- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.461
Amiiinnn canım Rabbim hepimize gerçekten öğrendiğimiz günleri nasip etsin inşallaheline sağlık canım, teşekkürler, hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnn canım Rabbim hepimize gerçekten öğrendiğimiz günleri nasip etsin inşallaheline sağlık canım, teşekkürler, hayırlısı olsun
Bugün oğlan günü anlaşılan bir paşa daha geliyor inşallahBende cinsiyeti merak ediyorum ismetbeyinbiricikhanimi şubatta hamile kaldim.su an yasim 25 ama dogumda 26 olucam.ne olabilir cinsiyeti.
Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce
devlette gec soyluyolar bide sanirimarkadasm 4 aylik tahminde bile bulunmamislar..ozele gidiyorm insllah belli olur bakalm daha 1 ay var gun sayiyorm cok ozledim bebegimicanım belli oluyor aslında tabi her zaman çok net olmasa da, ama doktorlar 16. haftadan önce görseler bile söylemiyorlar malesef. Neymiş efendim ya istediği cinsiyet olmazsa aldırırsak falan! Bikaç vaka olmuş bu şekilde erken öğrenip aldıran, şimdi doktorlar söz birliği yapmış gibi ağızlarını açmıyorlar.. söyleyen bi doktor bulursak haberleşelim oraya toplaşalım belki erkenden öğreniriz biz de
sağol canım :) benim bir oğluşum var oğlan olursa ona arkadaş gibi olcak kız olursa kız istiyoruz eşimle hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda farketmiyor yani.. çin ve Rus takvimleri kız diyor bu bebisimi sen erkek dedin bakalım hanginizin tahmini cikcakOğlan çıktı canım
zaman ayirdigin icin cook tesekkurler canimm saglikli olsunda hic farketmez nasil bakiyorsun?? sana ne cikti?Sana da p.pili çıktı hadi hayırlı olsun
Daha önce de yazmıştım ama yine söyliyim :) Önceki hamileligimde bebeğim erkekti ve 11. haftada ultrasonda pipiyi görmüştük. Erkek biraz daha erken anlaşılıyor. Kız olunca erken dönemde doktor bişey görmeyince daha erken biraz bekleyelim diyebiliyor. Ama erkekse pat söylüyor :)Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce
Ben haftaya gidiyorum doktora. 11+1 olucam ve cinsiyeti sorucam Merak ediyorum napimKizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce
Hayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllahsağol canım :) benim bir oğluşum var oğlan olursa ona arkadaş gibi olcak kız olursa kız istiyoruz eşimle hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda farketmiyor yani.. çin ve Rus takvimleri kız diyor bu bebisimi sen erkek dedin bakalım hanginizin tahmini cikcak
Bana da pipili çıktı canım hayırlı sağlıklı olsun kucağımıza gelsin de evlatlarımız hiç önemli değil ötesi.zaman ayirdigin icin cook tesekkurler canimm saglikli olsunda hic farketmez nasil bakiyorsun?? sana ne cikti?
en başından beri o kadar belirtim yok ki hala hamile değil miyim ben diyorum.Ben hala kusmuyorum. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye. Neden belirtim yok. Sadece kasık ağrım var. O kadar. O da ara sıra.
Teşekkür ederim canım. Bana da lyrac diye bi krem önermişti doktorBu güneş kremim 50+ hamilelere özel ama eczanelerde bir çok farklı marka var, güneşler çıkmaya başladıkça aklımızda olsunEki Görüntüle 1977576
Kakao yağı katı arkadaşlar sabun gibi, elinize alıp biraz elleyince hemen eriyor çikolata kokuyorsunuz vücut emiyor ve nemi hep koruyor. Ben aktardan yarım kalıp sabun kadar almıştım 5-10 liraya, doğumdan sonra bile kalmıştı kullanmıştım (bronzluk için de kullanılıyor) hem ucuz hem doğal.
Ne 4 5 cocuk mu arka arkaya mi dusunuyorsun ben bebislerim dogsunlar baska cocuk dusunmem heraldeHayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllah
ben de düşünüyorum. bu testler cidden iyi oldu.karından su alma amniyosentez filan azaldı.sonuçlar iki haftada en az çıkıyor.internetten bak bence için rahatlasın genelde 9-10 haftalardan itibaren yapılabiliyor.çok hassas testler..harmony test diye arama yaparsan çok daha tecrübelilerin yazdıklarını görebilirsimcanım.kısmet olur o haftalara gelirsek yaptırmayı düşünüyorumkafama takilan bisey var arkadaslar bilgisi olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim ben daha once kromozom fazlasi oldugu icin bebegimi kaybetmistim 28 haftada genetik ama irsi bi sorun degildi Allahtan her gebelik farkli bi daha ayni sey olmucak biliyorum ama onlem amacli kromozom testini erken yaptirmak istiyorum dedim doktorum 10 haftada harmony testi yapariz dedi daha once hic 10 haftada duymamistim yaptiran var mi bu kadar erken?? ikili test bile 12 haftada olmuyor mu?? cook kafam karisik erkenden testi yaptirip bi daha hicbi tahlili yaptirmak istemiorum
en başından beri o kadar belirtim yok ki hala hamile değil miyim ben diyorum.
Kimseye soylemedim annem disinda karnim belli olana kadar da soylemiycem millet bilmislik tasliyor ugras dur ondan sonra.Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni