Ben ise başlayalı bir ay oluyor ve ise başlamadan önce bir dünya biberon Aldim dr Brown Aldim gaznonleyici diye diye ağzına sürmedi, ucuz bir şey al dediler gittik başla marka Aldim onu da almadı Ucu farklı olsun dediler silikon uçlu yuvarlak uçlu damaklı bir dünya başlık Aldim onu da almadı nuk kauçuk uçlu olanı denedim onu da almadı, lansinoh denedim onu da almadı, direk ağzına verdiğim zaman biberonu kusacak gibi oguruyordu, biberonu veren kişi sen olma senden süt almaya alışkın seni görmesin dediler onu da denedim yan odada bekledim onda da başarısız olduk, aç kalınca alır dediler uç saat aç kaldı acıkınca biberon verdim onu da almadi avaz avaz bağırdı ağladı, su an çareyi sabah ise gitmeden sekizde emziriyorum saat 10da yine geliyorum öğlen 12:30da geliyorum öğleden sonra 3de geliyorum sonra tekrar is çıkışı 5.30da geliyorum tek umudum ek gıda :)) çok uzun yazdım kusura bakma bu konuda dertliyim insallah senin bebeğin benim kızım gibi inatci çıkmaz alır alışır kimi bebekler sürekli denediğinde alışıyor, (mama kaşığı yada alıştırma bardaklarını dene canim belki ise yarar )