- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #38.141
Canım uyumadığı için aşırı yorgun ve uykusuz o yüzden uykuya dalamıyor bence.Her turlu öneriye açığım. Kendimce her yolu deniyorum da ama akil akıldan üstündür. Ne kadar sukretsem az, kiyamet koparircasina aglamasi azaldi. Mayışıyor, gozleri yarıya iniyor. Uyutmaya ne yapacaksam artik sallamak, emzirmek, kucakta pis pis, onu yapiyorum, gozleri kapaniyor kapaniyor, uykuya inanilmaz direniyor. Uyku yaklastikca ağlıyor, kafasini saga sola atiyor, sonra derin uykuya gecmeden tamamen uyaniyor. Bazen 3 5 dakika uyuyor o şekilde uyanıyor. Aklim ermiyor nasil bu kadar uykusuz durabildigineuykuya teslim olmuyor resmen direniyor. Ve bu bir sıkıntısı olmayan hali
Benim bebeğim 5 aylık canım. Şuan kabuk bağladı. Hatta birkaç sefer banyo yaptırınca kabuk düştü akıntı falan oldu. Şuan kabuklu durumda...Kızlar insstada bi doktor paylaşmış aklıma takıldı 2. Ayda yapılan verem aşısı kabuk bağlar yazmış biz de hiç yeri belli bile olmadı beş aylık olacağız yakında tutmamış olabilir mi herkesin bebeğinde iz oldu mu
Biz 4 ayligiz izimiz var canım.Kızlar insstada bi doktor paylaşmış aklıma takıldı 2. Ayda yapılan verem aşısı kabuk bağlar yazmış biz de hiç yeri belli bile olmadı beş aylık olacağız yakında tutmamış olabilir mi herkesin bebeğinde iz oldu mu
Sanırım 6. Aya kadar olması gerekiyor eğer olmazsa aşı tutmamış oluyor oğlum 5 aylık uzun zamandır kabuklu ilk başta içi dolu şişliktiKızlar insstada bi doktor paylaşmış aklıma takıldı 2. Ayda yapılan verem aşısı kabuk bağlar yazmış biz de hiç yeri belli bile olmadı beş aylık olacağız yakında tutmamış olabilir mi herkesin bebeğinde iz oldu mu
Benim kızımKızlar insstada bi doktor paylaşmış aklıma takıldı 2. Ayda yapılan verem aşısı kabuk bağlar yazmış biz de hiç yeri belli bile olmadı beş aylık olacağız yakında tutmamış olabilir mi herkesin bebeğinde iz oldu mu
canim instagramda bir uyku yontemi gormustum sttt pat diye karnini doyurunca yatagina cook yavasca koy birak bir 5 dk aglasin sonra hafif yan cevirip cok sesli bir sekilde stttt de ve ayni anda sirtina yavas yavas vur bebek aglamayi cogalttikca sen daha sttt demeyi yukselt sonra herseyi dene emzigini ver mendil koy hafif yuzune kapat ama alma kucagina bunu hergun dene ayni saatte uyusuada uyumasada hergun yap benin ilk kizimda oyleydi 5 aya kadar uyumadi baktim olmucak koyuyordum yatagina agliyordu almiyordum sonra 3.gunu kendi kendine uyudu ve alisti onemli olan senin pes etmemenBen artik aklimi kaybedeceğim. Bir kere 40 dk, bir kere de 1 saat uyudu. Butun gece uykusunun hepsi bu! Uyku basina vurdu kafasini saga sola atıyor,gozleri kapanıyor ama uyumuyor
canim instagramda bir uyku yontemi gormustum sttt pat diye karnini doyurunca yatagina cook yavasca koy birak bir 5 dk aglasin sonra hafif yan cevirip cok sesli bir sekilde stttt de ve ayni anda sirtina yavas yavas vur bebek aglamayi cogalttikca sen daha sttt demeyi yukselt sonra herseyi dene emzigini ver mendil koy hafif yuzune kapat ama alma kucagina bunu hergun dene ayni saatte uyusuada uyumasada hergun yap benin ilk kizimda oyleydi 5 aya kadar uyumadi baktim olmucak koyuyordum yatagina agliyordu almiyordum sonra 3.gunu kendi kendine uyudu ve alisti onemli olan senin pes etmemen
Ss pat denedim gecen hafta eger huzurluysa uyudu. Yoksa bi kere aglamaya baslayinca olan uykusu da kaciyor, tamamen katılıyor.canim instagramda bir uyku yontemi gormustum sttt pat diye karnini doyurunca yatagina cook yavasca koy birak bir 5 dk aglasin sonra hafif yan cevirip cok sesli bir sekilde stttt de ve ayni anda sirtina yavas yavas vur bebek aglamayi cogalttikca sen daha sttt demeyi yukselt sonra herseyi dene emzigini ver mendil koy hafif yuzune kapat ama alma kucagina bunu hergun dene ayni saatte uyusuada uyumasada hergun yap benin ilk kizimda oyleydi 5 aya kadar uyumadi baktim olmucak koyuyordum yatagina agliyordu almiyordum sonra 3.gunu kendi kendine uyudu ve alisti onemli olan senin pes etmemen
Benim bebeğim 5 aylık canım. Şuan kabuk bağladı. Hatta birkaç sefer banyo yaptırınca kabuk düştü akıntı falan oldu. Şuan kabuklu durumda...
