• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım afiyet olsun maşallah , nasıl yiyebiliyorsun hakikaten çok özeniyorum, bana da fikir ver biraz:KK43:
ağzıma hiç bir şey alamıyorum, berbat durumdayım , tek yediğim çubuk kraker ve su:KK43:
ay siz böyle yazdıkça ben kötü oluyorum bende çok şükür yiyorum ya en bulantım olduğu zamanlarda da akşamları çok güzel doyuruyordum karnımı. doktora demedin mi yiyemiyorum diye ben dediğim gibi premesis plus yazdı bana

mantar canım ya zaten bende şüphelenmiştim. aynen Rabbime şükürler olsun rahatladım.. sanırım mide bulantılarım geçti ama büyük konuşmamak lazım. birde burda ister istemez yaşanmışlıklar konuşuluyor etkilenmemek elde değil
Geçmiş olsun hamilelikte sık sık oluyor hemen geçer inşallah
Benim de geçti iki gündür iyiyim sadece geceleri bulantım oluyor oda geçiyor
Doğru ister istemez kıyaslıyoruz acabalarla doluyoruz
Benim daha çok var 24 te gitcem kontrole eşimin işi erken biterse başka bi doktora gidip bebişimi görmek istiyorum bugün

Geçmiş olsun hamilelikte sık sık oluyor hemen geçer inşallah
Benim de geçti iki gündür iyiyim sadece geceleri bulantım oluyor oda geçiyor
Doğru ister istemez kıyaslıyoruz acabalarla doluyoruz
Benim daha çok var 24 te gitcem kontrole eşimin işi erken biterse başka bi doktora gidip bebişimi görmek istiyorum bugün
imkanın varsa git gör insanın içi rahatlıyor ben carşambaya randevu almıştım ama mantar bahanem oldu

tavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar

Eklentiler

• IMG_2583.JPG
    IMG_2583.JPG
    41,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_2584.JPG
    IMG_2584.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar selam ben bugün işbaşı yaptım çok şükür. Çalışabilmekte büyük bi nimetmiş çok iyi anladım :KK45:
alışkın olunca evde çok sıkılıyor insan ben normalde pek rapor alan biri değilim 8 senede anca 2 kere almışımdır ama o raporlarım da da son günlerde oturur ağlardım.bebeiş olunca en az 3-4 sene işi bırakcam bakalım o zaman nasıl olacak bebişim kafamı dağıtır heralde:KK48:

ay siz böyle yazdıkça ben kötü oluyorum bende çok şükür yiyorum ya en bulantım olduğu zamanlarda da akşamları çok güzel doyuruyordum karnımı. doktora demedin mi yiyemiyorum diye ben dediğim gibi premesis plus yazdı bana

canım bana da premesis tablet verdi hiç bir etkisi olmadığı gibi daha beter oldum, ilk üç ay normal düzelecek diyor, ama inanılmaz berbatım, iş yerimde kafamı masama koymak istiyorum o derece yani:( inşallah düzelir de bir an evvel biraz rahatlarım

tavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar
maşallah subhanallah canım:nazar:ben bugün devlete gittim çıktı vermez diyordum uyduruktan bişi verdi ama elleri kolları bir gördüm başladım ağlamaya doktor bile yadırgadı burda pek önemseyenler olmaz diye:KK43: çoğu 8. 9. haftasında anca hamile olduğunun farkına varıyormuş bizlerin telaşlarına bakın:KK51:

canım bana da premesis tablet verdi hiç bir etkisi olmadığı gibi daha beter oldum, ilk üç ay normal düzelecek diyor, ama inanılmaz berbatım, iş yerimde kafamı masama koymak istiyorum o derece yani:KK43: inşallah düzelir de bir an evvel biraz rahatlarım
benim premesis plus canım zencefilli zaten öncesinde zencefilli şekerle bastırırdım. gerçi yoğunlukla da alakalı sanırım birde benim normalde de erken bitecekse demek ki dün mesela hiç bulantım olmayınca folic trio aldım bu sabahta onu aldım hala yok yani

