2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
2-3 gün erken benim için:KK48:keşke öyle olsa bakalım yarın ki yükselmenin sonucunda hesap eder doktor ne zaman görülebileceğini:KK37:

doktor tahmini gun verecekdir muhtemelen senin tam kac burasi biraz ileri gosteriyo gibi mesela ben bu gun 5+5 gunlugum

canım ben hiç geçmeyen göğüs sızımdan anlamıştım. yumurtlamada bir başladı bir daha geçmedi. normalde adete yakın kesilirdi

maşallah canım harika bir değer canım baya artmış :nazar: bende yarın 200leri görürüm inşallah 6 gün geçince benimde 5binlerde olur:KK37:

weryew weryew canım benim adet döngüm normalde 33 gün ama şubatta erken yumurtladım tam 30 gün döngüye göre oldu yumurtlamam 6 şubatta regl oldum yani yarın bat günüm dediğin gibi bu takvim 4+1 olsa bile 5 haftalık gösteriyor birde benim gibi geç döngüsü olanları pek önemsemiyor:işsiz:direk 28günden hesap ediyor. benim dün kan sonucum 108,5 bucuk çıktı yarında vericem kan 200 civarı değer görmeyi umuyorum inşallah:KK36:

Merhaba arkadaslar, işteki yogunluktan cok sık yazamiyorum ama hepinjzj okumaya ccalisyorum. Yeni katilanlar da var ne mutlu. Benm hala karnim agriyir sizde de biyle bir durum var mi

bende kasık ağrısı var ara ara ama akşam bütün günün yorgunluğundan sanırım daha fazlalaşıyor.

Merhaba kizlar sat 7 subat. Ben asilama ile hamile kaldim. Dunku kan degerim 131.88. Kocaeli gebze :) beni de listeye eklerseniz sevinirim :)

Ben de dün evde idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu.
İlk bebeğimiz olacak umarım sağlıkla bitirebilirsem hamileliği.
Son adet tarihim 6 şubat. Cumartesi gideceğim doktora pek de acemiyiz haliyle bakalım neler diyecek doktor.

kızlar hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin

X