- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.101
Arkadaşım internetten sakın bu gibi konuları araştırmayın çünkü ne ararsanız arayın sonu kansere çıkiyo benden söylemesi, karnın ağrır kanser, disin kanar kanser, başın döner kanser.. Okumayın o yazıları..Canım geçmiş olsun. bende yanma ishal vs hiç bir şey yok. Ama dün tahlil sonuçlarımı aldım. İdrarda diğer hersey normal bi yassı epitel en fazla 5 olmalıyken 9 çıkmış .Allah korusun internetten biraz bakayım dedim yok rahim ağzı kanseri fln diyor :/canım sıkıldı yok artık dedim kapattım. Ama Dr a randevum da taa 6 nisanda :/
Dr sana yassı epitel ile ilgili böyle tehlikeli şeyler soylemedi değilmi ? ?
Bu konuda en sansliniz benim galiba hanımlar sağlık ocagi yan binamda hemenNormalde yakın olması gerekiyo cnm kötü olmuş uzakta olmasi bnm ki çok yakın
benim 6. haftadan sonra başladı yani 5+larda aşerme değilde burnuma kokusu gelen meyve oldu yaz meyvesiKizlar bulantilariniz ne zaman basladi nasil seyrediyor bir de asermeleriniz basladimi acaba
Canım zAten sadece bu ne hucresiymis diye adını yazdım ama her yerde direk karşıma kanser çıktı. Bide enfeksiyon fln diyor.Arkadaşım internetten sakın bu gibi konuları araştırmayın çünkü ne ararsanız arayın sonu kansere çıkiyo benden söylemesi, karnın ağrır kanser, disin kanar kanser, başın döner kanser.. Okumayın o yazıları..
Benim yanımda hangi yiyecekler bahsedilse canım çekiyor. ..Bu nasıl birsey anlamadım. .Kizlar bulantilariniz ne zaman basladi nasil seyrediyor bir de asermeleriniz basladimi acaba
Ayy ne güzel bulantisiz hamilelik!maaşallah canim...darısı başımıza diyeceğim ama daha şimdiden başladı benim yaa...oğlumda ki gibi olursa yakında şarja baglarlar beni :))
Ilk 5 ay sadece serum .bir yudum yemek yiyemeden gecmisti.İnşallah olmayız öyle canım yaa. ..Bu sefer çok rahat bi hamilelik gecirmek istiyorum artıkBende ayni sen gibiyim canm bulanti cok kotu bende yakinda hastanelik olacam gibi
Canım zAten sadece bu ne hucresiymis diye adını yazdım ama her yerde direk karşıma kanser çıktı. Bide enfeksiyon fln diyor.
Sizi bilmem arkadaslar ama ben Dr a gitmeme daha çok varken anormal çıkan bir değerimin en azından bir ön bilgi olarak ne olduğunu merak ediyorum.
En azından önemli birsey olmasa bile belki almam gereken herhangi bir önlem varsa Dr a gidene kadar ipucu almış olurum diye duramayip araştırıyorum.
Mesela bu konuda direk karşıma kanser çıktı pek kanaat getirmedim kondurmadim tabi ama haliyle biraz tedirgin ediyor. Fakat bir yandan enfeksiyon veya benzeri daha önemsiz birseyse bol su içmek gerektiğini ve hijyen dahada dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.
Belki okumamak en iyisi dediğin gibi ama ben şahsen merakimdan duramiyorum canım. ..
Canım benim Dr daha öncede dediğim gibi biraz ters:/yanından çıkarken zaten özellikle bana tahlil sonuçlarını hemen getirmeyin 2 hafta sonraki kontrolde getirin lutfen diye tembihlemisti.bende şimdi sağlık ocağına gidince soracağım artık.benim doktorum cep telefonunu verdi tahlil sonuçlarını whatsaaptan yaz bakarım dönerim sana dedi ve saolsun sesli mesaj olarak geri döndü yoksa bir sonraki randevu beklenmez yani. böyle bir imkanın yoksa git yanına sonucum çıktı de bakmaz mı?
Canım zAten sadece bu ne hucresiymis diye adını yazdım ama her yerde direk karşıma kanser çıktı. Bide enfeksiyon fln diyor.
Sizi bilmem arkadaslar ama ben Dr a gitmeme daha çok varken anormal çıkan bir değerimin en azından bir ön bilgi olarak ne olduğunu merak ediyorum.
En azından önemli birsey olmasa bile belki almam gereken herhangi bir önlem varsa Dr a gidene kadar ipucu almış olurum diye duramayip araştırıyorum.
Mesela bu konuda direk karşıma kanser çıktı pek kanaat getirmedim kondurmadim tabi ama haliyle biraz tedirgin ediyor. Fakat bir yandan enfeksiyon veya benzeri daha önemsiz birseyse bol su içmek gerektiğini ve hijyen dahada dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum.
Belki okumamak en iyisi dediğin gibi ama ben şahsen merakimdan duramiyorum canım. ..
:)))aynen canım ev derli toplu olmayınca çok iş varken dinlenemem ben!bende dün Duramadim zaten esim izindeyken hazır onuda yakaladım bütün gün evin heryeri ni kaldırdık. Şimdi rahat rahat bulantımızı yaşayabilirizKızlar ya benimde çoğalıyor artık bulantılar. Bugün kendimi dinlemeyim dedim yattıkça daha kötü oluyorum. Kalktım ev supurdum yerleri sildim şimdi her yer toplu rahatca midem bulanabilir :)
Ev öylece dururken bi de bulantı olursa bunalıma dönüşüyor bende :))
2 haftaya sonra gittiğinde doktor sana enfeksiyonun varmış derse 2 haftada geçmiştir tedaviye gerek kaldı mı diye sor bakalım ne diyecek. nasıl ilgisiz insan bunlar böyle tersse sen daha ters olacaksın aynı hastanede başka doktor yok mu? doktor seçme şansını kullanıp doktorunu değiştir.evet özele gidiyorum ben ve doktorum çok ilgili yani hayati ya da ahlaki bir problem olmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorumCanım benim Dr daha öncede dediğim gibi biraz ters:/yanından çıkarken zaten özellikle bana tahlil sonuçlarını hemen getirmeyin 2 hafta sonraki kontrolde getirin lutfen diye tembihlemisti.bende şimdi sağlık ocağına gidince soracağım artık.
senin Dr un özel demi canım sorabili yorsun?
Doğru söylüyorsun elbette öyle araştırınca geçecek diye beklemiyorum zaten :)birde enfeksiyon varsa zaten 10-15güne kendiliğinden geçicek eğer ilaç alman gerekiyorsa şimdi almalısın bir sonraki randevunu beklemen bu durumda çokta doğru değil .sen araştırınca geçmeyecek çünkü doktor bakınca çare söyleyecek sana
senin için rahatsa bir şeyin yok derken değerin dediğine göre yüksek çıktıysa kimseye bir şey demek düşmez zaten senin için sadece çözüm sundum benDoğru söylüyorsun elbette öyle araştırınca geçecek diye beklemiyorum zaten :)
Ama enfeksiyon belirtlerinden hiçbiri yok ki zaten ..İdrarda hiç bir yanma vs de yok!
Gebelik Öncesi yakin zamanda vajinal ultrason da bakıldı tertemiz hiçbir problem yok denilmişti.Bir suphe olsaydi soylerdi sanirim dr.Bugün saglik ocagina,yarın veya iki gun sonrada özele gitmeyi düşünüyorum zaten bunun için biraz daha rahatım sanırım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?