2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de akşamları baya yoğun şekilde oluyor.Gün içersinde de var ama akşamları tavan yapıyor bulantı.
Peki geçirmek için bi çare buldunuz mu? Sarı leblebi ve kolonya biraz iyi geliyor bana. Benim kasık Ağrı'larım da akşam oluyor benim bebiş akşam büyüyor herhalde

KIZLAR premesis plus kullananlar ne derece kesti bulantınızı zencefil zararlı diye okumuştum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
ilacım evde bakamıyorum şu an ama hap komple zencefilden üretilmemiş ki zararlı olduğunu bende okudum günlük 4 gram yazıyordu azıda fayda etmez diyordu. ben burda önerirken zaten doktorunuza sorun dedim hep benim doktorum verdi keyfi kullanmadım

kızlar bende hemen etki etti ama bulantımın çok yoğun olduğu zamanlar da tabi yine bulantım istifram ard arda oldu. yani bulantı kusma olacaksa oluyor ama hafif olanları baya geçiriyor. yoğunların da hafif geçmesini sağlıyor

Hanımlar yine kanamam oldu soluğu dr da aldım kanama alanı görün müyor dedi bebiş iyi ama nerden geliyo o zaman çok korktum ya kahverengi bu kez fazla olunca koktum böle olan varmı içinizde

Peki geçirmek için bi çare buldunuz mu? Sarı leblebi ve kolonya biraz iyi geliyor bana. Benim kasık Ağrı'larım da akşam oluyor benim bebiş akşam büyüyor herhalde
Hiç bir çare yok bu 3.hamileligim ve hepsi böyle oluyor ilk 4 ay.elma biraz bastırıyor beyaz leblebi ve haşlanmış bol tuzlu patates.ama gene de rahatlatmiyor tam olarak hicbisi.benim akşamlar karnımın ici resmen dönüyor.her dönmesinde de mkdem alt üst oluyor

CANIM SABAH AÇ MI İÇİYORSUN İLACI ESKİYE GÖRE KESİTİ Mİ BULANTILARINI

Anladım sabredeceğiz napalım artık

Hanımlar yine kanamam oldu soluğu dr da aldım kanama alanı görün müyor dedi bebiş iyi ama nerden geliyo o zaman çok korktum ya kahverengi bu kez fazla olunca koktum böle olan varmı içinizde
İdrardan sonra peceteyle silerken mi fark ettin yoksa camasirinda mı gördün canım? Nasıl fark ettin? İdrardan sonra gorduysen enfeksiyon nedeniyle idrarla beraber kan olabiliyor. Bende idrarla beraber yoğun bir kanama olmuştu. Bebekten mi diye bakmislardi ama bende de kanama alanı yoktu. İdrarda kan çıktı.

arkadaşlar merhaba
bugün test sonuçlarımı aldım. tiroid hormonu baya az çıkmış. yine test yapacaklar fakat hiç duymamıştım az çıkanı genelde yüksek çıktığını duymuştum. az olması ile ilgili bilgisi olan var mı?

Benimde mide bulantim bir tek acik havada geciyor onun harici surekli ogurmelerim var hic bir turlu geciremiyorum koku hassasiyeti de cok fazla var
Koku ile basim dertte canim benim de balik tavuk yiyemiyorum bu yuzden bir de nedense kuruyemis cok etkiliyor beni onceden cok sever her aksam bi kase yerdim simdi agzima suresim gelmiyor

Yok idrarda değil enfeksiyon kaynaklı değil kahverengi baya geldi şimdi azaldı damla damla kahverengi benimki renk açılmadı hiç idrarla nasıl oluyo belki öyledir benimde ama anlayamadım tam azaldı artık inşl bi sıkıntımız olmadan kucağımıza alırız ben çok korktum ya dr kalp atışını duyunca dayanamadım ağladım ya nasıl cnm sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…