- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.281
Peki geçirmek için bi çare buldunuz mu? Sarı leblebi ve kolonya biraz iyi geliyor bana. Benim kasık Ağrı'larım da akşam oluyor benim bebiş akşam büyüyor herhaldeBenim de akşamları baya yoğun şekilde oluyor.Gün içersinde de var ama akşamları tavan yapıyor bulantı.
ilacım evde bakamıyorum şu an ama hap komple zencefilden üretilmemiş ki zararlı olduğunu bende okudum günlük 4 gram yazıyordu azıda fayda etmez diyordu. ben burda önerirken zaten doktorunuza sorun dedim hep benim doktorum verdi keyfi kullanmadımKIZLAR premesis plus kullananlar ne derece kesti bulantınızı zencefil zararlı diye okumuştum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bana da Dr premesis verdi bn akşam yemeğinden sonra kullanıyorum gece bulanıyor sözde iyi gelmesi lazımdı geç mi etki ediyor kiBen premesis kullaniyorum sabahlari.bulantimin aksama dogru artmasini ilacin etkisinin gecmesine bagliyorum canim
Oy masaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım bebisler geldiğinde kaç yaşında olacaksinBana da bakar mısın canım :)
Hamile kaldığım ay şubat. Doğum günüm de şubat ama büyük ihtimal 25 ken hamile kaldım :)) ikiz benimkiler
Oyyy masaAllah subhanAllah Allah im Ne güzeltavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar
Hiç bir çare yok bu 3.hamileligim ve hepsi böyle oluyor ilk 4 ay.elma biraz bastırıyor beyaz leblebi ve haşlanmış bol tuzlu patates.ama gene de rahatlatmiyor tam olarak hicbisi.benim akşamlar karnımın ici resmen dönüyor.her dönmesinde de mkdem alt üst oluyorPeki geçirmek için bi çare buldunuz mu? Sarı leblebi ve kolonya biraz iyi geliyor bana. Benim kasık Ağrı'larım da akşam oluyor benim bebiş akşam büyüyor herhalde
ilacım evde bakamıyorum şu an ama hap komple zencefilden üretilmemiş ki zararlı olduğunu bende okudum günlük 4 gram yazıyordu azıda fayda etmez diyordu. ben burda önerirken zaten doktorunuza sorun dedim hep benim doktorum verdi keyfi kullanmadım
Anladım sabredeceğiz napalım artıkHiç bir çare yok bu 3.hamileligim ve hepsi böyle oluyor ilk 4 ay.elma biraz bastırıyor beyaz leblebi ve haşlanmış bol tuzlu patates.ama gene de rahatlatmiyor tam olarak hicbisi.benim akşamlar karnımın ici resmen dönüyor.her dönmesinde de mkdem alt üst oluyor
Amin hepimiz hayırlısıyla alalım inşallahOy masaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım bebisler geldiğinde kaç yaşında olacaksin
İdrardan sonra peceteyle silerken mi fark ettin yoksa camasirinda mı gördün canım? Nasıl fark ettin? İdrardan sonra gorduysen enfeksiyon nedeniyle idrarla beraber kan olabiliyor. Bende idrarla beraber yoğun bir kanama olmuştu. Bebekten mi diye bakmislardi ama bende de kanama alanı yoktu. İdrarda kan çıktı.Hanımlar yine kanamam oldu soluğu dr da aldım kanama alanı görün müyor dedi bebiş iyi ama nerden geliyo o zaman çok korktum ya kahverengi bu kez fazla olunca koktum böle olan varmı içinizde
Denicem canim cok sagol :)Cnm ishal de vücut çok su kaybeder bide hamilelik var kendini zorlamaya çalış suyu tadlandir nane ile zencefil gibi degisik eklemeler yap öyle içmeyi dene geçmiş olsun
Benimki zencefilli olan degil canim bir de ac karnina yemeklerden yarim saat once icmen gerekiyorBana da Dr premesis verdi bn akşam yemeğinden sonra kullanıyorum gece bulanıyor sözde iyi gelmesi lazımdı geç mi etki ediyor ki
Ben zencefilli olani deil normal premesis kullaniyorum doktorum bunu tavsiye etti canim :)KIZLAR premesis plus kullananlar ne derece kesti bulantınızı zencefil zararlı diye okumuştum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Koku ile basim dertte canim benim deBenimde mide bulantim bir tek acik havada geciyor onun harici surekli ogurmelerim var hic bir turlu geciremiyorum koku hassasiyeti de cok fazla var
Canım benim sende de oğlan çıktı hayırli sağlıklı evlatlar nasipnetsin Rabbim İNŞALLAHAmin hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah
26 olucam doğduklarında
Yok idrarda değil enfeksiyon kaynaklı değil kahverengi baya geldi şimdi azaldı damla damla kahverengi benimki renk açılmadı hiç idrarla nasıl oluyo belki öyledir benimde ama anlayamadım tam azaldı artık inşl bi sıkıntımız olmadan kucağımıza alırız ben çok korktum ya dr kalp atışını duyunca dayanamadım ağladım ya nasıl cnm sıkıldıİdrardan sonra peceteyle silerken mi fark ettin yoksa camasirinda mı gördün canım? Nasıl fark ettin? İdrardan sonra gorduysen enfeksiyon nedeniyle idrarla beraber kan olabiliyor. Bende idrarla beraber yoğun bir kanama olmuştu. Bebekten mi diye bakmislardi ama bende de kanama alanı yoktu. İdrarda kan çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?