2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

maşallah canım sanırım bünye meselesi , hiç bulantı kusma olmadan hamilelik dönemini geçirenler de varmış, vardır bir hayır diyorum ne yapalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanacağız artık:)

tecrübeli annesin ya belki ondandır canım:) ben hem acemi hem panik, acaba bişey mi olacak , acaba o zararlı mı aman onu yemeden internetten bi bakim diyodum ilk başlarda, sonunda çubuk krakere talim

tecrübeli annesin ya belki ondandır canım:) ben hem acemi hem panik, acaba bişey mi olacak , acaba o zararlı mı aman onu yemeden internetten bi bakim diyodum ilk başlarda, sonunda çubuk krakere talim
sen telefonumda google geçmişimi görsen hamilelikte portakal hamilelikte salatalık hamilelikte ceviz durmadan bişiler aratmışım

bende dün buzdolabımı temizledim kötü düşüncelerden arınmak için şimdide banyo dolaplarım geldi eve gidince onları silerim sirkeli suyla oh mis gibi olurlar diyorum

Bende sağa sola hareketlerini görünce çok duygulandım canım ya

İşte o ben.... hiç midem bulanmadi. Şimdi kinde Bulancak gibi ama yaaa ben aşırı vücut kırgınlıgı halsizlik çektim oglusta bunda da sanırım geldilerrrrr

Benim de akşamları baya yoğun şekilde oluyor.Gün içersinde de var ama akşamları tavan yapıyor bulantı.

Kizlar benim de gecmiyor mide bulantim bir turlu.ishal olmustum gecmisti doktorum haslanmis patates firinda elma falan onermisti oyle gecti simdi yine olmusum.su deseniz hic icemiyorum su midemi daha cok bulandiriyor.boyle olan var mi aranizda siz neler yapiyorsunuz bu durumlarda.en cok da su icememeyi kafama takiyorum

Cnm ishal de vücut çok su kaybeder bide hamilelik var kendini zorlamaya çalış suyu tadlandir nane ile zencefil gibi degisik eklemeler yap öyle içmeyi dene geçmiş olsun

Benimde mide bulantim bir tek acik havada geciyor onun harici surekli ogurmelerim var hic bir turlu geciremiyorum koku hassasiyeti de cok fazla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…