• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim bende oyle biliyodum ama doktor gittigimde oyle dedi bende oyle devam ettim anlamiyorum doktorların isini yani ben 8 haftalikken gittigimde bana 9 haftaliksin dedi
Erken dollenmedir belki tatlım.. Şimdi netten baktım çoğu sayfada 2li test 11-14. Haftalarda yapılır diyor, daha önceden de 12. Hafta diye okumuştum.. Yani şu an 9 haftalik da olsan 10 haftalık da olsan doktorun çağırdığı tarihte geç kalmış olmucaksın..

Ben gittigimde o zaman 8 haftaliktim bana 9 haftaliksin sen dedi uyumlu filan bisey demedi ama guzel tutunmus dedi hersey guzel bi dahaki aya tekrar gel dedi bende doktorun hesabinda gittim o yuzden yoksa bana gore daha yeni 10.hafta oldu son adet tarihine gore 25 ocak sat.

Pardon 9+5 olmus benim hesabima gore

Ben gittigimde o zaman 8 haftaliktim bana 9 haftaliksin sen dedi uyumlu filan bisey demedi ama guzel tutunmus dedi hersey guzel bi dahaki aya tekrar gel dedi bende doktorun hesabinda gittim o yuzden yoksa bana gore daha yeni 10.hafta oldu son adet tarihine gore 25 ocak sat.
Canım sen yarın tam 10 haftalık oluyorsun, 27mart da geçen hafta yani doktora gittiğinde 9 haftalık demesi zaten normal.. Günler2 aşağı3 yukarı oynayabilir..

Erken dollenmedir belki tatlım.. Şimdi netten baktım çoğu sayfada 2li test 11-14. Haftalarda yapılır diyor, daha önceden de 12. Hafta diye okumuştum.. Yani şu an 9 haftalik da olsan 10 haftalık da olsan doktorun çağırdığı tarihte geç kalmış olmucaksın..

Iyi o zaman sevindim sagol cnm ama bu hafta olayi aklima takildi gidince sorucam:KK15:

Tamam
Canım sen yarın tam 10 haftalık oluyorsun, 27mart da geçen hafta yani doktora gittiğinde 9 haftalık demesi zaten normal.. Günler2 aşağı3 yukarı oynayabilir..

Tamam cnm bencede öyledir neyse saglıkli olsunlarda o onemli degil sadece yapilcak testleri kacirmamak icin merak etmistim birde bana tranfer yapilirken iki embryo koydular doktor biri ilerden gidiyo demisti acaba bunla ilgisi olabilirmi ki

Tamam

Tamam cnm bencede öyledir neyse saglıkli olsunlarda o onemli degil sadece yapilcak testleri kacirmamak icin merak etmistim birde bana tranfer yapilirken iki embryo koydular doktor biri ilerden gidiyo demisti acaba bunla ilgisi olabilirmi ki
Tatlım malesef o konuda hiç fikrim yok.. Sen şimdi bi yere kafana takılanları not almaya başla, doktora gidince sorarsın hepsini..

Arada bnmde ağrılarım oluyo sanırım çalışan hanımlar da daha fazla hissediyor bu biz sonuçta evde dinlenebiliyoruz sizin o şansınız olmuyo allah yardimciniz olsun cnm
Bu arada hanımlar bakıyorum herkes bi çok ilaç kullaniyor doktorum bana sadece vinalac ummitimin diye bi ilaç verdi 12 vitamin ve 9 mineral içeriyor yeterli dedi şaşırdım biraz :110:

Back