• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar birde benim bacaklarımda ağrı var özellikle sol bacağımda sanki yorulmuşum da et kesmiş gibi sizce normal mi hiç iş yapmıyorum evde çok yürümüyorum da sürekli soluma yattığım için mi acaba?

kızlar benimde bel kasık ağrım baya var bazen bel ağrımdan duramıyorum çalışırken çok zormuş:KK43: sürekli yatmak istiyorum ama mümkün değil:KK61:
Benim belim değil de karnıma çok ağrı giriyor. Arada sancı oluyor arada ağrı batma gibi. Kanama lekelenme olmadığı sürece sorun yoktur herhalde dimi. Bir şey olacak diye ödüm kopuyor :(

Bugün sağlık ocağına gebelik kaydi için gittim baya ilgilendi hemsiremiz sağolsun tahlillerde falan çok eksik varmış demir,şeker,idrar vs. Onları yaptircam cuma günü hem progestani bitirmiştim kontrole giderim bebisimide görürüm:) Toksoplazmayi yaptıran varmı aranızda acaba özelde pahalı olabilir dedi devlet hastanesinde yaptır bence dedi. Özelde toksoplazma testi yaptıran arkadaşlar fiyatı ne kadardı acaba o testin?
Toksoplazma ve rubellayı ben devlet hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz.

Endiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyor
Magnesium aliyorum ben cok faydasi oluyor
İçim rahatladı yorumuna benimde hafta bitişlerimde ağrım daha yoğun olur. Bugün kısmetse 9.haftam bitiyo bugünkü ağrım ekstra yoğun sabahtan beri içim içimi yiyodu

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ailemizin cinsiyetcisi :) canım banada bakarmisin ?
Doğumda 38 yasinda olacağım kismetse ama hamile kaldığım ay sınırda belli değil.şubatta olabilir martta. Hem Şubat hem Mart için söyleyebilir misin canım?
İki ay aynı cinsiyetmı bakalım :)

Arkadaşlar çatlak kremleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? ne zaman başlıyorsunuz, ya da başladınız mı ve normal kremmi tercih ediyorsunuz yoksa bitkisel yağ karışımı mı ? Özellikle 2. bebeğine hamile olan anneler bu konuda yazarsa bizde bilgilenmiş olur, tecrübelerinden yararlanırız :)
Canım ben ilk hamileligimde duşta Bebe yağından başka birşey kullanmadım. Ama cildim aşırı kuru olduğu ve sanırım esnek olmadığı için parmak genisliginde inanılmaz catla dim,resmen yırtıldı cildim :(
Özel bir Dr.a o kadar çok para dokmustum ki uyarmadigi için kızmıştım. O zamanlar internet fln da böyle aktif kullanılmıyordu. Yani bu kadar catlayabilecegimi hiç düşünmemiştim.
Ama şöyle de birsey varki hamileliginde hersey kullanıp çatır çatır catlayan da var,;hicbirsey kullanmayip hiç catlamayanda...Sanırım tamamen cildin yapısı, esnekliği ve alınan kilo miktariyla ilgili...

bayanlar çatlama olayını çok araştırdım istediğiniz kadar ürün kullanın düzenli kilo almadığınız sürece çatlayacağız düzenli derken bir ayda 5-6 kilo birden alırsak anlamında:KK48: ama vücuda bakım olsun diye kuruluğu önlemek için ben bebe yağı kullanmaya başladım:KK36:

Canım ben ilk hamileligimde duşta Bebe yağından başka birşey kullanmadım. Ama cildim aşırı kuru olduğu ve sanırım esnek olmadığı için parmak genisliginde inanılmaz catla dim,resmen yırtıldı cildim :KK43:
Özel bir Dr.a o kadar çok para dokmustum ki uyarmadigi için kızmıştım. O zamanlar internet fln da böyle aktif kullanılmıyordu. Yani bu kadar catlayabilecegimi hiç düşünmemiştim.
Ama şöyle de birsey varki hamileliginde hersey kullanıp çatır çatır catlayan da var,;hicbirsey kullanmayip hiç catlamayanda...Sanırım tamamen cildin yapısı, esnekliği ve alınan kilo miktariyla ilgili...

Geçmiş olsun canım;
benimde cildim de kuru o yüzden biraz erken başlasam belki etki eder diye düşünüyorum ve açıkçası hazır krem değilde doğal bitki yağları kullanmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum kafam karışık aslında ondan danışmak daha iyi sonuçta tecrübeli anneler var aramızda ve bize öneride bulunabilirler, peki şimdi nasıl çatlakların geçti mi doğumdan sonra yoksa kalıcı mı ?

benimkide maça götürecek balık tutmaya götürecek diye hep oğlu olsun istiyordu ama şu an ne olursa kabulüm modunda kalp atışını duyduktan sonra çok değişti adamcağızım:KK200::KK36:
İlkinde biz de hep oğlan istiyorduk. Şükür nasip etti rabbim. Şimdi kız yok diye gönlümüzden kız geçiyor ama kız da olsa evlat, erkek de olsa evlat. Annesi kurban olsun onu verene oyyhh:D

Kızlar benim gibi bebişi biraz daha büyümüş olanlar ufak da olsa hareket hissediyor mu? Bu hafta bebisler dönmeye hareket etmeye başlıyor. Hissedebilen var mı merak ettim :anneadayı:
20. haftadan sonra inşallah canım öncesindekiler ya damar seğirmesi ya da bağırsak hareketi oluyormuş 23mm yazıyor bebişine baksana:KK48:

Back