapalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanacağız artık:)

Ben yıllarca sirle aldım şimdi çok az tüyüm çıkıyor onları da sadece epilasyon için kullandığım bir cımbızla alıyorum, tüylerin çıkış yönüne göre güzelce çekince kökleri de geliyor acısız da oluyor.

inşallah geçer bulantıların iştahsızlığın kısa sürede.
Valla ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım canım. Ben iyi örnek değilim.
Şimdi kızımı emziriyorum diye vitamin desteği alıyorum o da iyice acıktırıyor. Yemekten kalkıp ne yesem diye düşünmeye başlıyorum.
Doktorum cumartesi gördü nerdeyse ilk 3da 5 kilo aldım dedi çok fitsin bu hamileliğinde. Düşün aldığımı az bile buldu:KK45:
Ama çok takmıyorum, 30 kilo alıp 6 ayda 35 kilo vermiştim hem de kasmadan. Ama tabii kilonun kimseye faydası yok abartmamak lazım.

tecrübeli annesin ya belki ondandır canım:) ben hem acemi hem panik, acaba bişey mi olacak , acaba o zararlı mı aman onu yemeden internetten bi bakim diyodum ilk başlarda, sonunda çubuk krakere talim :(

tecrübeli annesin ya belki ondandır canım:) ben hem acemi hem panik, acaba bişey mi olacak , acaba o zararlı mı aman onu yemeden internetten bi bakim diyodum ilk başlarda, sonunda çubuk krakere talim :KK43:
sen telefonumda google geçmişimi görsen :KK70:hamilelikte portakal hamilelikte salatalık hamilelikte ceviz durmadan bişiler aratmışım:KK70:

Meraba kızlar
Bulantıları düşünmemek için oyalanmak en güzeli.çalışmadığım için kendimi oyalayacak şeyler arıyorum bugün bütün evi temizledim .temizlik yaparken hiçbişey hissetmedim oturdum yine bulantım başladı resmen şaka gibio_O:rolleyes:
bende dün buzdolabımı temizledim kötü düşüncelerden arınmak için:KK48: şimdide banyo dolaplarım geldi eve gidince onları silerim sirkeli suyla oh mis gibi olurlar diyorum:KK36:

maşallah subhanallah canım:nazar:ben bugün devlete gittim çıktı vermez diyordum uyduruktan bişi verdi ama elleri kolları bir gördüm başladım ağlamaya doktor bile yadırgadı burda pek önemseyenler olmaz diye:KK43: çoğu 8. 9. haftasında anca hamile olduğunun farkına varıyormuş bizlerin telaşlarına bakın:KK51:
Bende sağa sola hareketlerini görünce çok duygulandım canım ya

maşallah canım sanırım bünye meselesi , hiç bulantı kusma olmadan hamilelik dönemini geçirenler de varmış, vardır bir hayır diyorum ne yapalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanacağız artık:)
İşte o ben.... hiç midem bulanmadi. Şimdi kinde Bulancak gibi ama yaaa :( ben aşırı vücut kırgınlıgı halsizlik çektim oglusta bunda da sanırım geldilerrrrr

Kızlar bulantıları yalnızca gece olan var mı? Gündüz iyiyim sık sık bir şeyler yiyorum ikindiden sonra özellikle akşam yemeği saatlerinde bulantı geliyor kusturmuyor ancak sürekli hissettiriyor hele gündüz biraz uyuyakalayım mahvoluyorum. Sabah bulantısından iyidir sabahları 7 de kalmış oluyorum iş için ama sürekli akşam olması da ilginç
Benim de akşamları baya yoğun şekilde oluyor.Gün içersinde de var ama akşamları tavan yapıyor bulantı.

Kizlar benim de gecmiyor mide bulantim bir turlu.ishal olmustum gecmisti doktorum haslanmis patates firinda elma falan onermisti oyle gecti simdi yine olmusum.su deseniz hic icemiyorum su midemi daha cok bulandiriyor.boyle olan var mi aranizda siz neler yapiyorsunuz bu durumlarda.en cok da su icememeyi kafama takiyorum

Kizlar benim de gecmiyor mide bulantim bir turlu.ishal olmustum gecmisti doktorum haslanmis patates firinda elma falan onermisti oyle gecti simdi yine olmusum.su deseniz hic icemiyorum su midemi daha cok bulandiriyor.boyle olan var mi aranizda siz neler yapiyorsunuz bu durumlarda.en cok da su icememeyi kafama takiyorum
Cnm ishal de vücut çok su kaybeder bide hamilelik var kendini zorlamaya çalış suyu tadlandir nane ile zencefil gibi degisik eklemeler yap öyle içmeyi dene geçmiş olsun

Benimde mide bulantim bir tek acik havada geciyor onun harici surekli ogurmelerim var hic bir turlu geciremiyorum koku hassasiyeti de cok fazla var

Back