• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar doktorumuzun onayıyla meyve sularına başlayacazda katı meyve sıkacağı ne önerirsiniz ? marka olarak neye dikkat etmeli birde
Bu tarz bir şey Aldim ben kullanmak içim sabırsızlanıyorum :))) tabii kızım hala biberon almıyor bunu alır mi
Bilmiyorum belki sana da fikir olur

Eklentiler

• 9A96CE99-C12D-4801-BA8E-4902868FBB5B.jpeg
    9A96CE99-C12D-4801-BA8E-4902868FBB5B.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu tarz bir şey Aldim ben kullanmak içim sabırsızlanıyorum :))) tabii kızım hala biberon almıyor bunu alır mi

Bende file ucu file olanını aldım.Duruyor şimdilik.Bakalım biz ne zaman kullanacağız.Bazen diyorum havuç mu koysamda oylansa.Sürekli eli ağzında,bulduğu herşeyi ağzına götürüyor...

canim bende aldim bundan ama 6 ay yaziyot uzerinde ben simdi kullansa olurmu acaba ben ek gidaya basladim cunku oglum 4 aylik sabahlari meyve veriyorum aksam 5 gibi falan sebze yatmadan oncede yoghurt okadar hosuna gidiyorki kasigi gorunce ucuyor resmen :) bunu kullanmayi cok istiyorum

Maalesef çubuğu da şurubu da kabul etmediler. Şu an pekmezle içiriyorum sadece. Ama denemekte fayda var. Belki sizinkiler içer o şekilde :KK43:
Sürekli deniyorum ama biberonu ağzına aldığı anda ağlamaya başlıyo ısrar edersem yırtınmaya başlıyo içine anne sütü koyuyorum yine aynı şekilde tepki veriyo bu gidişle ek gıdaya erken başlıcam:bicak:

Kızlar naçizane bir tavsiyem var. Ek gıdaya erken başlamayın. Bebeklerin bağırsakları gelişmeden anne sütü/formül süt dışında bir besin vermek alerji riskini kat kat artıran birşey. Ve inanın bu durum çok zor. Alerjik bebek anneleri iyi anlar. Veriyorum birşey olmuyor demeyin. Şu an tepki vermese bile aylar sonra bile tepki gelişebilir.

_eftelya_ _eftelya_ bize asi huzursuzluk yaptı çok fena.iki kez calpol verdim mecburen.gunler sürdü huysuzlugu. Aşıyı yaptirdigimiza pişman olduk resmen.az da olsa gaz sancidindan rahatlamistik geri başa sardık
Kan damlası biz sidefer kullanıyoruz.saglik ocagininkini kullanmiyoriz
Meraba benim de 5 aylık kızım var daha demir ilacı kullanmaya başlamadım. Çok olmuş yazalı ama birşey sorabilir miyim? Kullandığınız demir ilacı sidefer in prospektüsünde 4-10 yaş arası kullanıma uygundur yazıyor mu? Ben de kızımda sidefer kullanmak için aldım ama içinden çıkan kağıtta böyle yazdığı için tereddüt ettim. Teşekkürler şimdiden.

Kızlar Merhaba. Benim oğlum pazartesi günü 4. Ay asilarini oldu. Ama şimdi çok huzursuz sürekli huzursuz ve iştahı azaldı. Bu normal mi kaç gün devam eder bu durum. Bir akıl verin lütfen çok üzülüyorum haline.
5 aylık bebek annesi olarak merak etme geçiyo eski haline geri dönüyo :)

Bende file ucu file olanını aldım.Duruyor şimdilik.Bakalım biz ne zaman kullanacağız.Bazen diyorum havuç mu koysamda oylansa.Sürekli eli ağzında,bulduğu herşeyi ağzına götürüyor...
File şeklinde olandan suyu çok akıyor Üstü çok batıyor diye bana arkadasım silikon olandan almamalı söylemişti bakal hayırlısıyla kullanalım da haftaya beş aylık olacağız. Aynen ağzına ne bulsa götürüyor Saglik ocağına gittiğimde soracağım ben 6. Ayı bekleyeyim mi diye yoksa benimde aklımdan havuç koymak falan geçiyor :))

canim bende aldim bundan ama 6 ay yaziyot uzerinde ben simdi kullansa olurmu acaba ben ek gidaya basladim cunku oglum 4 aylik sabahlari meyve veriyorum aksam 5 gibi falan sebze yatmadan oncede yoghurt okadar hosuna gidiyorki kasigi gorunce ucuyor resmen :) bunu kullanmayi cok istiyorum
Üzerinde altı ay yazıyor ya bjnu kullanırsan da gözetim altında dene canım

