- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #6.221
Hareketleri ni miKızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hareketleri ni miKızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
11-13 arasıydı sanıırm.11de belki bir iki gün bile geride olsa tam sağlıklı ölçüm olmaZ 13 civarı da bazen bebekler sata göre ileri gidiyor bu dönemlerde başlayıp o sebeple geç olabiliyor genelde 12. Haftayı seçiyor doktorlar.
Günaydın tatlım, kusura bakma dün uyuyup kalmışım.. Ben de ilk kanamamda kadın doğuma gitmiştim,çünkü doktorum (genesiste) bizim hastanede gece kadın doğumcu yok oraya git demişti.. Kadın doğumda da baya ilgisizlerdi özellikle hemşire ve sekreterler garip bakiyolardi onlari sorcaktim.. İnşallah şimdi iyisindir..Yok cnm dünya doğum hastanesinin aciline gttim. Dr um ömer yalınkaya
Ne güzel hep mutlu güzel haberler alırız insallah bende iki hafta sonta gideceğim ikili tarama testineKızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
Gözün aydın maşallah tavşanınaKızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
Canım hareketlerini derken sağa sola hareket ediyordu dr onu gösterdi sağolsun:))Hareketleri ni mihayırlı olsun tekrar.
O kadar rahatladım ki şuan anlatamam canım ya evlat başka bişeye benzemiyomuş:))Ne güzel hep mutlu güzel haberler alırız insallah bende iki hafta sonta gideceğim ikili tarama testine
normalde bende en son 9 hastalıkken gittim bana 12. Haftada gel dedu dayanamadım haftaya pazartesi görmeye gideceğim ne belki bende hareketlerini gorurum insallah :))O kadar rahatladım ki şuan anlatamam canım ya evlat başka bişeye benzemiyomuş:))
Gözün aydın rahatlamışsındır :)günaydın kızlar doktora gittim pıt pıtları duydumfitil verdi yolladı
![]()
bana da geceleri dedi canım 3 taneymiş zaten 3 günde bir koy dedi bugün koycam 2. perşembe günüAYy gözün aydın canim şükür fitili geceleri yatmadan kullan dokyor bana da verdi ben gece kullanıyorum
mantar canım ya zaten bende şüphelenmiştim. aynen Rabbime şükürler olsun rahatladım.. sanırım mide bulantılarım geçti ama büyük konuşmamak lazım. birde burda ister istemez yaşanmışlıklar konuşuluyor etkilenmemek elde değilGözün aydın rahatlamışsındır :)
Fitil neden verdi
Gece hemen koyup uyuma canim en az yarım saat önce koy bacaklarını biraz yukarıya uzat fitil geri gelmiyor o zamanbana da geceleri dedi canım 3 taneymiş zaten 3 günde bir koy dedi bugün koycam 2. perşembe günü
listeni paylaşabilir misin?kızlar bende diyetisyenden geldim nasıl yapıcaksam bakalım![]()
Çok şükür güzel haberler geliyorgünaydın kızlar doktora gittim pıt pıtları duydumfitil verdi yolladı
![]()
Cımbız
Bence kanatırsak kıl kökleri falan açılıyor ya mikrop kapabilir enfeksiyona giden riskli bir durum olabilir ilk 3 ay zaten tutunmaya çalışan bebeği bir de bu riskle kurcalamayalım diye yapılmasa daha iyi deniliyor olabilir.
Bence en sakıncalısı kıl dökücü krem, sabun bile zararlıyken krem çok sakat bence.
Bende son 3 ay sıcak basması oldu, özellikle ayaklarım terlik içinde su içinde kalırdıkasım ayında soğuk taşlara basardım, o ayak yanma ve terlemesini unutamam
Az yiyor ve aç kalıyor olabilir misin?
Ben genelde akşama doğru açsam ya da enerjim azalmışsa üşüyorum bir şeyler yiyince gene şort bluza geçiyorum.
MaşaAllah cnm ne güzel insan böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorKızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
Aynen canımAğda yapma kremde kullanma o zararlı doktorlar tavsiye etmiyor iki yol var ya kısaltacaksın yada jilet :s
listeni paylaşabilir misin?
Ben camış gibi yiyorum.belki fikir verir.
tamam canım saolasın ayaklarımı hiç yukarı uzatamam ama duvara falan dayarım artıkGece hemen koyup uyuma canim en az yarım saat önce koy bacaklarını biraz yukarıya uzat fitil geri gelmiyor o zaman