• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz
canim rende olmaz pure yapman lazim ve her sebzenin icine mutlaka zeytin yagi koy biraz daha yumsatir ve kabizlik sorunu olmaz

Ben ik gündür arıyrm uygun gün denk getiremedim 650 dedilr bana. Video çwkim fotoğraf fln da oluyormuş bunu arkadaşım söylemişti. Uygun mu değil mi bilmiyorum bu yapılanlar da ne kadar etkilyo bilmiyorum canım
Teşekkür ederim canım ben de oraya yaptırayım bize yakın sayılır ben de lokal anestezi ile olsun istiyorum 3 hafta Ankara’da olacağım çok mu doluymuş işlem ne kadar sürüyormuş

Merhaba geçmiş olsunöncelikle Allahım şifa versin bende yaptırnçmayı düşünüyodum yazdıklarınızı okuyunca korktum biraz tek mi bakıısunuz yanınızda bş büyük var mı ben tekim de üstesşnden gelebilir öiyim ağlamasına dayanabilir miyim bilmiyorum
Tek değilim kv yanımdaydı bugünde anem gelecek ama ilk günmüş sıkıntı şimdi daha iyi çok şükür

Çok geçmiş olsun merak etmeyin 1-2 güne birşeyi kalmıyor ama ağrı kesici verebilirsiniz bence ağrısı olduğunda bizimkinde sargisizdi batikonlarin sprey şişede olanlarından aldirmisti doktorumuz direk üzerine spreyliyodum onlardan alabilirsiniz

Aaa baticonun sprey formunu bilmiyordum. Ama zaten bugün son baticon için yarın kreme geçicez. Ve ben yarın işe gitmek zorundayım napacam bilmiyorum

Ben de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz
Ben buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum. Kıvamı su ile yumuşatıyorum biraz ama iyice püre gibi yapmıyorum. Hafif pütürlü bırakıyorum. Sen pütürleri fazla bıraktıysan damağına yapışmıştır ondan boğulur gibi olmuştur. Su ya da süt ekleyip biraz daha ez çatalla.

Kizlar büyük tuvaletini 10 gunde bir yapan oğlum gunde iki kez yapmaya basladi 2 gündür karni gurulduyo sonra tuvaletini yapiyo isal ve mukuslu. Ek gida yogurt verdim 4 gun onceydi o mu alerji artk scaba
Evet tepki vermiş olabilir. Biraz ara verip başka gıdalar deneyin bence. Sonra tekrar yoğurt denersiniz. Yine aynı olursa alerjisi olabilir.

Bu ay sonunda ek gıdaya tamamen geçiyoruz inş zaten muz elma armut falan veriyordum şimdi tamamen geçicez ankarada prof bülent şekerele randevu aldım bakalım çok methettiler ek gıdaya geçerken bizi nasıl yönlendirecek alerjiden dolayı

Bu ay sonunda ek gıdaya tamamen geçiyoruz inş zaten muz elma armut falan veriyordum şimdi tamamen geçicez ankarada prof bülent şekerele randevu aldım bakalım çok methettiler ek gıdaya geçerken bizi nasıl yönlendirecek alerjiden dolayı
Bize de fikir olması için doktorun söylediklerini yazar mısın canım? İyi bir doktor olduğunu biliyorum. İnşallah faydasını görürsünüz.

Teşekkür ederim canım ben de oraya yaptırayım bize yakın sayılır ben de lokal anestezi ile olsun istiyorum 3 hafta Ankara’da olacağım çok mu doluymuş işlem ne kadar sürüyormuş
3 dr varmış 2si önce muayne edip sonra sünnet yapıyormuş diğeri direk sünnet yapıyormuş arkadaş bi saatte gelip gitiim dedi bağlımdan sanıtım çok uzun sürmüyor

Tek değilim kv yanımdaydı bugünde anem gelecek ama ilk günmüş sıkıntı şimdi daha iyi çok şükür

Aaa baticonun sprey formunu bilmiyordum. Ama zaten bugün son baticon için yarın kreme geçicez. Ve ben yarın işe gitmek zorundayım napacam bilmiyorum
Iyi olmasına sevindim çok şükür ben bi üç saat ağladığını hatırlıyorum ne zordu.. Çok teşekkürler

instagramda mutfakta bebek var sayfasında süt arttıran lohusa içeceği tarifi vardı evde malzemeler olunca pekde inanmayarak bi deniyim dedim
Dün bugun içtim bebegım solu emerken sağdan akan sütle üstüm başım ıslandı ilk zamanlardaki gibi
Sütü az olanlar mutlaka denesin
canım sana zahmet nasıl bi tarif yazarmısın benim hesabım yok da.

Bense hiç bi yeri bilmiyorum doğumdan bi iki ay önce taşındık sonra da doğumdan dolayı pek gezemedim zaten ank yeri taşındık :)

orayla ilgili sorun olursa ozelden mesaj atabilirsin bana :KK66:

bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

mesela aile hekimi olarak azime hanim ya da tayfur bey benim cocuklugumdan beri ordalardi hala ordalarsa ikisi de cokiyidir bebegini guvenle goturebilirsin:super:

Eklentiler

• 5967FAE7-4C4E-47E6-A31B-AAADF23A7626.png
    5967FAE7-4C4E-47E6-A31B-AAADF23A7626.png
    136,2 KB · Görüntüleme: 129
Bize de fikir olması için doktorun söylediklerini yazar mısın canım? İyi bir doktor olduğunu biliyorum. İnşallah faydasını görürsünüz.
İnş canım yazarım tabi ayın 16 sında randevumuz facedeki grupta da herkes bu doktordan bahsedince gidelim dedik en azından ek gıdaya gçerken yönlendirsin diye inş hepimiz kolaylıkla atlatırız bu dönemleri

orayla ilgili sorun olursa ozelden mesaj atabilirsin bana :KK66:

bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

mesela aile hekimi olarak azime hanim ya da tayfur bey benim cocuklugumdan beri ordalardi hala ordalarsa ikisi de cokiyidir bebegini guvenle goturebilirsin:super:
Çok teşekkür ederimm Allah razı olsun canım türkü hanıma gidiyorduk genç bi dr siz burda değilsiniz galiba. Sağlık ocağı parkın karşında olan demi başka var mıdır ki dediğin drlara da bakacağım Çok iyi oldu söylediğin Çok sağ ol :)

canım sana zahmet nasıl bi tarif yazarmısın benim hesabım yok da.
3 tane etli hurma
3 tane gün kurusu kayısı
Yarım çay bardağı kuru üzüm
Çay kaşığı ucu ile tarçın
1 litre suya koyup pişince mikser gecirdiğinde hazır

Ben malzemeleri 2 katına çıkararak yapıp sıcak-soguk tüketiyorum ciddi anlamda faydasını gördüm

Ben buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum. Kıvamı su ile yumuşatıyorum biraz ama iyice püre gibi yapmıyorum. Hafif pütürlü bırakıyorum. Sen pütürleri fazla bıraktıysan damağına yapışmıştır ondan boğulur gibi olmuştur. Su ya da süt ekleyip biraz daha ez çatalla.

Evet tepki vermiş olabilir. Biraz ara verip başka gıdalar deneyin bence. Sonra tekrar yoğurt denersiniz. Yine aynı olursa alerjisi olabilir.

4 gun sonra olunca cokda yogurttandir diye dusunmedim ama hala ayni duzelmedi yogurt vermeyeli bir hafta oldu

Back