- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.481
Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni
Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni
Ben testleri yaptırmayı düşünmüyorum herşey Rabbim den zaten kafaya Takan bir yapım var bir ihtimal le hamileliğimi zor geçirmek istemiyorumKızlar bu arada 2 li 3 lu test sonuçlarınızı lütfen çok ciddiye almayın.benim küçük oğlumda 3 lu testte down sendromu riski çıkmıştı baya yüksek oranda.doktor bu sonuca göre aldırma hakkın var fln demişti.aldirmayi kesinlikle düşünmedim bir an bile.bikac doktora ayrıntılı ultrasona girdim.bebegin vücut organlarında down sendromlu çocuklarda olabilecek herhangi bir belirti bulunmadı çok şükür ama çok stresli bir süreç rabbim kimseye yasatmasin.bebegim gayet saglikli doğdu Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Gözün aydın olsun canım maşallahKızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm.kalp atım hızını ogrenemedim ama haftasonu özele gideceğim tekrar Rabbime sonsuz şükürler olsun....
7.7 mm olmus bile annesinin minnoşu
Darisi bekleyen tüm arkadaşların başına. ..
Gözüm aydın darısı bizlere olsun.Kızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm.kalp atım hızını ogrenemedim ama haftasonu özele gideceğim tekrar Rabbime sonsuz şükürler olsun....
bende bebeğimi çok merak ediyorum bazen kasıklarım taş gibi bazen yumuşacık oluyor korkuyorum bir şey yoktur dimiGözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
Kızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm.kalp atım hızını ogrenemedim ama haftasonu özele gideceğim tekrar Rabbime sonsuz şükürler olsun....
Tek yumurta ikizimi seninki maşaAllah ne güzelHasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben senin nasıl oldu?
endişelenme tatlı Rabbim onları öyle bir ayarlamıştır kiHasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben senin nasıl oldu?
Hindistan cevizi yağını ben de saçım için kullanmıştım. Vücuda sürülür mü ki. Tüylü tüylü göbüşlerimiz olmasın sonra
Çok teşekküler canım ..içim rahatladı vallahi :)Gözün aydın olsun canım maşallah
benimde iki üç gün önce hiç bir belirtim yoktu .yok uyurken gerindiydim,çok öksürüyorum bişeymi oldu acaba derken çok şükür bugün pitpitlari gördüm. İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. ..stres miniklerimizi daha çok etkiliyor, yapmamaya çalış. ..Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
Canim seninki tek yumurta ikizi galiba tek plesenta mi var benim daha 7 haftalik oldugu icin beli değil 5+5 te iki kese gorduk ama biri digerine gore kucuktu 6+5te kalp atislarini duyduk. Senin haftan benden onde oldugu icin artik tek mi cift mi oldugunu ogrenebilirsin. Doktora ne zaman gideceksinHasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben senin nasıl oldu?
gözün aydın canım ah ne güzel ilk haberler benim üstünden 8 gün geçti ama eskidim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?