• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende 5 nisanda gideceğim kalp atışı için. Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz. En önemli ilk level kalp atışı bence. Hayırlısıyla bir atlatsaydık onu da inşallah devamı da güzel gelir.

bende 3 nisanda gidicem doktora kalp atışı için
Bende 5 nisanda gideceğim kalp atışı için. Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz. En önemli ilk level kalp atışı bence. Hayırlısıyla bir atlatsaydık onu da inşallah devamı da güzel gelir.

Rabbim size de nasip etsin kalp atışlarını görmeyi

ben progestan kullanıyorum doktor günde 3 defa vajinal dedi ama ben 2 defa kullanıyorum işyerinde olmuyor çünkü
Benim kahverengi akintim oldu cay gibi biraz da fazlaydi hemen doktoruma gittim progesteron verdi igne vurdu cok korkuyorum su an dua edin lutfen :(

Benim yanımda hangi yiyecekler bahsedilse canım çekiyor. ..Bu nasıl birsey anlamadım. .
Deli gibi ekşi, turşu,et çekiyor canım iki haftadır. Zaten şimdiden1,5-2 kilo,aldım :/
şöyle birseyi canınin cok istemesi ve babayi kosturmak hep sempatik gelmistir bana :KK48:
Oğlumda hiç aserme yaşamadım diye hayiflanmistim. Şimdi bu durumu fazlasıyla yaşayıp acısını çıkarıyoruz ama bir hafta önce istediğim bir meyve daha anca akşam ulaştırıldı Babamız tarafından elimize tembel baba :KK48:

Ay bende aynıyım. Kızımda hiç aşermedim ama bunda adını duyduğum şeyi canım çekiyor. Geçen gün burada kızlar tosttan falan bahsetmişlerdi bir canım çekti ki. Evde makinemiz yok makine olsa malzeme yok. Eşim işte canım tost istiyor diye yazdım aradan yarım saat geçti kapı çaldı. Sana tost getirdim dedi:KK70:Ofisin mutfağında hazırlamış, nasıl mutlu olmuştum o gün :KK73:Midem bulanıyor ama acıkınca daha çok bulandığı için sürekli birşeyler yiyiyorum o yüzden ben de 2 kilo aldım şimdiden:mad:

Kızlar bende kötü bi haber aldım. Arkadaşım benimle aynı dönemlerde hamile kalmıştı 4+2de alttan keseyi görememişti bugüne randevusu vardı de keseyi göremiyorum düşük yapmışsın demiş çok ama çok üzüldüm ya off

Ay bende aynıyım. Kızımda hiç aşermedim ama bunda adını duyduğum şeyi canım çekiyor. Geçen gün burada kızlar tosttan falan bahsetmişlerdi bir canım çekti ki. Evde makinemiz yok makine olsa malzeme yok. Eşim işte canım tost istiyor diye yazdım aradan yarım saat geçti kapı çaldı. Sana tost getirdim dedi:KK70:Ofisin mutfağında hazırlamış, nasıl mutlu olmuştum o gün :KK73:Midem bulanıyor ama acıkınca daha çok bulandığı için sürekli birşeyler yiyiyorum o yüzden ben de 2 kilo aldım şimdiden:mad:

bende sürekli atıştırıyorum ama feci yani çalışmamıda etkiliyor çıarsam rahatlıcam sanki gibi bir anca şu 1. trimestır mı ne karın ağrısıysa geçsin lütfen

Insallah canim Allah herkesin yavrusunu bagislasin icinde de benimkini.cok uzucu ama insallah atlaticaz tesekkur ederim

Kızlar bende kötü bi haber aldım. Arkadaşım benimle aynı dönemlerde hamile kalmıştı 4+2de alttan keseyi görememişti bugüne randevusu vardı de keseyi göremiyorum düşük yapmışsın demiş çok ama çok üzüldüm ya off

ÜZÜLME CANIM YİCEK EKMEĞİ YOKMUŞ rabbim arkadaşına tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

Back