Ben yıllarca sirle aldım şimdi çok az tüyüm çıkıyor onları da sadece epilasyon için kullandığım bir cımbızla alıyorum, tüylerin çıkış yönüne göre güzelce çekince kökleri de geliyor acısız da oluyor.

canım afiyet olsun maşallah , nasıl yiyebiliyorsun hakikaten çok özeniyorum, bana da fikir ver biraz:KK43:
ağzıma hiç bir şey alamıyorum, berbat durumdayım , tek yediğim çubuk kraker ve su:KK43:
inşallah geçer bulantıların iştahsızlığın kısa sürede.
Valla ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım canım. Ben iyi örnek değilim.
Şimdi kızımı emziriyorum diye vitamin desteği alıyorum o da iyice acıktırıyor. Yemekten kalkıp ne yesem diye düşünmeye başlıyorum.
Doktorum cumartesi gördü nerdeyse ilk 3da 5 kilo aldım dedi çok fitsin bu hamileliğinde. Düşün aldığımı az bile buldu:KK45:
Ama çok takmıyorum, 30 kilo alıp 6 ayda 35 kilo vermiştim hem de kasmadan. Ama tabii kilonun kimseye faydası yok abartmamak lazım.

Ben yıllarca sirle aldım şimdi çok az tüyüm çıkıyor onları da sadece epilasyon için kullandığım bir cımbızla alıyorum, tüylerin çıkış yönüne göre güzelce çekince kökleri de geliyor acısız da oluyor.

inşallah geçer bulantıların iştahsızlığın kısa sürede.
Valla ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım canım. Ben iyi örnek değilim.
Şimdi kızımı emziriyorum diye vitamin desteği alıyorum o da iyice acıktırıyor. Yemekten kalkıp ne yesem diye düşünmeye başlıyorum.
Doktorum cumartesi gördü nerdeyse ilk 3da 5 kilo aldım dedi çok fitsin bu hamileliğinde. Düşün aldığımı az bile buldu:KK45:
Ama çok takmıyorum, 30 kilo alıp 6 ayda 35 kilo vermiştim hem de kasmadan. Ama tabii kilonun kimseye faydası yok abartmamak lazım.
benim eltim de epilasyonun hassas başlığıyla alıyormuş şok olmuştum:KK53: ben sıkıştırırım diye korkuyorum:KK45::oops:ben sarışınım çok yok jilet vursam da koklenmiyor çok şükür ama ileriki zamanlarda sire başlıcam tekrardan:KK51:

alışkın olunca evde çok sıkılıyor insan ben normalde pek rapor alan biri değilim 8 senede anca 2 kere almışımdır ama o raporlarım da da son günlerde oturur ağlardım.bebeiş olunca en az 3-4 sene işi bırakcam bakalım o zaman nasıl olacak bebişim kafamı dağıtır heralde:KK48:
Aynen alışık olunca zor oluyomuş. Ben daha bebek sonrasına karar veremedim henüz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Herkese merhaba.Uzun bir arada sonra yeniden geldim.Hiç kefim ,tadım yok çok şükür en son geldiğimde premesisi önermitiniz onu aldım hemen o akşamda biraz daha iyiyim. ama hala bulantılar kokular tavan yapıyor zaman zaman.Çarşamba kontrolumuz var dr ve hastane değiştirdim.premesise döndüğümü söyleyeceğim kendisine(tabi kafama göre ). bu arada sürekli kuru ve hamurlu şeyler yemek istiyor cnm sanırım bende biraz gerekenden hızlı kilo alacağım bulantıları bastırıcam derken.(tost makarna v.s.)

Kızlar bulantıları yalnızca gece olan var mı? Gündüz iyiyim sık sık bir şeyler yiyorum ikindiden sonra özellikle akşam yemeği saatlerinde bulantı geliyor kusturmuyor ancak sürekli hissettiriyor hele gündüz biraz uyuyakalayım mahvoluyorum. Sabah bulantısından iyidir sabahları 7 de kalmış oluyorum iş için ama sürekli akşam olması da ilginç

Back