2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet oglum 3 tüp bebek denemesınde oldu.
Sonrada 2 kere kazara hamıle kaldım korunurken ,bir tanesini biz aldırdık , bir tanesi baska bıseyler oldu sonlandırıldı gecen senede tek seferde bılınclı olarak korunmadık bu defada bos gebelık oldu. Bu defa umarım ogluma kardes getırebılırım saglıkla.
Olumsuzların detayını yazmadım gecmıste kaldı nasılsa yenı sayfalarda yenı umıtlerle beraber olalım ınsallah
canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. ben 2 gebeliğimide anladım ama yoktur diyip ümitlenmemiştim. ilki kimyasal oldu bu sefer inşallah bebeğim benimle kalır

sende mi konyadasın?medicanaya gidiyorum. necati özçimene gittim 9 aydır çocuk sahibi olamadığımız için.ama normal yolla hamile kaldığım için muhtemelen başka dr a yönlendirecek.

Anladım ben de kızımda Medicana ya gittim orda doğum yaptım dr um Metin Çapar şimdi tamamen özel muayenesine geçti özel muayenehanesine gideceğiz artık ama anlaşması varmış doğumda gene Medicana ya gideceğim inş sezaryen ile oldu kızım 9 aylık

canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. ben 2 gebeliğimide anladım ama yoktur diyip ümitlenmemiştim. ilki kimyasal oldu bu sefer inşallah bebeğim benimle kalır
İnşallahh canımm Hepimize inşallahh güzel günler görelim
Ben şuanda birşey anlamıyorum ama bundan oncekileri hep tahmın etmiştim tüp bebek olanıda, zıra hamıle kaldıgımda kasıklarımda bır seyırme ve ates basması yasıyorum hep cok erken ogrendım gebelıklerımı zaman gecmek bılmedı bu defa kesınlıkle adetımın gecmesını bekleyecegım. Hfataya cumaya kadar olmazsam tamamım :kahve:

İnaşallahh herşey çok güzel gider bu defa

Evet oglum 3 tüp bebek denemesınde oldu.
Sonrada 2 kere kazara hamıle kaldım korunurken ,bir tanesini biz aldırdık , bir tanesi baska bıseyler oldu sonlandırıldı gecen senede tek seferde bılınclı olarak korunmadık bu defada bos gebelık oldu. Bu defa umarım ogluma kardes getırebılırım saglıkla.
Olumsuzların detayını yazmadım gecmıste kaldı nasılsa yenı sayfalarda yenı umıtlerle beraber olalım ınsallah
Anladım cnm Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin

canım drun seni bu konuda detaylı bilgilendirir ama hazır gıdalar, sucuk salam vb şarküteri ürünleri,kızarmalar(özellikle dışarıda), çok fazla kafein içeren içecekler tüketme
mevsiminde olmayan hiç bişeyi tüketme
haftada en az 2 gün balık 3 gün protein grubu(et,kuru baklagiller) 2 gün de sebze tüket
bir de çiğ tavuğa sürdüğün bıçak ve doğrama tahtasını iyice yıkamadan başka yiyeceklere vurma
şimdilik aklıma gelenler bunlar
bunlar hep bildiğim şeyler ama diyorlar ya her şeyi baştan öğreniyorsun diye gerçekten öyleymiş:KK48: birde çok fazla 2. gebeliği olanlar tecrübeliler var inşallah sizlerin yardımıyla bu zamanları daha kolay atlatırız:KK36:

Sat 27 ocak ama kilo demiyeydin iyiydi :) :oops: 70 kilo malesef Ağustos daki kürtaj dan sonra sıkıntı dan bu hale geldim inşaAllah doğumdan sonra istediğim kiloya inicem
olsun canım kiloyu ay ay aldığımız kiloları takip edelim diye yazıyorum diğer ay başlangıç kilosunun yanına şimdiki kilo bölümü ekleyeceğim doktorlar mutlaka şu kadar kilo alabilirsin dediği sınır olur ve onu geçmemeyi geçiyorsakta kendimizi frenlemeye çalışırız:KK36:

bunlar hep bildiğim şeyler ama diyorlar ya her şeyi baştan öğreniyorsun diye gerçekten öyleymiş:KK48: birde çok fazla 2. gebeliği olanlar tecrübeliler var inşallah sizlerin yardımıyla bu zamanları daha kolay atlatırız:KK36:
canım her bebek farklı oluyor biz de biçok şeyi yeniden öğreneceğiz çünkü biçok şeyi unutmuşum

2-3 gün erken benim için:KK48:keşke öyle olsa bakalım yarın ki yükselmenin sonucunda hesap eder doktor ne zaman görülebileceğini:KK37:

canım ben hiç geçmeyen göğüs sızımdan anlamıştım. yumurtlamada bir başladı bir daha geçmedi. normalde adete yakın kesilirdi

anladim canimm.. bakalim bekleyip gorecezz bende her ay agriyan goguslerimde tik yok bu ay oyuzden bi umut dustu icime aceba mi dedim... Beklemek ne zor yaa :işsiz:

olsun canım kiloyu ay ay aldığımız kiloları takip edelim diye yazıyorum diğer ay başlangıç kilosunun yanına şimdiki kilo bölümü ekleyeceğim doktorlar mutlaka şu kadar kilo alabilirsin dediği sınır olur ve onu geçmemeyi geçiyorsakta kendimizi frenlemeye çalışırız:KK36:
InşaAllah herşey bebeklerimiz iyi olsun diye

Anladım ben de kızımda Medicana ya gittim orda doğum yaptım dr um Metin Çapar şimdi tamamen özel muayenesine geçti özel muayenehanesine gideceğiz artık ama anlaşması varmış doğumda gene Medicana ya gideceğim inş sezaryen ile oldu kızım 9 aylık
canım bilgilerini verirsen eğer senide tabloya ekleyeyim. bu arada hayırlısı olsun ne güzel az olacak araları birlikte büyüyecekler:KK36: bende daha 1.si tam belli olmadan 2.yi düşünüyorum:KK70:

Almanya
sat 30.01
yaş 28
2 ci gebeliğim
Aylar önce tartılmıştım taşınırken tartım kırıldı :)) 60 kilo olabilirim emin degilim

X