Biz 4 ayligiz izimiz var canım.
Sanırım 6. Aya kadar olması gerekiyor eğer olmazsa aşı tutmamış oluyor oğlum 5 aylık uzun zamandır kabuklu ilk başta içi dolu şişlikti
Biz de sadece böyle bir kızarıklık varBenim kızım
Beş ayını doldurdu kolunda kabul baglafi gibi oldu bende persembe günü sağlık ocağına gittiğimizde soracağım hatta
Calpol uyku yaparmış canım uzun süreli bi yöntem değil ama bi dene istersenSs pat denedim gecen hafta eger huzurluysa uyudu. Yoksa bi kere aglamaya baslayinca olan uykusu da kaciyor, tamamen katılıyor.
fat_mat şükür arabada uyuyor. Ama eve getirince uyaniyor hemen. Hatta araba kirmizi isikta falan uzun durursa yine uyaniyor.
masal_41 ah emzik alsin diye neler yapmadim ki. Kesinlikle emmedi benim parmagimi emince sakinlesiyor biraz. Ama uykuya teslim olmak istemeyince kesinlikle onu da emmiyor.
G GUL_84 uyku caylari falan da varmis doktora soracağım. Bu sekilde cok zor. Yani uyusa bile 20 dk sonra uyaniyor.
J Jellybon_ pusette sallayarak mutfakta uyuttugum bile oldu. Bi banyoyu denemedim
Bizim gecen hafta yapildi bacaktan iki tane. Ates olmadi cok sukur. Ben de ates yaparmi diye korkmustum ama yapmadi. Kisiden kisiye degisebilir belki. Ates yaparsa yada huzursuz olursa calpol verirsin demislerdi saglik ocaginda. Gece falan kontrol ettim ates olmadi. Insaallah sizdede ates olmazGünaydın arkadaslar 4.ay asisini yaptıranlar bilgi verebilirmi kac tane nerelerden vuruluyo ates yapıyor mu haftaya asimiz var agir geciyo ates cok oluyo diyenleri okudum doğru mu acaba
Sunnet olduğunda 6 saatte bir duzenli calpol verdim gercekten cok guzel uyudu. Ama hastalik disinda verememCalpol uyku yaparmış canım uzun süreli bi yöntem değil ama bi dene istersen
Sunnet olduğunda 6 saatte bir duzenli calpol verdim gercekten cok guzel uyudu. Ama hastalik disinda verememCalpol uyku yaparmış canım uzun süreli bi yöntem değil ama bi dene istersen
Bizim gecen hafta yapildi bacaktan iki tane. Ates olmadi cok sukur. Ben de ates yaparmi diye korkmustum ama yapmadi. Kisiden kisiye degisebilir belki. Ates yaparsa yada huzursuz olursa calpol verirsin demislerdi saglik ocaginda. Gece falan kontrol ettim ates olmadi. Insaallah sizdede ates olmaz
2. Ay aşıları ateş yapmadıysa buda yapmaz. 2. Ay aşısının devamıymış çünkü 4 ay aşılarıdaSağolasın canım inşallah bizdede ateş olmaz atesten cok korkuyorum
Benim oğlum 10 gün sonra 5.ayını bitirecek. Daha yeni geçen hafta göründü. Hiç bir iz yoktu. 6.ayına kadar bekletiyorlar zaten iz çıkması için. Merak etme canımKızlar insstada bi doktor paylaşmış aklıma takıldı 2. Ayda yapılan verem aşısı kabuk bağlar yazmış biz de hiç yeri belli bile olmadı beş aylık olacağız yakında tutmamış olabilir mi herkesin bebeğinde iz oldu mu
Çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım inşallah tutmuşturBenim oğlum 10 gün sonra 5.ayını bitirecek. Daha yeni geçen hafta göründü. Hiç bir iz yoktu. 6.ayına kadar bekletiyorlar zaten iz çıkması için. Merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?