- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.681
Geçmiş olsun canım ya zordur gerçekten Allah kolaylık versin. Buhar iyi gelir diye biliyorum canım buhar makinesi varsa?Merhaba kızlar oğlum iki gündür hasta,öksürüğü ve burun akıntısı var.balgam söktürücü verdi doktorumuz bir de grip şurubu ama ilerleme yok.daha da kötü oluyor sanki.balgamli öksürük için ne yapabilirim acaba.3 cocuklu olmak çok zormuş.
4.aya geldik 20 günde 350 gr almış 1 ayda 500 olur dedi doktor iyi dedi kilo alımına ama gidince sorucam neye dayanarak besin alerjisi dedi bütün tahliller temiz çıktı tahlillere mi güvenmedi anlamadım. Sadece 1 kere azcık kan geldi devamı olmadı mukus da arada bir oluyor her zaman degilKilo alımı olmaz eğer alerji olsa dedi bizim yoğunbakım doktorumuz ,, çocuk doktorumuz da sadece tedbir amaçlı diyet yaptırmıştı zaten. Kilo alımı nasıl ?
Ben günde 5 10 cc şu veriyorum.şu vermezsem mutsuz ve huysuz oluyor suyu görünce heyecan yapiyor:))Kızlar ilk 6 ay su verilmesi bile sakıncalıyken bu bitki çaylarını sırf uyusun diye gönül rahatlığıyla nasıl verebiliyorsunuz. Zararı yok mu anasonun falan merakımdan soruyorum? Rezenenin korkunç zararını öğrendikten sonra humana still tea içmeyi bile bıraktım ben içinde rezene var diye.
Kilo alımı sınırda olmuş. Alerji çoğu zaman testlerde çıkmıyor zaten. Ne testi yapıldı size? Kakada kan olunca alerji kesin gibi birşey oluyor. Bebeğimin birinde bugüne kadar gözle görülür kan olmadı ama gizli kan pozitif çıkıyor.4.aya geldik 20 günde 350 gr almış 1 ayda 500 olur dedi doktor iyi dedi kilo alımına ama gidince sorucam neye dayanarak besin alerjisi dedi bütün tahliller temiz çıktı tahlillere mi güvenmedi anlamadım. Sadece 1 kere azcık kan geldi devamı olmadı mukus da arada bir oluyor her zaman degil
Ben yaptirmistim ilk kizimda. 12 aydan sonra yapiliyo asi. Ya da 9 aydan sonra 2 doz olarak yapiliyodu galiba. Vakti geldiginde bu kizima da yaptiracagim insallah
İyi geceler. Ben Aralık annesiyim,fırsat bulunca sizi de takip ediyorum. Hatta hamileligimden beridir.Meningokok aşısını sormussunuz;,benim 4,5 yaşında bir kızım daha var ve ona yaptirmistim. Bu kızıma da yaptiricam kismetse. Suriye'liler geldikten sonra tekrar menenjit vakaları görülmeye başlandı ki ben sağlık calisaniyim, malesef hayatını kaybeden bir çocuk oldu. O yüzden benim içim yaptırmadan rahat etmeyecek.Allah hepimizin evladını korusun
Canım dün gece bi grupta okudum.soguk sıkım çörekotu yağı ve bir diş sarimsarı ezip aysk altına sürun diyordu .çörekotu yağı yoktu zeytin yağıyla yaptım sürdüm ayak altına gerçekten gece çok az oksurdu.bugun çörekotu yağı aldıracam eşimeutkumuz canım çözüm bulursan bana da haber verir misin küçük kızım da ben de öksürmekten uyuyamıyoruz, yalnız yastığını biraz yükselttim daha rahat etti sanki
Buhar makinesi var ama ne buhari yapacağım bilemedim.ins.kolay atlatirizGeçmiş olsun canım ya zordur gerçekten Allah kolaylık versin. Buhar iyi gelir diye biliyorum canım buhar makinesi varsa?
Canım ben sadece su koyuyorum.ilaçsız buhar yapıyorum. Hemen etkisini gösteriyor zaten.rahatlatıyor.Buhar makinesi var ama ne buhari yapacağım bilemedim.ins.kolay atlatiriz
Tamam canım çok sağol yanıma alayım giderken inş önemli bir şey yoktur ama tedirgin oldumMamanın degdigi yerin kizarmasi ciddi bir reaksiyondur. Bence vermeyin artık. Doktora gittiginizde de mamayi ve gerekli seyleri yaninizda goturun. Bazen doktorlar kendi kontrolunde verilmesini isteyebiliyor tepkiyi izlemek icin
Kan ve kaka testi herşey negatif çıktı gizli kan da dahil ama niyeyse benim bebeğime alerji var diyor doktor neye dayanarak dedi inan bilmiyorum garantiye almak için mi dedi onu da bilmiyorumKilo alımı sınırda olmuş. Alerji çoğu zaman testlerde çıkmıyor zaten. Ne testi yapıldı size? Kakada kan olunca alerji kesin gibi birşey oluyor. Bebeğimin birinde bugüne kadar gözle görülür kan olmadı ama gizli kan pozitif çıkıyor.
Çok geçmiş olsun canım eğer ilerleme yoksa doktorunla bi daha görüş istersen bazen ilacı değiştiriyolar ve iyi geliyo Allah sağlık versin inşMerhaba kızlar oğlum iki gündür hasta,öksürüğü ve burun akıntısı var.balgam söktürücü verdi doktorumuz bir de grip şurubu ama ilerleme yok.daha da kötü oluyor sanki.balgamli öksürük için ne yapabilirim acaba.3 cocuklu olmak çok zormuş.
T tulperde cnm sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıo musunDoktorlar ne isterse yaptırıyoruz, ne ilaç verirse kullanıyoruz. Yok şunda paraben varmış yok aşılar dna'mızı bozuyormuş yok bebek bezleri kısırlaştırıyormuş falan falan. Ben düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Hele o aşılarla ilgili ne kadar makale varsa okudum. Kabuslar görüyordum artık. Cehalet gerçekten mutlulukmuş. Allah'a emanet yavrularımız.
Canım bizim 4.ay kontrolü ve aşıları haftaya. Sanırım o gün verecekler kan damlasını. Ertesi gün de hastanede kontrolümüz var doktora sorup öyle kullanacağım. Zaten 3.ayda kan değerleri düşük çıkınca mehtap hanım 4.ayda kan ilacı kullanacaksınız demişti mecbur kullanacağız yani.
Egzaması, yüzünde kızarıklık, kulak arkası kabuklanma falan var mı belki görüntüsüne bakarak söylemiştir. Bizim de ilginç yanı kakada ben kan görüyorum ama tahlilde gizli kan çıkmıyor. 3 kere kaka tahlili yapıldı üçünde de çıkmadı.Kan ve kaka testi herşey negatif çıktı gizli kan da dahil ama niyeyse benim bebeğime alerji var diyor doktor neye dayanarak dedi inan bilmiyorum garantiye almak için mi dedi onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?