- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.141
Canım uyumadığı için aşırı yorgun ve uykusuz o yüzden uykuya dalamıyor bence.Her turlu öneriye açığım. Kendimce her yolu deniyorum da ama akil akıldan üstündür. Ne kadar sukretsem az, kiyamet koparircasina aglamasi azaldi. Mayışıyor, gozleri yarıya iniyor. Uyutmaya ne yapacaksam artik sallamak, emzirmek, kucakta pis pis, onu yapiyorum, gozleri kapaniyor kapaniyor, uykuya inanilmaz direniyor. Uyku yaklastikca ağlıyor, kafasini saga sola atiyor, sonra derin uykuya gecmeden tamamen uyaniyor. Bazen 3 5 dakika uyuyor o şekilde uyanıyor. Aklim ermiyor nasil bu kadar uykusuz durabildigine uykuya teslim olmuyor resmen direniyor. Ve bu bir sıkıntısı olmayan hali
Müziği seviyormu bebeğin? Müzikle daha kolay uyuyor benim bebeğim. Kucağımda ritmik hareketlerle pışpışlıyorum. Mesela bazen bende uyumayan bebeğim eşimde uyuyor. Eşin hiç deniyormu uyutmayı...
Birde çok gazlı dönemlerinde doktor bay bay isminde bitkisel bir damla vermişti. Rahatlatıyor ve uyutuyor. En azından birkaç gün denesen. Eğer uyursa dinlenmiş olur ve dinlenmiş bir bebek daha kolay uykuya dalar... naçizane fikrim tabi.. yine sen bilirsin canım...