• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar nasilsiniz? Uzun oldu giremeyeli masallah surdurmussunuz sayfayi. Benim oglan hayatimi oyle bir kapliyor ki onumu arkami goremiyorum.5 aylik olmamiza 4 gun kaldi. 3 gun oncede sunnet olduk. Yaptirmak isteyenler hic dusunmeyin cok kolay gecti. Keske daha once yaptirsaydim dedim hatta. Ama kilo almasini bekledik hastalik gecirdi onu bekledik sonra ben hastalandim falan 4.5 ayi buldu. Sizlerde ne var ne yok gecmisi okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir.

domestic domestic merhaba canim.bende nerdeyse 4.5 aydir sagarak beriyorum mumkun degil almadi memeyi bende kendim tek saniyodum forumda
Benim kızım da sadece uyurken aldı bi donem onda da iki çekip bırakıyordu basından beri sagarak veriyorum inşallah sutun yettiği yere kadar da sagacagım.Hangi makineyi kullanıyorsun canım sen

Benim kızım da sadece uyurken aldı bi donem onda da iki çekip bırakıyordu basından beri sagarak veriyorum inşallah sutun yettiği yere kadar da sagacagım.Hangi makineyi kullanıyorsun canım sen

Cennetcicegimm Cennetcicegimm

Ben de sağarak veriyorum sütümü makinem lansinoh, yarık damaklı ya benim oğlum ondan olmadı emzirme işi büyüğümü ise emziriyorum halen daha 21 aylık o da

Selam arkadaşlar ben sizin bebişlerle akran olan oğlumu emziremşyorum ama büyük olan bebeğimi emziriyorum ya azı dişleri çıktı meme ucum kanıyor ne yapılır böyle durumda? Emziren anneler dişler gelince bebiş ısırıyorsa yandınız :KK48: 21 aydır emzirirken acı çekiyorum. Süt sağmak da acı veriyor. oğlum için de kızım için de acı çekip duruyorum :KK51:

Acikcasi ben 4.aydan sonra agzina birseyler vermeyi planliyordum,yani sofrada ne varsa, tadacak kadar. Ama alerji cikinca veremedim tabii. Cok da hevesleniyordum birseylere ama nasip. Gaviscon toz kullandık biz reflu icin, hic işe yaramadi
Cok kusmasa inanin bnde veririm ama bi acayip kusuyor mama verdik ne var ne yoksa cikardi ardnda yesil yesil kustu. Korkuyorm napacag9mi bilmiyorm ilaci kullanip anne sütüyle devam mi etsem mamayi tekrardemesem mi yoksa benmi yogurtlu püreler yapip verim..:işsiz:

Kızlar iyi geceler ben bugün kafayı yemezsem bi daha yemem.bebeğim dün kanlı kaka yaptı. Bugün doktora gittik kan tahlili kaka tahlili yapıldı hepsi temiz çıktı 4 gün sonra iki sonuç var kaka tahlilde çıkıçak bi tek onlar kaldı. Ama doktor besin alerjisi dedi ve çocuğa smilac mama verdi yemiyor iğrenç bir tadı var bana da diyet verdi kaka temizKen nasıl yaptı bunu neden yaptı anlamadım bebeğim aç şu anda sütüm yok mama da yemiyor ben napicam.bir kere ip gibi azcık kandan temiz tahlil sonuçlarından ben neden yapıyorum bunları ya değilse diye içim içimi yiyor ben napicam?????

Kızlar iyi geceler ben bugün kafayı yemezsem bi daha yemem.bebeğim dün kanlı kaka yaptı. Bugün doktora gittik kan tahlili kaka tahlili yapıldı hepsi temiz çıktı 4 gün sonra iki sonuç var kaka tahlilde çıkıçak bi tek onlar kaldı. Ama doktor besin alerjisi dedi ve çocuğa smilac mama verdi yemiyor iğrenç bir tadı var bana da diyet verdi kaka temizKen nasıl yaptı bunu neden yaptı anlamadım bebeğim aç şu anda sütüm yok mama da yemiyor ben napicam.bir kere ip gibi azcık kandan temiz tahlil sonuçlarından ben neden yapıyorum bunları ya değilse diye içim içimi yiyor ben napicam?????
Kakada kanın cok fazla bi alternatifi yok. Makatta catlak olabilir ama onu anlarsin zaten temiz kan geliyor. Alerjide ip gibi ve kakaya karisik oluyor yani bagirsagin icinden geldigi belli oluyor. Kucuk bir ihtimal bagirsakta amip parazit gibi birsey olabilir ama o da anne sutu alan bebeklerde pek görülmüyormus. Normalde mama veriyor musunuz? Neden smilac verdi? Ben diyet yaparak sadece emziriyorum simdilik. Kakada kan ciksa veya cikmasa da besin alerjisi teshisi sadece bununla konulmaz. Baska sıkıntıları var mı? Kusma, gecmeyen pisik, ustuste hapsurma, bogazda hırıltı, gurultulu kaka, gaz gibi ikinma,aci cekerek aglama, kaka yaparken ikinma, yesil mukuslu kaka vs vs.

domestic domestic PembeLokum PembeLokum kizlar benim kizim 2400 dogdu 38. Haftada gucu cok azdi sarilik vs derken almadi cok igrastim uzuldum ama nafile bi sure sonra napim anne sutu alsin yeterki diyip sagmayada alistim mecburen bende lansinoh elektrikli kullaniyorum.memnunum da bazen 2 saatte bir bazen 3 saatte bir sagiyorum tek oldugum icin zaman skintisi yasiyorum bende en az 1 yasina kadar sut alsin istiyorum insallah da verebiliriz sutumuz devam eder cok yorucu hem fiizksel hem psikolojik ama yeter ki sut olsun

