• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce

canım belli oluyor aslında tabi her zaman çok net olmasa da, ama doktorlar 16. haftadan önce görseler bile söylemiyorlar malesef. Neymiş efendim ya istediği cinsiyet olmazsa aldırırsak falan! Bikaç vaka olmuş bu şekilde erken öğrenip aldıran, şimdi doktorlar söz birliği yapmış gibi ağızlarını açmıyorlar..:63: söyleyen bi doktor bulursak haberleşelim oraya toplaşalım belki erkenden öğreniriz biz de :KK53:

canım belli oluyor aslında tabi her zaman çok net olmasa da, ama doktorlar 16. haftadan önce görseler bile söylemiyorlar malesef. Neymiş efendim ya istediği cinsiyet olmazsa aldırırsak falan! Bikaç vaka olmuş bu şekilde erken öğrenip aldıran, şimdi doktorlar söz birliği yapmış gibi ağızlarını açmıyorlar..:63: söyleyen bi doktor bulursak haberleşelim oraya toplaşalım belki erkenden öğreniriz biz de :KK53:
devlette gec soyluyolar bide sanirimarkadasm 4 aylik tahminde bile bulunmamislar..ozele gidiyorm insllah belli olur bakalm daha 1 ay var gun sayiyorm cok ozledim bebegimi :KK70:

Oğlan çıktı canım :halay::KK71:
sağol canım :) benim bir oğluşum var oğlan olursa ona arkadaş gibi olcak kız olursa kız istiyoruz eşimle hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda farketmiyor yani.. çin ve Rus takvimleri kız diyor bu bebisimi sen erkek dedin bakalım hanginizin tahmini cikcak :D

kafama takilan bisey var arkadaslar bilgisi olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim ben daha once kromozom fazlasi oldugu icin bebegimi kaybetmistim 28 haftada genetik ama irsi bi sorun degildi Allahtan her gebelik farkli bi daha ayni sey olmucak biliyorum ama onlem amacli kromozom testini erken yaptirmak istiyorum dedim doktorum 10 haftada harmony testi yapariz dedi daha once hic 10 haftada duymamistim yaptiran var mi bu kadar erken?? ikili test bile 12 haftada olmuyor mu?? cook kafam karisik :işsiz::işsiz: erkenden testi yaptirip bi daha hicbi tahlili yaptirmak istemiorum

Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce
Daha önce de yazmıştım ama yine söyliyim :) Önceki hamileligimde bebeğim erkekti ve 11. haftada ultrasonda pipiyi görmüştük. Erkek biraz daha erken anlaşılıyor. Kız olunca erken dönemde doktor bişey görmeyince daha erken biraz bekleyelim diyebiliyor. Ama erkekse pat söylüyor :)

Ben haftaya gidiyorum doktora. 11+1 olucam ve cinsiyeti sorucam :D Merak ediyorum napim :D

sağol canım :) benim bir oğluşum var oğlan olursa ona arkadaş gibi olcak kız olursa kız istiyoruz eşimle hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda farketmiyor yani.. çin ve Rus takvimleri kız diyor bu bebisimi sen erkek dedin bakalım hanginizin tahmini cikcak :KK70:
Hayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllah:KK68:

Bu güneş kremim 50+ hamilelere özel ama eczanelerde bir çok farklı marka var, güneşler çıkmaya başladıkça aklımızda olsun:KK60:Eki Görüntüle 1977576

Kakao yağı katı arkadaşlar sabun gibi, elinize alıp biraz elleyince hemen eriyor çikolata kokuyorsunuz vücut emiyor ve nemi hep koruyor. Ben aktardan yarım kalıp sabun kadar almıştım 5-10 liraya, doğumdan sonra bile kalmıştı kullanmıştım (bronzluk için de kullanılıyor) hem ucuz hem doğal.
Teşekkür ederim canım. Bana da lyrac diye bi krem önermişti doktor

Hayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllah:KK68:
Ne 4 5 cocuk mu arka arkaya mi dusunuyorsun ben bebislerim dogsunlar baska cocuk dusunmem heralde
Cok cocuk iyidir biz 4 kardesiz mesela eskiden yer yataklari vardi gece onlari serince uzerinde bogusurduk uyku tulumlari vardi hepimize zorla giydirirdi annem ayicik gibi olurduk ne gunlerdi ya eglencenin dibine vururduk :KK70::KK70:

kafama takilan bisey var arkadaslar bilgisi olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim ben daha once kromozom fazlasi oldugu icin bebegimi kaybetmistim 28 haftada genetik ama irsi bi sorun degildi Allahtan her gebelik farkli bi daha ayni sey olmucak biliyorum ama onlem amacli kromozom testini erken yaptirmak istiyorum dedim doktorum 10 haftada harmony testi yapariz dedi daha once hic 10 haftada duymamistim yaptiran var mi bu kadar erken?? ikili test bile 12 haftada olmuyor mu?? cook kafam karisik :işsiz::işsiz: erkenden testi yaptirip bi daha hicbi tahlili yaptirmak istemiorum
ben de düşünüyorum. bu testler cidden iyi oldu.karından su alma amniyosentez filan azaldı.sonuçlar iki haftada en az çıkıyor.internetten bak bence için rahatlasın genelde 9-10 haftalardan itibaren yapılabiliyor.çok hassas testler..harmony test diye arama yaparsan çok daha tecrübelilerin yazdıklarını görebilirsimcanım.kısmet olur o haftalara gelirsek yaptırmayı düşünüyorum

Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni :duduk:

Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni :duduk:
Kimseye soylemedim annem disinda karnim belli olana kadar da soylemiycem millet bilmislik tasliyor ugras dur ondan sonra.

Back