Sürekli deniyorum ama biberonu ağzına aldığı anda ağlamaya başlıyo ısrar edersem yırtınmaya başlıyo içine anne sütü koyuyorum yine aynı şekilde tepki veriyo bu gidişle ek gıdaya erken başlıcam:bicak:
Ben ise başlayalı bir ay oluyor ve ise başlamadan önce bir dünya biberon Aldim dr Brown Aldim gaznonleyici diye diye ağzına sürmedi, ucuz bir şey al dediler gittik başla marka Aldim onu da almadı Ucu farklı olsun dediler silikon uçlu yuvarlak uçlu damaklı bir dünya başlık Aldim onu da almadı nuk kauçuk uçlu olanı denedim onu da almadı, lansinoh denedim onu da almadı, direk ağzına verdiğim zaman biberonu kusacak gibi oguruyordu, biberonu veren kişi sen olma senden süt almaya alışkın seni görmesin dediler onu da denedim yan odada bekledim onda da başarısız olduk, aç kalınca alır dediler uç saat aç kaldı acıkınca biberon verdim onu da almadi avaz avaz bağırdı ağladı, su an çareyi sabah ise gitmeden sekizde emziriyorum saat 10da yine geliyorum öğlen 12:30da geliyorum öğleden sonra 3de geliyorum sonra tekrar is çıkışı 5.30da geliyorum tek umudum ek gıda :)) çok uzun yazdım kusura bakma bu konuda dertliyim insallah senin bebeğin benim kızım gibi inatci çıkmaz alır alışır kimi bebekler sürekli denediğinde alışıyor, (mama kaşığı yada alıştırma bardaklarını dene canim belki ise yarar )

Zor bi durum canım. Onlar içmedikçe biz kahroluyoruz. Bağırsak tepkili alerjilerin ek gıda ile biraz toparlandıklarını okumuştum. Yavaştan başlayacağım ben. 180 günü bitirdik.

Benim beneğim küvezde kalmıştı orda kullanılan biberonu bana verdiler ve onla devam ettim ama küçüktü sonra bime gelen cam biberondan aldım bi büyük bi küçük olan ama damaklıydı ve kızım damaklıyı ememiyo emziğinde damaklısını almadı neyse hastanede verilen bineronun ucunu büyük biberona taktım ve uydu çok sevindim ve o ucu kullanıyorum hala
Cnm bi sürü uç denedim almıyor ağzına :(

Kızlar bu Demir damlasını veriyor musunuz vegaferonu. Ben bi kere verdim kakada kan gibi damlalar oldu bi daha vermedim. Kötü mü yapıyorum bilmiyorum

Kızlar bu Demir damlasını veriyor musunuz vegaferonu. Ben bi kere verdim kakada kan gibi damlalar oldu bi daha vermedim. Kötü mü yapıyorum bilmiyorum
Bizim Dr kan damlasına meyve püreleriyle birlikte başlayacağız dedi yani 6. Aya kadar kullanmayacağız c vitamini olmadan Demir emilimi çok az oluyor sanırım ondan başlatmadı

Bizim Dr kan damlasına meyve püreleriyle birlikte başlayacağız dedi yani 6. Aya kadar kullanmayacağız c vitamini olmadan Demir emilimi çok az oluyor sanırım ondan başlatmadı
İnternette çok baktım doktorlarda bi fikir birliğinde değil insan ne yapacağını şaşırıyor ya ama galiba vermeyeceğim

Ben ise başlayalı bir ay oluyor ve ise başlamadan önce bir dünya biberon Aldim dr Brown Aldim gaznonleyici diye diye ağzına sürmedi, ucuz bir şey al dediler gittik başla marka Aldim onu da almadı Ucu farklı olsun dediler silikon uçlu yuvarlak uçlu damaklı bir dünya başlık Aldim onu da almadı nuk kauçuk uçlu olanı denedim onu da almadı, lansinoh denedim onu da almadı, direk ağzına verdiğim zaman biberonu kusacak gibi oguruyordu, biberonu veren kişi sen olma senden süt almaya alışkın seni görmesin dediler onu da denedim yan odada bekledim onda da başarısız olduk, aç kalınca alır dediler uç saat aç kaldı acıkınca biberon verdim onu da almadi avaz avaz bağırdı ağladı, su an çareyi sabah ise gitmeden sekizde emziriyorum saat 10da yine geliyorum öğlen 12:30da geliyorum öğleden sonra 3de geliyorum sonra tekrar is çıkışı 5.30da geliyorum tek umudum ek gıda :)) çok uzun yazdım kusura bakma bu konuda dertliyim insallah senin bebeğin benim kızım gibi inatci çıkmaz alır alışır kimi bebekler sürekli denediğinde alışıyor, (mama kaşığı yada alıştırma bardaklarını dene canim belki ise yarar )
Benim yaşadıklarımı yazmışsın resmen aynı durumdayız:olamaz: ben de çok alışabileceğini düşünmüyorum deniyoruz bakalım ama gerçekten dediğin gibi avaz avaz sanki biyerine bişey yapıyolar benim de umudum ek gıda ama daha 2 ay var maalesef bugün anneme bırakıcam bakalım aç kalınca içecek mi

Benim yaşadıklarımı yazmışsın resmen aynı durumdayız:olamaz: ben de çok alışabileceğini düşünmüyorum deniyoruz bakalım ama gerçekten dediğin gibi avaz avaz sanki biyerine bişey yapıyolar benim de umudum ek gıda ama daha 2 ay var maalesef bugün anneme bırakıcam bakalım aç kalınca içecek mi
Açikmasini çok beklemeden mama kaşıkları ile süt verin canim acıkınca resmen krize giriyorlar Allah yardımcımız olsun

Zor bi durum canım. Onlar içmedikçe biz kahroluyoruz. Bağırsak tepkili alerjilerin ek gıda ile biraz toparlandıklarını okumuştum. Yavaştan başlayacağım ben. 180 günü bitirdik.
Maşallah canım siz 6 aylık olmuşsunuz 6 aylık olsa kızım hiç beklemem benim kızım daha 4,5 aylık seninkiler ikiz miydi yanlış hatırlamıyorum inş bi de sizin bağırsak tepkili mi alejiniz

Back