- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.121
Ben hep yaziyorum ya kendi tukurugumden tiksiniyorum diyeKizlarrr agzimin tadi cok kotu aranizda boyle orange varmi hic tadi yok sanki agzimin bide Ben sabah daha iyiym kahvaaltimi yapabiliyrm aksamuzeri basliyor aksam hat safhada ama ogurme istifar yok cok sukur sadece bisey yiyemiyorm aksam yemekleri yok bende bide kiyafetlerimden asiri deterjan kokusu aliyorm ki en sevdigim seydi
Suaralar ben ben degilim yalcinkaya kendimi hic iyi hissetmiyorm midem bulanmasin diye surekli uyumaya calisiyorum size calisanlara helal olsun valla ...Ben hep yaziyorum ya kendi tukurugumden tiksiniyorum diyedun hele berbattim ya ben sabahlari kotuyum aksam yemegi yiyebiliyorum birtek am bugun sabah iyiydim ogleye dogru yine basladi hic iyiyim demeye gelmiyormus
Merhaba canim tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler ama dayanabilrm diyosan bit zarari olcagini sanmiyorm bende ramazani dusunuyrm doktorlarimiz ne der dayanabilir miyizKizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum
Sen bnden daha ondesn bulanti durumlarin nasilKizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum
Merhaba canim tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler ama dayanabilrm diyosan bit zarari olcagini sanmiyorm bende ramazani dusunuyrm doktorlarimiz ne der dayanabilir miyiz
Sen bnden daha ondesn bulanti durumlarin nasil
Valla tutanlar var canim kendi bunyeni sen bilirsin ama ben tutabilecegimi sanmiyorumKizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum
Bende de istifra yok ama bulanti hep var bende sabahlari daha iyiym aksama dogru kotu oluyorm her seydn tiksnyrmBulantim cok fazla yok sadece sabahlari cok fazla degil ama bu zamana kadar bir kere istifra ettim bulantidan simdilik iyi yani senin nasil.
İlk hamileligimde ramazan orucunu tutmaya çalışmıştım. O zamanlar ev hanımı olmama rağmen ikinci veya üçüncü gün bayilmistim :) Dayanabilirim diyenler tabi ki tutabilir ama ben ev hanimiyken tutamadım şimdi çalışıyorum hiç tutamam..Kizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum
Masallah canimSonunda ben de gördüm bebişimi kalbi de atıyor bin şükür. Yorum yapıp destek olan herkese çok teşekkür ederim
Hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Bende kasım annesi olacağım inşallah. Doğum tarihi 6.11.2017 allah izin verirse. Almanyadanım
Sonunda ben de gördüm bebişimi kalbi de atıyor bin şükür. Yorum yapıp destek olan herkese çok teşekkür ederim
Canım benim de hiç ağzımın tadı yok şöyle iştahlı bi şekilde bi şeyler yemek istiyorum bu günlerde ama bulantı da izin vermiyor. Dün akşam üstümden çıkardığım kazakdan bile midem bulandı. İnsan kendinden bile tiksinir mi kendi kendime gülüyorum sonradan. Ayy bir de burnuma belissima parfüm kokusu geliyor nereye gitsem. Ne acayip bir hamileyim anlamadım.Kizlarrr agzimin tadi cok kotu aranizda boyle orange varmi hic tadi yok sanki agzimin bide Ben sabah daha iyiym kahvaaltimi yapabiliyrm aksamuzeri basliyor aksam hat safhada ama ogurme istifar yok cok sukur sadece bisey yiyemiyorm aksam yemekleri yok bende bide kiyafetlerimden asiri deterjan kokusu aliyorm ki en sevdigim seydi
Gözün aydın canım hep mutlu haberler verelim birbirimize inşallahSonunda ben de gördüm bebişimi kalbi de atıyor bin şükür. Yorum yapıp destek olan herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?