• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben onu da icemiyorum canim.. İlaç içerken içtiğim su hariç mide bulantisindan su icemiyorum. Umudum havaların ısınmasında.. Isınınca mide bulantimiz da biraz hafiflemiş olursa içeriz inşallah..
Umarim öyle olur canım yaa...bugün başımda ağrıyor biraz susuzluktan mi acaba :/ migrenim tutacak diye korkuyorum.

Kızlar maasallah baya kaynatmissiniz.cogunu okuyamadım bile.dokfora gittik kontrole çok şükür kese etrafındaki kanama gitmiş dedi.kalp atışını dinledik.progestan kullanmama gerek yok artık dedi.
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum lütfen 2017 yaş 32 sat 15 Şubat, 22 kasım beklenen doğum tarihi

arkadaslar merhaba uzun zamandir yazamadim ama hep okuyorum yazdiklarinizi bugun ilk defa bebisimin kalp atisini duydum 112 6+5 teyim ama cok az degil mi?? doktorada heycandan soramadim bi dahaki randevum 28 nisan
Bir rivayete göre bebeğin ilk kalp atışını duyduğunuzda kalp atışı 140 ve uzeriyse kız, altındaysa erkek olurmuş canım ;)

Kızlar maasallah baya kaynatmissiniz.cogunu okuyamadım bile.dokfora gittik kontrole çok şükür kese etrafındaki kanama gitmiş dedi.kalp atışını dinledik.progestan kullanmama gerek yok artık dedi.
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum lütfen 2017 yaş 32 sat 15 Şubat, 22 kasım beklenen doğum tarihi
Gözün aydın canımmm :) ahh benim daha iki gün var :/darisi başıma bi ben kaldım sanırım topik te duymayan görmeyen :(
Bu arada cinsiyet hesaplamasi bende istiyorum ama ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi na şuanda ulaşılamıyor :)

Umarim öyle olur canım yaa...bugün başımda ağrıyor biraz susuzluktan mi acaba :/ migrenim tutacak diye korkuyorum.
Yorgunluktan, uykusuzluktan olabilir. Yemek saatini gecirdiysen, normalde ictiginden daha az su ictiysen, daha az uyuduydan, uykun geldi ve uyumadiysan, karnın acıktı ve yemediysen de tutabilir. Migren bende de var ve olması gereken bir şeyi yapmadiysam tutuyor :) migren duzeni seviyor..

arkadaslar merhaba uzun zamandir yazamadim ama hep okuyorum yazdiklarinizi bugun ilk defa bebisimin kalp atisini duydum 112 6+5 teyim ama cok az degil mi?? doktorada heycandan soramadim bi dahaki randevum 28 nisan
Bana kac attigini bile soylemedi sadece dinletti baya hizli atiyordu esim ciktiktan sonra tahminde bulundu kesin 130 atiyor diye dusun hic bilgisi olmadan bilmez hic kalp atisi su kadar olmali vs diye. Bence aksi bisi olsa soylerdi doktorun daha minicik bu haftada iyi bile duymussun ben 7+2de duydum

Allah allah ilk kez duyuyorum bunu. Gittiğimde Dr söylemezse sorayım bari kalp atışını :KK66:
Onceki hamileligimde hamilelikle ilgili herşeyi okuyordum, o zamandan kalma bir bilgi :) Ben sormuştum 130-140 demişti o zaman büyük ihtimalle erkek demiştim :) Erkekti.. Bence de sormalisin canım.. Hem cinsiyetini öğrendiğinde sağlamasını yapariz :) Bakalım doğru mu :)

Yorgunluktan, uykusuzluktan olabilir. Yemek saatini gecirdiysen, normalde ictiginden daha az su ictiysen, daha az uyuduydan, uykun geldi ve uyumadiysan, karnın acıktı ve yemediysen de tutabilir. Migren bende de var ve olması gereken bir şeyi yapmadiysam tutuyor :) migren duzeni seviyor..
Haklısın cnm gerçekten migren düzeni seviyor. Bugün canım istemediği ve bulantım olduğu için yemek arasını uzattım biraz ve tabii suyu da az içtim ondan oldu sanırım. Boyun fitigimda tetikliliyor sık sık :/Uykusuzluk problemim yok şükür lakin fazla uyumaktan şiştim kaç günlerdir.
Benim hamilelik başından beri migren ataklarim bitti gibi birsey(çok sükür?). ..sende kendinde öyle birşey gozlemledinmi canım?
Hamilelik planı yaparken nõrologum bana hamilelikte genelde ataklar azalır yada çok hafif seyreder demişti de ...

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Ben iyi bi doktor ve hastane.arayisindayim en azından ilerleyen zamanda..Anadolu yakasında. .tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Benim doktorum daha kilo mu bile ölcmedi. .ilk hamileligimde ilk kontrolumde olcmuslerdi. Bilemedim

Özel Göztepe hastanesinde Gülşen hanım var, tanıdıklarımdan kim gittiyse çok sevdi. Bir de bir kaç arkadaşımı doğurtan lalehan hanım var Acıbadem'de. Bir araştır istersen. İkisi de normal Doğum yanlısı.

evet H Hadigelminigim benimde ilk hamileligimde kalp atisi 153 tu ama 12 haftada bende ondan sonra arastirdim 140tan fazlasi kiz gorunuyordu benim bebegimde kizdi :KK1: kaybettim bebegimi nasip degilmis ama bakalim simdi 112 eger erkekse bu sefer demekki dogru bi teori :KK49:

bir garip oblomov bir garip oblomov canim sukur duydum doktor hicbisey soylemedi simdi daha rahatim nedensiz yere herseyi kafaya takiorumm ahhhh su hormonlar beni mahvediyor :duduk: seninki de 140in altinda bakalim ikimizinde cinsiyet erkek olursa teoriyi dogrulayabiliriz :KK19: saglikli olsunlarda gerisi hic onemli degil ama hergun baska biseyi merak edip arastiriyorumm cilginlar gibiiii :halay::halay::halay:

Onceki hamileligimde hamilelikle ilgili herşeyi okuyordum, o zamandan kalma bir bilgi :) Ben sormuştum 130-140 demişti o zaman büyük ihtimalle erkek demiştim :) Erkekti.. Bence de sormalisin canım.. Hem cinsiyetini öğrendiğinde sağlamasını yapariz :) Bakalım doğru mu :)

Banada doktorum ilk kalp atısinı duydugunda bu kız olucak galiba dedi kalp atım hızindan dolayı :))

birde arkadaslar bebek 6-8 haftalik ultrason goruntusunde solda ise erkek sagda ise kizmis diyorlarr bunu duyan var mi??? benim ilk bebegim sagdaydi kizdi hergun baska biseyi merak ediyorumm ne guzel heycanlar bunlarr Allahim sagsalim alalim bebeklerimizi kucagimiza

Back