• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni :duduk:

ben ilkinde kanama yaşadım, düşük riski vardı ve ne olacağı belli değildi o nedenle işyerindeki arkadaşlara ilk 3 ay söylememiştim ama aileme söyledim hemen malum yaş 35, bekliyorlardı çoktandır. Bu sefer de en azından bi kalp atışını duyayım ondan sonra ailelere söylerim. ki bu zaten nisan ortasını geçiyor bizim doktora göre. yine iki aylık olacak kısmetse..

Kızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni :duduk:

biz uzakta yaşıyoruz.aileler ve arkadaşlara 3.aydan itibaren söyleme karaı aldık.tabii önceki hamileliğimi kaybettiğimiz için ve inansalara laf anlatmak tekrar tekrar üzüor.şimdi herşey biraz netleşsin testler yapılsın öyle diycez.ama eşim iş arkadaşlarına ben de karşı komşuya söyledim dünya hali..acil birşey olur bir ihtiyaç olur bir kaç kişi bilsin diye çevreden

Günaydın kızlar.ben yaşlılar gibi akşamları kanepede TV karşısında uyuyup kalır oldum :deli: gün içersinde çalışınca çok yoruluyorum sanırım. ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi canım minigimin cinsiyetine bakarmisin? Hamile kaldığım yaş 31,15 Şubat sat, 32 olduğumda dogacak inş. 22 kasimda

Kızlar bu arada 2 li 3 lu test sonuçlarınızı lütfen çok ciddiye almayın.benim küçük oğlumda 3 lu testte down sendromu riski çıkmıştı baya yüksek oranda.doktor bu sonuca göre aldırma hakkın var fln demişti.aldirmayi kesinlikle düşünmedim bir an bile.bikac doktora ayrıntılı ultrasona girdim.bebegin vücut organlarında down sendromlu çocuklarda olabilecek herhangi bir belirti bulunmadı çok şükür ama çok stresli bir süreç rabbim kimseye yasatmasin.bebegim gayet saglikli doğdu Rabbime binlerce kez şükürler olsun

bulantı kusma ağrın vs iş yapmanı engellemiyorsa söylemeyebilirsin ama ben mecbur söyledim iş yerine haberleri var yani

Kızlar bu arada 2 li 3 lu test sonuçlarınızı lütfen çok ciddiye almayın.benim küçük oğlumda 3 lu testte down sendromu riski çıkmıştı baya yüksek oranda.doktor bu sonuca göre aldırma hakkın var fln demişti.aldirmayi kesinlikle düşünmedim bir an bile.bikac doktora ayrıntılı ultrasona girdim.bebegin vücut organlarında down sendromlu çocuklarda olabilecek herhangi bir belirti bulunmadı çok şükür ama çok stresli bir süreç rabbim kimseye yasatmasin.bebegim gayet saglikli doğdu Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Ben testleri yaptırmayı düşünmüyorum herşey Rabbim den zaten kafaya Takan bir yapım var bir ihtimal le hamileliğimi zor geçirmek istemiyorum

Kızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm. :halay: kalp atım hızını ogrenemedim ama:(haftasonu özele gideceğim tekrar ;) Rabbime sonsuz şükürler olsun.... :KK200:
7.7 mm olmus bile annesinin minnoşu :nazar:
Darisi bekleyen tüm arkadaşların başına. ..

Kızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm. :halay: kalp atım hızını ogrenemedim ama:KK43:haftasonu özele gideceğim tekrar :KK66: Rabbime sonsuz şükürler olsun.... :KK200:
Gözün aydın olsun canım maşallah

Kızlarrr şimdi Dr dan geliyorum.nihayet uzuuuuunn bir bekleyişin sonunda bebisimi de kalp atiminida gördüm. :halay: kalp atım hızını ogrenemedim ama:KK43:haftasonu özele gideceğim tekrar :KK66: Rabbime sonsuz şükürler olsun.... :KK200:
Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.

Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
bende bebeğimi çok merak ediyorum bazen kasıklarım taş gibi bazen yumuşacık oluyor korkuyorum bir şey yoktur dimi:KK43: nisan sonuna kadar nasıl sabretcem son görmemizin üstünden 8 gün geçti daha:KK51:

gözün aydın canım ah ne güzel ilk haberler benim üstünden 8 gün geçti ama eskidim sanki:KK48:

Hasatvakti Hasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben :( senin nasıl oldu?

Hasatvakti Hasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben :KK43: senin nasıl oldu?
Tek yumurta ikizimi seninki maşaAllah ne güzel

Hasatvakti Hasatvakti canım senin ikiz olduğu ne zaman belli oldu. Benim 5+6 da tek kese görünmüştü. Kesenin içini görememiştik. 7+3 te aynı kesede iki bebek gördü doktor. Biri sağda biri solda. O şok ile ben hiçbir şey soramadım tabi. Keseler aynı mı aralarında zar var mı? Çok endişeleniyorum ben :KK43: senin nasıl oldu?
endişelenme tatlı Rabbim onları öyle bir ayarlamıştır ki:KK200:sen bebişlerini düşün demek tek yumurta ikizi olacaklar ay ne güzel bir birinin aynısı 2 bebe:KK48::nazar::nazar:

Hindistan cevizi yağını ben de saçım için kullanmıştım. Vücuda sürülür mü ki. Tüylü tüylü göbüşlerimiz olmasın sonra :KK53:

ben cildim için bacaklarım için , kollarım için kullanıyorum, ama arkadaşım tüm vücudu için kullanmış çok memnun kalmış, hatta bazı yemeklerde bile kullanıyolar cnm

benimde iki üç gün önce hiç bir belirtim yoktu .yok uyurken gerindiydim,çok öksürüyorum bişeymi oldu acaba derken çok şükür bugün pitpitlari gördüm. İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. ..stres miniklerimizi daha çok etkiliyor, yapmamaya çalış. ..

Canim seninki tek yumurta ikizi galiba tek plesenta mi var benim daha 7 haftalik oldugu icin beli değil 5+5 te iki kese gorduk ama biri digerine gore kucuktu 6+5te kalp atislarini duyduk. Senin haftan benden onde oldugu icin artik tek mi cift mi oldugunu ogrenebilirsin. Doktora ne zaman gideceksin

Back