2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz? ben bir heves pazar gününden beri çay içmiyorum günde 10 bardak içerken birden bırakmak çok koydu açıkta olsa içebilir miyim acaba:işsiz:

kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz? ben bir heves pazar gününden beri çay içmiyorum günde 10 bardak içerken birden bırakmak çok koydu açıkta olsa içebilir miyim acaba:işsiz:

Şu kocaman gebelik rehber kitabını okuyorum. Orada günde 200 mg kafeini aşmasanız sorun olmaz diyor. Bu da sabah kahvesi ve akşam bir kupa çaya denk geliyor. Ben sabah kahvemi ve akşam çayımı içerim. Sadece sabahları süt içerim diye düşündüm.
Ben zaten alkolü kestim çay ve kahveyi de kesersem depresyona girerim açıkçası. Rehber kitapta da kesin demiyor 200mg aşmayın diyor
Bence o kadar da abartma açık çay içebilirsin bence.
Bunun dışında ben bir yıldır şekeri kesme çabasındaydım. Ayda yılda bir yendiğim tatlı hariç rafine şeker almıyordum. Balık ve et yemeği arttırırım, paket gıda yemem sadece.
Diyet yapar gibi beslenme amacındayım başarabilirsem bir süredir sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bahanem oldu.
Sabah peynir zeytin süt, şekersiz Türk kahvesi yanına fındık ceviz badem kuru üzüm, öğlen yumurta fln gibi bir şeyler akşam da et salata yada sebze yemeği yoğurt, gece de çay meyve günü kaparım diyorum.

weryew weryew canım benim adet döngüm normalde 33 gün ama şubatta erken yumurtladım tam 30 gün döngüye göre oldu yumurtlamam 6 şubatta regl oldum yani yarın bat günüm dediğin gibi bu takvim 4+1 olsa bile 5 haftalık gösteriyor birde benim gibi geç döngüsü olanları pek önemsemiyor:işsiz:direk 28günden hesap ediyor. benim dün kan sonucum 108,5 bucuk çıktı yarında vericem kan 200 civarı değer görmeyi umuyorum inşallah:KK36:

simdi daha iyi anladim seni adet dongun cok uzunmus olsun yide hamilesin ya gunler ilerleyecek o gunlerde gelecek

Şu kocaman gebelik rehber kitabını okuyorum. Orada günde 200 mg kafeini aşmasanız sorun olmaz diyor. Bu da sabah kahvesi ve akşam bir kupa çaya denk geliyor. Ben sabah kahvemi ve akşam çayımı içerim. Sadece sabahları süt içerim diye düşündüm.
Ben zaten alkolü kestim çay ve kahveyi de kesersem depresyona girerim açıkçası. Rehber kitapta da kesin demiyor 200mg aşmayın diyor
Bence o kadar da abartma açık çay içebilirsin bence.
Bunun dışında ben bir yıldır şekeri kesme çabasındaydım. Ayda yılda bir yendiğim tatlı hariç rafine şeker almıyordum. Balık ve et yemeği arttırırım, paket gıda yemem sadece.
Diyet yapar gibi beslenme amacındayım başarabilirsem bir süredir sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bahanem oldu.
Sabah peynir zeytin süt, şekersiz Türk kahvesi yanına fındık ceviz badem kuru üzüm, öğlen yumurta fln gibi bir şeyler akşam da et salata yada sebze yemeği yoğurt, gece de çay meyve günü kaparım diyorum.
ay canım ne güzel yazmışsın. ben yaklaşık 3 senedir şeker tüketmemeye çalışıyorum içeceklerde ama sadece tatlı vs 1-2 dilimde olsa yerim. zaten kahve ve çayı bırakmaya çalışıyordum ama iş yerinde pek mümkün olmadı 3 gün çabaladım ama olmucak sanırım yavaş yavaş bırakmak en güzeli hamilelik bahane olsun istiyorum. sabahları bende süt içmeye başladım bugün alışveriş yapacağım ceviz fındık alacağım zaten normalde de tüketiyordum ama bebeğim için daha bir özeneyim:KK48:

Ben eşittir çay o derece severim Kahve içmesemde olur çayıda çook açık içiyorum şimdi ve azalttım eski ye göre

hoş geldin canım kesinleşti mi
Hayır hayır :) Totem bu benım
Bu benım ınsallah olursa 4. gebelıgım olacak
1 oglum var 7 yasında o tup bebek
ancak ondan sonrakı butun gebelıklerımı tek seferde yakaladıgım ıcın bundada yakalamıs olabılecegımı dusunuyorum, olumlu düşünüp olumluyu çağrıyorum inşalllah

İlk denemem bu sene
:cool::KK64::KK25::spor::KK3::KK69::KK31:

Hayır hayır :) Totem bu benım
Bu benım ınsallah olursa 4. gebelıgım olacak
1 oglum var 7 yasında o tup bebek
ancak ondan sonrakı butun gebelıklerımı tek seferde yakaladıgım ıcın bundada yakalamıs olabılecegımı dusunuyorum :cool::KK64::KK25::spor::KK3::KK69::KK31:
Ilk bebeğiniz olmadı tüp bebek yaptınız sonra hep tek seferde tedavisizmi oldu dogrumu anladım maşaAllah

canım drun seni bu konuda detaylı bilgilendirir ama hazır gıdalar, sucuk salam vb şarküteri ürünleri,kızarmalar(özellikle dışarıda), çok fazla kafein içeren içecekler tüketme
mevsiminde olmayan hiç bişeyi tüketme
haftada en az 2 gün balık 3 gün protein grubu(et,kuru baklagiller) 2 gün de sebze tüket
bir de çiğ tavuğa sürdüğün bıçak ve doğrama tahtasını iyice yıkamadan başka yiyeceklere vurma
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ilk bebeğiniz olmadı tüp bebek yaptınız sonra hep tek seferde tedavisizmi oldu dogrumu anladım maşaAllah
Evet oglum 3 tüp bebek denemesınde oldu.
Sonrada 2 kere kazara hamıle kaldım korunurken ,bir tanesini biz aldırdık , bir tanesi baska bıseyler oldu sonlandırıldı gecen senede tek seferde bılınclı olarak korunmadık bu defada bos gebelık oldu. Bu defa umarım ogluma kardes getırebılırım saglıkla.
Olumsuzların detayını yazmadım gecmıste kaldı nasılsa yenı sayfalarda yenı umıtlerle beraber olalım ınsallah

X