- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.281
Benim belim değil de karnıma çok ağrı giriyor. Arada sancı oluyor arada ağrı batma gibi. Kanama lekelenme olmadığı sürece sorun yoktur herhalde dimi. Bir şey olacak diye ödüm kopuyorkızlar benimde bel kasık ağrım baya var bazen bel ağrımdan duramıyorum çalışırken çok zormuşsürekli yatmak istiyorum ama mümkün değil
Toksoplazma ve rubellayı ben devlet hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz.Bugün sağlık ocağına gebelik kaydi için gittim baya ilgilendi hemsiremiz sağolsun tahlillerde falan çok eksik varmış demir,şeker,idrar vs. Onları yaptircam cuma günü hem progestani bitirmiştim kontrole giderim bebisimide görürüm:) Toksoplazmayi yaptıran varmı aranızda acaba özelde pahalı olabilir dedi devlet hastanesinde yaptır bence dedi. Özelde toksoplazma testi yaptıran arkadaşlar fiyatı ne kadardı acaba o testin?
Hee dogrudur canım sağolasın cevabın ixinBana kalbi duyana kadar ilişki yasaktı. 6+5 de kalbi duyduk. Doktor haftada 2 kere yapılabilir dedi. Yani internet değil doktorun kese ve bebeğin konumuna göre olması gerekeni söyler canım.
Rica ederim canım :)Hakkimizda hayirlisi canim cok tesekkur ederim :)
Kiz çıktı canimBizide hesaplarmısın şubat 2017 31
Rica ederim canım benimismetbeyinbiricikhanimi teşekkür ederim cnm
Canimmmm kız geliyor kızTatlım zahmet olmazsa tekrar yaparmısın oblomov
yaklaşık 50 gün oluyor arada
Şubat ayı yaş 29 2017
Nub teorisi neymisismetbeyinbiricikhanimi ailemizin cinsiyetçisi oldun canım ay bakalım ne çıkacak ben çok merak ediyorum 9.10. haftalarda kontrol olsaydı nub teorisine göre bakardım ama malesef 11+2de randevum
İçim rahatladı yorumuna benimde hafta bitişlerimde ağrım daha yoğun olur. Bugün kısmetse 9.haftam bitiyo bugünkü ağrım ekstra yoğun sabahtan beri içim içimi yiyoduEndiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyor
Magnesium aliyorum ben cok faydasi oluyor
Ay gerçekten miVeeeee bir kız dahaa
Canım ben ilk hamileligimde duşta Bebe yağından başka birşey kullanmadım. Ama cildim aşırı kuru olduğu ve sanırım esnek olmadığı için parmak genisliginde inanılmaz catla dim,resmen yırtıldı cildimArkadaşlar çatlak kremleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? ne zaman başlıyorsunuz, ya da başladınız mı ve normal kremmi tercih ediyorsunuz yoksa bitkisel yağ karışımı mı ? Özellikle 2. bebeğine hamile olan anneler bu konuda yazarsa bizde bilgilenmiş olur, tecrübelerinden yararlanırız :)
şu anda bebeişlerimizin kuyruğu var canım o kuyruk yukarıya bakarsa erkek yere paralel durursa kız demek ve %90 tutuyorNub teorisi neymis
benimkide maça götürecek balık tutmaya götürecek diye hep oğlu olsun istiyordu ama şu an ne olursa kabulüm modunda kalp atışını duyduktan sonra çok değişti adamcağızımAy gerçekten miEşim kız hastası, sağlıklı olsun ama kız olursa muhteşem olur.
Canım ben ilk hamileligimde duşta Bebe yağından başka birşey kullanmadım. Ama cildim aşırı kuru olduğu ve sanırım esnek olmadığı için parmak genisliginde inanılmaz catla dim,resmen yırtıldı cildim
Özel bir Dr.a o kadar çok para dokmustum ki uyarmadigi için kızmıştım. O zamanlar internet fln da böyle aktif kullanılmıyordu. Yani bu kadar catlayabilecegimi hiç düşünmemiştim.
Ama şöyle de birsey varki hamileliginde hersey kullanıp çatır çatır catlayan da var,;hicbirsey kullanmayip hiç catlamayanda...Sanırım tamamen cildin yapısı, esnekliği ve alınan kilo miktariyla ilgili...
İlkinde biz de hep oğlan istiyorduk. Şükür nasip etti rabbim. Şimdi kız yok diye gönlümüzden kız geçiyor ama kız da olsa evlat, erkek de olsa evlat. Annesi kurban olsun onu verene oyyhhbenimkide maça götürecek balık tutmaya götürecek diye hep oğlu olsun istiyordu ama şu an ne olursa kabulüm modunda kalp atışını duyduktan sonra çok değişti adamcağızım
20. haftadan sonra inşallah canım öncesindekiler ya damar seğirmesi ya da bağırsak hareketi oluyormuş 23mm yazıyor bebişine baksanaKızlar benim gibi bebişi biraz daha büyümüş olanlar ufak da olsa hareket hissediyor mu? Bu hafta bebisler dönmeye hareket etmeye başlıyor. Hissedebilen var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?