• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nasılsınız kızlar
bir garip oblomov bir garip oblomov canım geçmiş olsun fena bi durum ama yapacak bişey yok herkes anlayışla karşılayacak artık :anneadayı:
Canlar sanırım benim bebiş sağda arada keskin ağrılar giriyor bişeyler oluyor orada belli oğlum da sağımdaydı :KK46:

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum cinsiyet tahmini, çok eğlenceli oluyor bu olaylar. sayfa 531 de yazmıştım ama o kadar yazının arasında kaybolması çook normal aktif bi topik burası :KK36:

Yaş 35de doğacak sat 18 subat ama martta hamile kaldım. 25 kasım 2017de doğması planlanıyor tabi ne zaman gelir bilmem. 2 ay sonra doğum günü olunca değişiyor yazmışsın biyerde onu nasıl çözeriz bilmiyorum çünkü doğum günüm 16 ocak. :KK64:
Teşekkür ederim şimdiden.
Yaptım canım sana da tosuncuk bir oğlan çıktı :halay::KK68:

bugun dahiliye ye gittim doktor bu tsh hamileligin ilk basinda yükseliyor ama sonrasinda kendiliginden düsüyor dedi 3 hafta sonra gel tekrar bakalim degerine düsmemisse o zaman ilaca baslariz dedi icim rahatladı baya
Canim benimde senin soyledihin gibi olmus bugun bende dahiliye ye gittim tahlil istedi ts baya dusmustu 2.60 lardaydi 3 hafta sonra testi tekrarlayacam. Ins tekrar yulselmz

Nasılsınız kızlar
bir garip oblomov bir garip oblomov canım geçmiş olsun fena bi durum ama yapacak bişey yok herkes anlayışla karşılayacak artık :anneadayı:
Canlar sanırım benim bebiş sağda arada keskin ağrılar giriyor bişeyler oluyor orada belli oğlum da sağımdaydı :KK46:
Benim ilk soldaydı şimdi genele yayıldı kese bunu nasıl çözücez :skandal::KK70:

Nasılsınız kızlar
Benim basindan beri butun agrilarim sag tarafta bende bebis sagda heralde diyordum ama doktor ultrasonla bakarken sol tarafa bakiyor hep tam sol degil orta tarafta ama hep sola dogru

Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce

Kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyor. Arkadasm 4. Ayinda devlete gidiyor hic tahminde bile bulunmamislar bile ama youtubede faln izliyorm 12. Haftada belli olan var. Bende tam 12+4 de olacagm doktora gitrigim gun belli olur mu sizce
Bende biraz önce buna baktım internetten 15.haftada anlasilir yazıyordu 12. Haftada ikili taramalı test diyorlar yaptırdın mi o Testte sadece kan mi aliyorlar

Bende biraz önce buna baktım internetten 15.haftada anlasilir yazıyordu 12. Haftada ikili taramalı test diyorlar yaptırdın mi o Testte sadece kan mi aliyorlar
yok daha ben suan 8+4 deyim 1 ay snra randevum o zaman 12 haftalik olcam hic olmassa tahminde bulunur insllah down sendromuna bakiyolar galiba boyun bas popo arasnda ki uzunluklara bakiyolar kan testide yapiyolar galiba:KK46:

Benim basindan beri butun agrilarim sag tarafta bende bebis sagda heralde diyordum ama doktor ultrasonla bakarken sol tarafa bakiyor hep tam sol degil orta tarafta ama hep sola dogru
Ben hiç dikkat etmedim doktor ne taraftan bakıyor
Bi kaç haftaya doktorlarımız birer tahminde bulunur artık

yok daha ben suan 8+4 deyim 1 ay snra randevum o zaman 12 haftalik olcam hic olmassa tahminde bulunur insllah :KK46:
Ben yanlış okumuşum 12+4 yazınca :)) herhalde benim uyku saatim geldi hayırlısı olsun bazen ilk tahminler yanıltıyor Benin arkadaşıma başta kız dediler ama Yen'i öğrendi oğlu olacak. Sağ salım gelsin de Bebisler yeter

yok daha ben suan 8+4 deyim 1 ay snra randevum o zaman 12 haftalik olcam hic olmassa tahminde bulunur insllah down sendromuna bakiyolar galiba boyun bas popo arasnda ki uzunluklara bakiyolar kan testide yapiyolar galiba:KK46:
Benim 11. Hafta doktorum kız gibi demişti, 12. Haftada ikili taramada hem kan veriyorsunuz hem detaylı inceleme yapılıyor o incelemeyi yapan kişi de kız demişti, 16. Hafta da kesin kız denildi ve kızım oldu. 11civarı aşağı yukarı "gibi"ler gelmeye başlar .

İlk bebegim cok merak ediyorm bide herkes iddalasiyo bende ister istemez sabirsizlaniyorm 1 ay nasl gececek bilmiyorm hayirlisi olsun insllah hepimiz hakknda :KK36:

Back
X