• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
@EslemM001 canim zaten ben hep sır kullandığım icin azalttı bu ay sonunda sire devam edeceğim yine normalde zAten 45 günde bir falan yapıyordum cunku sır hem azaltıyor hem köklerini zayıflatıyor ya bir ara lazere de gitmiştim tabii omunda etkisi var azalmasında cunku 45 gün aslında uzun bir sure ama lazer ve sır fayda etti aman şakın 45 gün uzun zaman demeyin cunku lazere gitmiştim o yuzden azalma da oldu ( bir an utandım ) :s
Ben Dr a özellikle sordum 12 haftaya kadar ağda yapma dedi bana

En cok korktugum sey,3 kez 6 haftayi gecemedik kesemiz vardi ama bebigimizi hic goremedik,korkularim o yuzden,allah herkesi sevindirsin insallaaah...
Şuan kaç haftaliksiniz canım insaAllah Rabbim bu sefer pit pitları duymak nasip eder. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın büyük küçük çok zor Rabbim hayırla sonuçlandırsin insaAllah

Ayy ben de ozendim. Rica etsem firsat buldugunda bakar misin??

Subatta hamile kaldim. 12 kasim tahmini dogum tarihimiz. Su anda 39 yasindayim. Dogumda 40 yasinda olucam.
Bugün güne oğlanlar la başladık Rabbim en sağlıklı hayırlı olanından versin insaAllah:halay::KK68:

Cnm zahmet olmazsa bana da bakabilirmisinn gerilerde kalmış gönderim sormuştum daha öncede çok merak ettim yaş doğumda 29 olacak sat 14 subat 22 kasım doğum görünüyo
Canım kusuruma bakma gozden kaçırıyorum bazen :/ kuzucum sana kız çıktı hayırla sağlıcakla insaAllah :KK200::KK68:

Şuan kaç haftaliksiniz canım insaAllah Rabbim bu sefer pit pitları duymak nasip eder. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın büyük küçük çok zor Rabbim hayırla sonuçlandırsin insaAllah

Bilmiyorumki kac haftaligim tüp bebek tedavisiyle oldu yarin kese gormeye gidicez allahim buyuk herkese versin saglikli evlatlar insallah
..

Back