• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil kızmış erkekmiş :) Doğum 34-36 hafta arası oluyormuş ikizlerde. İkizlerin normal tamamlama haftası 37ymiş zaten. Daha geçerse risk olabiliyormuş. 31 de gelen bile gördüm. Sağlıklı olduktan sonra sorun olmuyor. Genelde sezeryan oluyormuş. Gidişata göre artık doktorlarımız yönlendirecek canım. Bir de bebişler ne zaman gelmeye karar verecek o da var :) dediğin gibi 20. Hafta alışveriş için iyi. Erken gelme ihtimallerine karşı anca tamamlarız zaten.
Evet canim oyleymis ikizlerde 37.hafta 40 gibi sayilirmis 36 37 gibi insallah o zamanlarda gelirler kuvözde kalmazlar. Bdvde bir ikiz annesiyle konustum 40.haftada dogum yapmis :KK70: bebislerin kilolari da iyidi 3ün ustundelerdi:nazar:

Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
Bende cumartesi sabah gideceğim bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz benimde hiçbir belirti olmayınca korkuyorum aslında ...
İkili testi devlette mi yaptıracaksın canım cumartesi söyler benim dr umda ama benim doktor özel hastanede nasıl nerde yaptırırım bilmiyorum henüz birley konuşmadık o konuda

Kızlar benim dehşet bulantılarım var 2 gündür işe gidemiyorum yataktan çıkamıyorum nasıl geçicek hiç bilmiyorum premesizte hiç işe yaramadı psikolojim bozuldu iyice

Evet canim oyleymis ikizlerde 37.hafta 40 gibi sayilirmis 36 37 gibi insallah o zamanlarda gelirler kuvözde kalmazlar. Bdvde bir ikiz annesiyle konustum 40.haftada dogum yapmis :KK70: bebislerin kilolari da iyidi 3ün ustundelerdi:nazar:
Aynen ben de bir tane biliyorum öyle 40. Haftada doğum yapan :)) maşallah her şey fazlasıyla yolundaymış demek ki :) onun bebekleri de 3 er kiloydu. Taşımak da mesele 6 kiloyu. Helal olsun :)

Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni :duduk:
Haklisin canm yeni evliysen. 3 ay dolsun ben soylerim artk

Bende cumartesi sabah gideceğim bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz benimde hiçbir belirti olmayınca korkuyorum aslında ...
İkili testi devlette mi yaptıracaksın canım cumartesi söyler benim dr umda ama benim doktor özel hastanede nasıl nerde yaptırırım bilmiyorum henüz birley konuşmadık o konuda
Kızımda devletten randevu almıştım ama gittiğimde bebek sat tarihine göre haftası büyük çıkmıştı yapmamışlardı :KK43: 200 küsür lira bayılıp özelde yaptırmıştım. Kucağımda bebeğim olmasa iyi bir eğitim araştırma hastanesinde düşünebilirdim belki ama kızı bırakacak kimsem yok, kızla da imkansız. Gittiğim hastanede yaptırırım bir sonraki cumartesi diyorum, eşim de kızı tutar oyalar. Gidince bir fiyat sorayım, kimbilir kaç olmuşturo_O

Kızlar benim dehşet bulantılarım var 2 gündür işe gidemiyorum yataktan çıkamıyorum nasıl geçicek hiç bilmiyorum premesizte hiç işe yaramadı psikolojim bozuldu iyice

canım o tabletin bi işe yaradığı yok, 3 tane içebilirsin dedi doktor, en son içtiğimde daha beter oldum ve bıraktım, bana soda iyi geldi sanki, akşam 8 de uyuyorum özellikle ben akşam kötü oluyorum

canım o tabletin bi işe yaradığı yok, 3 tane içebilirsin dedi doktor, en son içtiğimde daha beter oldum ve bıraktım, bana soda iyi geldi sanki, akşam 8 de uyuyorum özellikle ben akşam kötü oluyorum
sizler çok ileri bulantı yaşıyorsunuz galiba bana çok iyi geldi plus olanı. sadece dün istifra ettim o da geniz akıntısındandı büyük ihtimalle balgam midemi kaldırıyor

Hayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllah:KK68:
amin cümlemize canım. Eşim en az 4 çocuk diyor bende isterim ki torunlarimin hem amcaları hem de teyzeleri olsun yani iki kız iki erkek olursa yeterli bize :D hayırlısı olsun hakkımızda tabiki zaten kısmet olursa bir daha ufakliklar okula falan gidince düşünürüm bı 5 sene sonra tabi büyük konuşmamak lazım Allahım hayırlısını versin her zaman

Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.

Belirti konusunda katiliyorum arkadasim hicbir belirtim yok,ne bir siskinlik ne bir gogus agrisi dogru durust,ne bir akinti,hic hic bisey korkutuyor beni acaba yolunda gitmeyen biseylermi var beklemek cok zor sali kontrol var,sanki icim bombos niye boyleyim :(:(

Ne 4 5 cocuk mu arka arkaya mi dusunuyorsun ben bebislerim dogsunlar baska cocuk dusunmem heralde
Cok cocuk iyidir biz 4 kardesiz mesela eskiden yer yataklari vardi gece onlari serince uzerinde bogusurduk uyku tulumlari vardi hepimize zorla giydirirdi annem ayicik gibi olurduk ne gunlerdi ya eglencenin dibine vururduk :KK70::KK70:
Oy ne güzelmiş yaaa aynen gerçekten ok istiyorum hayırla sağlıcakla arka arkaya tabi Rabbim insaAllah nasip eder.
Biz iki kardeşiz bi abicazim var canım ciğerim abim diyince bile içim titrer çok severim Rabbim başımdan eksik etmesin. Ben de isterim kardeşler çok olsun hayırlısi insaAllah

Günaydın kızlar.ben yaşlılar gibi akşamları kanepede TV karşısında uyuyup kalır oldum :deli: gün içersinde çalışınca çok yoruluyorum sanırım. ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi canım minigimin cinsiyetine bakarmisin? Hamile kaldığım yaş 31,15 Şubat sat, 32 olduğumda dogacak inş. 22 kasimda
Canım benim mart da mı hamile kaldık acaba

amin cümlemize canım. Eşim en az 4 çocuk diyor bende isterim ki torunlarimin hem amcaları hem de teyzeleri olsun yani iki kız iki erkek olursa yeterli bize :KK70: hayırlısı olsun hakkımızda tabiki zaten kısmet olursa bir daha ufakliklar okula falan gidince düşünürüm bı 5 sene sonra tabi büyük konuşmamak lazım Allahım hayırlısını versin her zaman
Ben çok istiyordum aslında ikizlerim olmasını tabiki öncelik sağlıklı olması. InsaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir :)

Back