• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arada bnmde ağrılarım oluyo sanırım çalışan hanımlar da daha fazla hissediyor bu biz sonuçta evde dinlenebiliyoruz sizin o şansınız olmuyo allah yardimciniz olsun cnm
Bu arada hanımlar bakıyorum herkes bi çok ilaç kullaniyor doktorum bana sadece vinalac ummitimin diye bi ilaç verdi 12 vitamin ve 9 mineral içeriyor yeterli dedi şaşırdım biraz :110:
benimde sadece premesis folik asitim var ablamda durmadan ben senin haftalarında dünya kadar vitamin kullanıyordum senin doktorun neden vermiyor diyip duruyor anlamadım:KK64:

Anladim cnm hayırlısı olsun senin tahliller yapıldimi benden hic o bahsedilen tahlillerden yaptırmadi sadece demir eksikligi gibi rutin yapilan kan tahlillerinden yaptirdim doktor hatta ikili test icin bile randevu vermedi hangi ay yapıliyo ikili test bilgin varmı bende baska doktorami gitsem bilemedim
Arkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımı

Bu bel ve kasık ağrısı bende de baya var kızlar.. Adet haftam olmasına bağlıyorum ama tuvalete her gittiğimde kulodumu korka korka indirmekten ve tuvalet kağıdını incelemekten çok sıkıldım yaa..
Tuvaletetin kapısıyla anılarım var artık o şekil oldum normalde Renkli iç çamaşırı giyerdim şimdi beyaz kullanıyorum ve buna rağmen ilk peçeteye silinip bakıyorum bu yaptılarm doğru değil biliyorum ama kayıplarım olduğu için endişeliyim inşaAllah bu korkularimiz geçer

Arkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımı

Tuvaletetin kapısıyla anılarım var artık o şekil oldum normalde Renkli iç çamaşırı giyerdim şimdi beyaz kullanıyorum ve buna rağmen ilk peçeteye silinip bakıyorum bu yaptılarm doğru değil biliyorum ama kayıplarım olduğu için endişeliyim inşaAllah bu korkularimiz geçer
bende nerdeyse mikroskopla inceliycem peceteyi

Ben de renkli kulotlari severdim ve ben de artık beyaz kullanıyorum.. Ahh arkadaşım yapmamak lazim ama elde değil.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin..

Bugün sağlık ocağına gebelik kaydi için gittim baya ilgilendi hemsiremiz sağolsun tahlillerde falan çok eksik varmış demir,şeker,idrar vs. Onları yaptircam cuma günü hem progestani bitirmiştim kontrole giderim bebisimide görürüm:) Toksoplazmayi yaptıran varmı aranızda acaba özelde pahalı olabilir dedi devlet hastanesinde yaptır bence dedi. Özelde toksoplazma testi yaptıran arkadaşlar fiyatı ne kadardı acaba o testin?

canım benim de kasık bel özellikle sol tarafımda bir sancı var, doktoru aradım normal dedi ama endişelendim biraz normal midir acaba:KK43:
Endiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyor
Magnesium aliyorum ben cok faydasi oluyor

bende nerdeyse mikroskopla inceliycem peceteyi
Aynen ama bunla bitmiyor muş onuda anladım doktor ultrason la bekarken aklım çıkıyor

Ben de renkli kulotlari severdim ve ben de artık beyaz kullanıyorum.. Ahh arkadaşım yapmamak lazim ama elde değil.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin..
Aminn inşaAllah cnm çok dua etmememiz lazım

Anladim cnm benin arkadaslarim cok memnun kalmis ondan gittin bende memnunun ama ne bilim mesela rubella veya toksoplazma gibi testleri yapmadi sadece kan ve idrar tahlili yapildi.

Endiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyor
Magnesium aliyorum ben cok faydasi oluyor

o kadar moralim bozuldu ki, sabah 9,00 dan beri tuvalete de gidemedim o kadar kalabalık bir gündü ki, gerçekten hamilelik döneminde çalışmayanlar çok şanslı, bi yandan bir şey mi oldu diye endişeleniyorum :( adet sancısı gibi ağrı sanki karnımda basınç var gibi, magnezyum tablet mi kullanıyosun cnm

o kadar moralim bozuldu ki, sabah 9,00 dan beri tuvalete de gidemedim o kadar kalabalık bir gündü ki, gerçekten hamilelik döneminde çalışmayanlar çok şanslı, bi yandan bir şey mi oldu diye endişeleniyorum :KK43: adet sancısı gibi ağrı sanki karnımda basınç var gibi, magnezyum tablet mi kullanıyosun cnm
Aynenn adet oncesi gibi hissediyorum cokta akintim var benim 5 dk bi tuvaletteyim korkuyla .bi de benim kasigimda falan batmalar oluyo bende idrar yolu enf. Dan supheliyorum

Back