Kakada kanın cok fazla bi alternatifi yok. Makatta catlak olabilir ama onu anlarsin zaten temiz kan geliyor. Alerjide ip gibi ve kakaya karisik oluyor yani bagirsagin icinden geldigi belli oluyor. Kucuk bir ihtimal bagirsakta amip parazit gibi birsey olabilir ama o da anne sutu alan bebeklerde pek görülmüyormus. Normalde mama veriyor musunuz? Neden smilac verdi? Ben diyet yaparak sadece emziriyorum simdilik. Kakada kan ciksa veya cikmasa da besin alerjisi teshisi sadece bununla konulmaz. Baska sıkıntıları var mı? Kusma, gecmeyen pisik, ustuste hapsurma, bogazda hırıltı, gurultulu kaka, gaz gibi ikinma,aci cekerek aglama, kaka yaparken ikinma, yesil mukuslu kaka vs vs.
Tam dediğin gibi ip gibiydi çok az.başka belirti yok arada mama alıyordu zaten aptamil alıyordu onda süt varmış diye silah alimentüm mu öle bişey özel hipoalerjeik mama verdi. Ama uykusu normal ağlaması yok rahatsız olduğunu belli eden hiçbir yok gizli kan çıkmadı sadece dediğim gibi 5 gün sonra alınacak 2 kaKa tahlili var ama daha almadım yani.20 günde 350 gr almış 3.5 aylık bu arada ama ben hipoalerjeik mama kullanmak istemiyorum tadı çok kötü besin alerjisi de gizli kan çıkıyormu?

B646F4FA-6B19-46E2-9E82-9BAF0A103E40.png
B646F4FA-6B19-46E2-9E82-9BAF0A103E40.png
N Nil4

Alerjiden ben de şüpheleniyorum ama kendi kafama göre de diyet yapmak istemiyorum. Haftaya 4.ay kontrolünde doktora danışacağım bakalım ya da alerji uzmanına yönlendirmesini isteyeceğim.
Kızım doğduğunda ilk 3 gün mama vermiştim, o kadar pişmanım ki buna. Bilinçsiz mama kullanımı da alerjiye neden olabiliyormuş maalesef.

Laktoz alerjisi ve sut alerjisi yani kazein alerjisi cok farkli seyler. Belirtileri benzer ama hastalik olarak bambaska seyler. Onu ayirt edebilmek de önemli. Sut alerjisi moda gibi birsey :( son yıllarda herkese duyuyorum. Kafaniza gore diyet yapmayin bence. Bir sistemi var çünkü. Doktor kontrolunde yapıyorum ben bile zorlaniyorum

Laktoz alerjisi ve sut alerjisi yani kazein alerjisi cok farkli seyler. Belirtileri benzer ama hastalik olarak bambaska seyler. Onu ayirt edebilmek de önemli. Sut alerjisi moda gibi birsey :KK43: son yıllarda herkese duyuyorum. Kafaniza gore diyet yapmayin bence. Bir sistemi var çünkü. Doktor kontrolunde yapıyorum ben bile zorlaniyorum
Doktor bakmıyorki sağolsun bana gerek Yok birşey yapmana ek gıdaya başlasın test yaparız ona göre dedi

Doktor bakmıyorki sağolsun bana gerek Yok birşey yapmana ek gıdaya başlasın test yaparız ona göre dedi
Aslinda bu da bir alternatif. Su an bizim sutumuzden geciyor bu protein. Belki az miktarda başlayarak direk besinin kendini yemesi alerjik etkileri ortadan kaldıracak. Yani anne sutunden geçerken sorun yasayan, ama ek gidaya geçtiği zaman kendiliginden gecen alerjiler de var. Doktorlar farkli ekollerde olabiliyor. Kimi diyetci, kimi ek gıdacı vs. Benim doktorum hataneden ayrildi,telefonla iletisim kuruyoruz. Laktazim damla kullanmami onerdi, diyete devam. Telefon olunca çok uzun bir iletişim olamıyor malesef. Şunu sormak isterdim, eger sut urunleri degil laktoz intoleransıysa bile, zaten 1 aydır süt urunleri yemiyorum, laktozu nereden buluyor da kakada kan var hala? Aklım ermiyor bazen yaa çok zorlaniyorum

gunaydin kizlar cok moralim bozuk oglum cok kotu grip olmus sesi falan gitmis birazds sicak cok uzgunum benden kapti cocugum agri kesici verdim cay vermek istiyorum hangi caydan verebilirim sizce

Aslinda bu da bir alternatif. Su an bizim sutumuzden geciyor bu protein. Belki az miktarda başlayarak direk besinin kendini yemesi alerjik etkileri ortadan kaldıracak. Yani anne sutunden geçerken sorun yasayan, ama ek gidaya geçtiği zaman kendiliginden gecen alerjiler de var. Doktorlar farkli ekollerde olabiliyor. Kimi diyetci, kimi ek gıdacı vs. Benim doktorum hataneden ayrildi,telefonla iletisim kuruyoruz. Laktazim damla kullanmami onerdi, diyete devam. Telefon olunca çok uzun bir iletişim olamıyor malesef. Şunu sormak isterdim, eger sut urunleri degil laktoz intoleransıysa bile, zaten 1 aydır süt urunleri yemiyorum, laktozu nereden buluyor da kakada kan var hala? Aklım ermiyor bazen yaa çok zorlaniyorum
Oğlumun kakasında tek bi kere oldu o da kan damlası verdiğimde damlayı bi daha vermedim bi daha hiç kan olmadı

Back