• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlarrr agzimin tadi cok kotu aranizda boyle orange varmi hic tadi yok sanki agzimin bide Ben sabah daha iyiym kahvaaltimi yapabiliyrm aksamuzeri basliyor aksam hat safhada ama ogurme istifar yok cok sukur sadece bisey yiyemiyorm aksam yemekleri yok bende bide kiyafetlerimden asiri deterjan kokusu aliyorm ki en sevdigim seydi
Ben hep yaziyorum ya kendi tukurugumden tiksiniyorum diye:KK48: dun hele berbattim ya ben sabahlari kotuyum aksam yemegi yiyebiliyorum birtek am bugun sabah iyiydim ogleye dogru yine basladi hic iyiyim demeye gelmiyormus:KK12:

Ben hep yaziyorum ya kendi tukurugumden tiksiniyorum diye:KK48: dun hele berbattim ya ben sabahlari kotuyum aksam yemegi yiyebiliyorum birtek am bugun sabah iyiydim ogleye dogru yine basladi hic iyiyim demeye gelmiyormus:KK12:
Suaralar ben ben degilim yalcinkaya kendimi hic iyi hissetmiyorm midem bulanmasin diye surekli uyumaya calisiyorum size calisanlara helal olsun valla ...

Kizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum:110:

Kizlar merhaba nasilsinız bakalim :) bisey sormak istiyorum biliyosunuz recep ayına giriyoruz ve ben ilk 3 gün oruc tutmak istiyorum sizce zararli olurmu cok istiyorum ama bebisime bisey olmasinda korkuyorum:110:
Merhaba canim tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler ama dayanabilrm diyosan bit zarari olcagini sanmiyorm bende ramazani dusunuyrm doktorlarimiz ne der dayanabilir miyiz

Valla tutanlar var canim kendi bunyeni sen bilirsin ama ben tutabilecegimi sanmiyorum:KK43:is yerinde cok aktifim duser kalirim bozmak zorunda kalirim birde kazalamayalim orucumuzu

İlk hamileligimde ramazan orucunu tutmaya çalışmıştım. O zamanlar ev hanımı olmama rağmen ikinci veya üçüncü gün bayilmistim :) Dayanabilirim diyenler tabi ki tutabilir ama ben ev hanimiyken tutamadım şimdi çalışıyorum hiç tutamam..

Haklısıniz arkadaslar tansiyon dusebilir ac oldugumuz icin bulantida olur buyuk ihtimalla yinede denemek istiyorum bakalim ilk gün tutamazsam devam etmem zaten Allah biliyor sonucta niyetimizi :(

Sonunda ben de gördüm bebişimi kalbi de atıyor bin şükür. Yorum yapıp destek olan herkese çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_5660.JPG
    IMG_5660.JPG
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Bende 5 nisanda gideceğim kalp atışı için. Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz. En önemli ilk level kalp atışı bence. Hayırlısıyla bir atlatsaydık onu da inşallah devamı da güzel gelir.

Kizlarrr agzimin tadi cok kotu aranizda boyle orange varmi hic tadi yok sanki agzimin bide Ben sabah daha iyiym kahvaaltimi yapabiliyrm aksamuzeri basliyor aksam hat safhada ama ogurme istifar yok cok sukur sadece bisey yiyemiyorm aksam yemekleri yok bende bide kiyafetlerimden asiri deterjan kokusu aliyorm ki en sevdigim seydi
Canım benim de hiç ağzımın tadı yok şöyle iştahlı bi şekilde bi şeyler yemek istiyorum bu günlerde ama bulantı da izin vermiyor. Dün akşam üstümden çıkardığım kazakdan bile midem bulandı. İnsan kendinden bile tiksinir mi kendi kendime gülüyorum sonradan. Ayy bir de burnuma belissima parfüm kokusu geliyor nereye gitsem. Ne acayip bir hamileyim anlamadım.

Back