- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Arkadaslar Benim sata göre türk hamilelik hesaplama yapinca 07.11 cikiyor alman sayfasinda yapinca 06.11 cikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1gün eksik 1gün fazla fark edeceğini sanmıyorum normal doğum için bebek ne zaman geleceğine karar verecek sezeryan isteyenler içinde doktorkasımın başındakiler belki ekim annesi olacak hiç belli olmazArkadaslar Benim sata göre türk hamilelik hesaplama yapinca 07.11 cikiyor alman sayfasinda yapinca 06.11 cikiyor
Orasi öyle tabi Kizimda 25.05 ama 22.05 dogmustu Hayirlisi olsun Bakalim haftaya Dr um et bisey söyler herhaldecanım 1gün eksik 1gün fazla fark edeceğini sanmıyorum normal doğum için bebek ne zaman geleceğine karar verecek sezeryan isteyenler içinde doktorkasımın başındakiler belki ekim annesi olacak hiç belli olmaz
kızlar kasık ağrılarınız ne durumda benim bazen sağ bazen sol tarafım ağrıyor ama genellikle sağ tarafım sanırım o tarafta bebek. bu şekilde belli olur mu acaba? birde o tarafa yatmamaya çalışıyorum ama sabah kalkınca sağ tarafıma yatmış buluyorum kendimi
internete baktım rahim genişlemesi diyor 3-4 haftalıkken olan kasık ağrısı için bazen sadece sağda bazen 2 tarafta da olurmuş. benim göğüslerim sabahları çok sızlıyor arada iğne batırıyorlar gibi de oluyorDÜN BAYA Bİ SANCIM VARDI BUGÜN NADİR OLUYOR GÖĞÜSLERİM SIZLIYOR bugün
11 bucuk ta cnm senin kaçta benimde bulantım yok ultrason da hiç görmedim daha öncede kayıplar yaşayınca endişeliyim evham yapıyorum galibaEslemM001 benim de yarin randevum hemen gece olsunda uyuyalim istiyorum zaman durdu sanki cok heyecanliyim bulantim falanda yok hic senin yarin saat kacta randevun?
Kızlar benim üç akşamdır yürürken oturup kalkarken kendini hissettiren sol kalça ağrım oluyor özellikle yürürken bacağım sekecek derecede.. sabah uyandigimda hic agri kalmiyor. Internetten baktim rahim genislemesi diyor ama 5+5 icin cok erken daha.
Canm sen hep HZ.İBRAHİMİN duaaıni okuyordun bende katlmstm o dua sayesindemi kaldn hamile cnm @bir garip oblomov
Sennde mi yarn sen iyi cesaret edip twst yapmssn canm ben negatif gorcem diye yapamadm reglim gecmeden yapmiyim dedim belkide ikimiznde haftası aynıdır tbi hamileysem ins cnm hersyn hayrlisi hepimiz icn :) canm degern kac ?@busraangell benimde bat yarın canım benim regl döngüm uzun birazcık ben pazar günü idrar testinde gördüm dün de kan verdim yarın tekrar gidicem katlanmış mı ona bakıcam. takvimde 4+1 günlük ama 5 hafta diyor değişik bir sistemi var burdaki takvimin ama henüz 4 haftalık. inşallah gelirsin canım hayırlısı olsun hakkında
beklediğimden değil ya öyle rast gele yaptım çarşamba için doktordan randevu almıştım kaşıntım vardı mantar mı oldum acaba diyordum gitmeden önce test yapayım dedim saniyesine 2. çizgiyi gördüm 108,5 çıktı canım değerimSennde mi yarn sen iyi cesaret edip twst yapmssn canm ben negatif gorcem diye yapamadm reglim gecmeden yapmiyim dedim belkide ikimiznde haftası aynıdır tbi hamileysem ins cnm hersyn hayrlisi hepimiz icn :) canm degern kac ?
bu arada inşallah hamilesindir ama değilsen ovulasyon testini kullanmanı öneririm kesinlikle çok yardımcı oluyor yumurtanın geliştiğini çatladığını görebiliyorsun. yumurta çatlayınca akıntı oluyormuş herkes ordan anlıyoruz diyor ama önemli olan çatlamadan önce içerde sperm bulunmasıymış doktorum söylemişti o nedenle ovulasyonda 2. çizgi koyulaştığında ilişki çok önemli...Sennde mi yarn sen iyi cesaret edip twst yapmssn canm ben negatif gorcem diye yapamadm reglim gecmeden yapmiyim dedim belkide ikimiznde haftası aynıdır tbi hamileysem ins cnm hersyn hayrlisi hepimiz icn :) canm degern kac ?
Oo masallah ins daha cok yukselir nazar degmesin cnmsansa bak cnm ya ne icin gidyorsun ne ogreniyorsun :) dua ette cnm bende hamisimdir bol bol konsr, ya :) brde birsey sorcm cnm akntm var mı benim var hamilelik belirtisiymis ama :)beklediğimden değil ya öyle rast gele yaptım çarşamba için doktordan randevu almıştım kaşıntım vardı mantar mı oldum acaba diyordum gitmeden önce test yapayım dedim saniyesine 2. çizgiyi gördüm 108,5 çıktı canım değerim
Artık bu ayda olmazsa arrk ugrasmcm hic bakmcm cnm ümitim kalmadıbu arada inşallah hamilesindir ama değilsen ovulasyon testini kullanmanı öneririm kesinlikle çok yardımcı oluyor yumurtanın geliştiğini çatladığını görebiliyorsun. yumurta çatlayınca akıntı oluyormuş herkes ordan anlıyoruz diyor ama önemli olan çatlamadan önce içerde sperm bulunmasıymış doktorum söylemişti o nedenle ovulasyonda 2. çizgi koyulaştığında ilişki çok önemli...
canım öğrenmeden önce baya vardı akıntım normalde kuru olurdum regl öncesi. ama hiç hamileliğe yormamıştım dediğim gibi.Oo masallah ins daha cok yukselir nazar degmesin cnmsansa bak cnm ya ne icin gidyorsun ne ogreniyorsun :) dua ette cnm bende hamisimdir bol bol konsr, ya :) brde birsey sorcm cnm akntm var mı benim var hamilelik belirtisiymis ama :)