- 1 Haziran 2012
- 245
- 296
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yapar mısın canımsat 11 Şubat ,doğduğunda 32 yaşında olacağımVeeeee bir kız dahaa
Umarim öyle olur canım yaa...bugün başımda ağrıyor biraz susuzluktan mi acaba :/ migrenim tutacak diye korkuyorum.Ben onu da icemiyorum canim.. İlaç içerken içtiğim su hariç mide bulantisindan su icemiyorum. Umudum havaların ısınmasında.. Isınınca mide bulantimiz da biraz hafiflemiş olursa içeriz inşallah..
En iyisi lokmayi kaktirmak için kullanmak sanirimBugun cok yedim cokta su ictim suyu tek basina icemiyorum agzimdaki lok ayi kaktirmak icin kullaniyorum bende
Bir rivayete göre bebeğin ilk kalp atışını duyduğunuzda kalp atışı 140 ve uzeriyse kız, altındaysa erkek olurmuş canımarkadaslar merhaba uzun zamandir yazamadim ama hep okuyorum yazdiklarinizi bugun ilk defa bebisimin kalp atisini duydum 112 6+5 teyim ama cok az degil mi?? doktorada heycandan soramadim bi dahaki randevum 28 nisan
Gözün aydın canımmm :) ahh benim daha iki gün var :/darisi başıma bi ben kaldım sanırım topik te duymayan görmeyenKızlar maasallah baya kaynatmissiniz.cogunu okuyamadım bile.dokfora gittik kontrole çok şükür kese etrafındaki kanama gitmiş dedi.kalp atışını dinledik.progestan kullanmama gerek yok artık dedi.
ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum lütfen 2017 yaş 32 sat 15 Şubat, 22 kasım beklenen doğum tarihi
Allah allah ilk kez duyuyorum bunu. Gittiğimde Dr söylemezse sorayım bari kalp atışınıBir rivayete göre bebeğin ilk kalp atışını duyduğunuzda kalp atışı 140 ve uzeriyse kız, altındaysa erkek olurmuş canım
Yorgunluktan, uykusuzluktan olabilir. Yemek saatini gecirdiysen, normalde ictiginden daha az su ictiysen, daha az uyuduydan, uykun geldi ve uyumadiysan, karnın acıktı ve yemediysen de tutabilir. Migren bende de var ve olması gereken bir şeyi yapmadiysam tutuyor :) migren duzeni seviyor..Umarim öyle olur canım yaa...bugün başımda ağrıyor biraz susuzluktan mi acaba :/ migrenim tutacak diye korkuyorum.
Bana kac attigini bile soylemedi sadece dinletti baya hizli atiyordu esim ciktiktan sonra tahminde bulundu kesin 130 atiyor diye dusun hic bilgisi olmadan bilmez hic kalp atisi su kadar olmali vs diye. Bence aksi bisi olsa soylerdi doktorun daha minicik bu haftada iyi bile duymussun ben 7+2de duydumarkadaslar merhaba uzun zamandir yazamadim ama hep okuyorum yazdiklarinizi bugun ilk defa bebisimin kalp atisini duydum 112 6+5 teyim ama cok az degil mi?? doktorada heycandan soramadim bi dahaki randevum 28 nisan
Onceki hamileligimde hamilelikle ilgili herşeyi okuyordum, o zamandan kalma bir bilgi :) Ben sormuştum 130-140 demişti o zaman büyük ihtimalle erkek demiştim :) Erkekti.. Bence de sormalisin canım.. Hem cinsiyetini öğrendiğinde sağlamasını yapariz :) Bakalım doğru mu :)Allah allah ilk kez duyuyorum bunu. Gittiğimde Dr söylemezse sorayım bari kalp atışını
Haklısın cnm gerçekten migren düzeni seviyor. Bugün canım istemediği ve bulantım olduğu için yemek arasını uzattım biraz ve tabii suyu da az içtim ondan oldu sanırım. Boyun fitigimda tetikliliyor sık sık :/Uykusuzluk problemim yok şükür lakin fazla uyumaktan şiştim kaç günlerdir.Yorgunluktan, uykusuzluktan olabilir. Yemek saatini gecirdiysen, normalde ictiginden daha az su ictiysen, daha az uyuduydan, uykun geldi ve uyumadiysan, karnın acıktı ve yemediysen de tutabilir. Migren bende de var ve olması gereken bir şeyi yapmadiysam tutuyor :) migren duzeni seviyor..
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Ben iyi bi doktor ve hastane.arayisindayim en azından ilerleyen zamanda..Anadolu yakasında. .tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Benim doktorum daha kilo mu bile ölcmedi. .ilk hamileligimde ilk kontrolumde olcmuslerdi. Bilemedim
Onceki hamileligimde hamilelikle ilgili herşeyi okuyordum, o zamandan kalma bir bilgi :) Ben sormuştum 130-140 demişti o zaman büyük ihtimalle erkek demiştim :) Erkekti.. Bence de sormalisin canım.. Hem cinsiyetini öğrendiğinde sağlamasını yapariz :) Bakalım doğru mu :)
hatirlio musun hizini??Banada doktorum ilk kalp atısinı duydugunda bu kız olucak galiba dedi kalp atım hızindan dolayı :))
Canm merhaba benimkine de bakar Mısın? Şubat ın son günü oldu bebiş şu an yaşım 25 doğum Zaman'ı inşallah 26 olmuş olacakRica ederim canım benim