2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yok cnm dünya doğum hastanesinin aciline gttim. Dr um ömer yalınkaya
Günaydın tatlım, kusura bakma dün uyuyup kalmışım.. Ben de ilk kanamamda kadın doğuma gitmiştim,çünkü doktorum (genesiste) bizim hastanede gece kadın doğumcu yok oraya git demişti.. Kadın doğumda da baya ilgisizlerdi özellikle hemşire ve sekreterler garip bakiyolardi onlari sorcaktim.. İnşallah şimdi iyisindir..

Geldim kızlar çok şükür bebişim iyi. Allah kimseyi böyle hastaneye düşürmesin saat 9:10 da randevum olmasına rağmen 9:40 gibi girebildim çünkü o kadar kalabalık ki önüne gelen girebiliyor doktorun yanına ne sıra sistemine uyuluyor ne randevululara öncelik veriliyor kimseden haberleri yok yardimcilarin.. çok moralim bozuldu hastanenin koridorunda mahsur kaldık kalabalıktan ilerlemiyor bildiğin p.tesi diye bide iyice kalabalıktı zaten sanırım boşa gittim doktor benim istediğim değil de kendi kafasına göre bu aylarda yapılması istenen testleri istedi inşallah istediğim testlerin hepsi dahildir idrar tahlili istemedi o da sanirim sağlık ocağındaki hemşirenin dediği gibi idrarda yanma var filan diycem öyle yaptircaklar anca. Doktor iki hafta sonra ikili test için çağırdı ama kesinlikle gitmemeyi düşünüyorum bir daha devlet Hastanesi'ne. Kendi doktoruma giderim orda yaptırırım. Kalp atışını dinletmedi kalp atımı iyi dedi göstermedi bile Allah'tan usg foto verdi :)

kızlar mantar olursanız aklınızda olsun su önemli değil dedi doktor suyla idrar torbanı temizlersin ama mantar vajina da olur ilaçsız geçmez dedi hani mantar olurda geçmesini beklerseniz diye yazıyorum.

Gözün aydın rahatlamışsındır :)
Fitil neden verdi
mantar canım ya zaten bende şüphelenmiştim. aynen Rabbime şükürler olsun rahatladım.. sanırım mide bulantılarım geçti ama büyük konuşmamak lazım. birde burda ister istemez yaşanmışlıklar konuşuluyor etkilenmemek elde değil

günaydın kızlar doktora gittim pıt pıtları duydum fitil verdi yolladı
Çok şükür güzel haberler geliyor

Cımbız derken arkadaşım anlamadım k.bakma

Kızlar bizde dr dan geldik çok şükür tavşanımın keyfi yerinde hareketlerini de gördük ikili test için gidicez 20gün sonra bakalım:))
MaşaAllah cnm ne güzel insan böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyor

Ağda yapma kremde kullanma o zararlı doktorlar tavsiye etmiyor iki yol var ya kısaltacaksın yada jilet :s
Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…